Філе індички - рецепти
Користь м'яса індички переоцінити неможливо, як і його чудові смакові якості, які досягаються шляхом зовсім нескладного приготування. Наші рецепти допоможуть вам переконатися в правильності цього твердження, адже смакової результат запропонованих страв перевершить всі очікування.
Інгредієнти:
філе гомілки індички – 4 шт.;
картопля – 750 г;
горошок заморожений зелений – 180 г;
соус соєвий – 95 мл;
гірчиця – 35-45 г;
базилік сушений – 2 ч. ложки;
суміш прованських трав – 1 ст. ложка;
рафінована олія – 25 мл;
суміш перців;
сіль.
Приготування
Особливу нотку додасть страві попереднє маринування філе гомілки індички. Для цього м'ясо птиці промиємо, обсушим, зробимо у кожному філе проколи ножем і натремо сумішшю соєвого соусу, гірчиці і сушеного базиліка в зазначених пропорціях, а також приправимо меленої сумішшю перців. Даємо просочитися індичці не менше години. За цей час вимиваємо і очищаємо картопляні бульби і розрізаємо на невеликі часточки. Щоб смак овочу в страві був таким же насиченим і привабливим, як і м'ясо, приправляємо скибочки прованськими травами, присмачую сіллю і меленої сумішшю перців, а також поливаємо рослинним маслом і ретельно змішуємо, щоб прянощі гарненько розподілилися по всьому картоплі.
Промаринованное м'ясо викладаємо на лист фольги, покладений на деко, з боків розкладаємо підготовлені картопляні часточки, прикриваємо другим листом і запечатуємо краю. Відправляємо блюдо запікатися при 195 градусах протягом години. Після цього знімаємо верхній лист фольги, посипаємо блюдо зеленим горошком, підвищуємо температуру до 220 градусів і витримуємо індичку з овочами при такому температурному режимі ще п'ятнадцять хвилин.
При бажанні смак страви можна урізноманітнити, додавши нарізану півкільцями цибулю, зробивши з нього подушку під філе гомілки індички або ж доповнити гармонію половинками помідорів черрі.
Інгредієнти:
філе індички – 950 г;
натертий корінь імбиру – 1 ст. ложка або за смаком;
цибуля ріпчаста – 85 м;
перець чилі;
олія соняшникова без запаху – 25 мл;
соус соєвий – 25 мл;
суміш перців свежесмолотая;
сіль.
Приготування
Оригінальність даної страви в імбирною нотці. Але ступінь насиченості імбирного смаку визначаємо за уподобанням, збільшуючи або зменшуючи кількість пряного кореня. Натерти його на тертці, змішуємо з подрібненою цибулею, соєвим соусом, олією, приправляємо меленої сумішшю перців, перцем чилі і при необхідності сіллю. Підготовлене філе індички розрізаємо на невеликі порційні шматочки, приправляємо їх приготованим імбирно-соєвим соусом, перемішуємо і викладаємо в мультикастрюлю. Виставляємо функцію «Тушкування» на півтори години. Готове тушковане м'ясо індички подаємо з відварною картоплею, рисом або макаронами.
Інгредієнти:
філе індички – 550 г;
сметана – 125 г;
вода – 190 мл;
цибуля ріпчаста – 85 м;
часник;
рафінована рослинна олія – 45 мл;
свіжа зелень – 25 мл;
спеції;
сіль.
Приготування
Дане блюдо готується дуже швидко, а результат просто приголомшливий. Отже, приступаємо до обробки філе. Промиваємо його, обсушуємо й розрізаємо на невеликі брусочки. Тут же викладаємо м'ясо птиці в прогріте на сковороді рослинне масло без запаху. Даємо шматочках підрум'янитися і додаємо півкільця цибулі, а ще через п'ять хвилин смаження закладаємо сметанку, вливаємо підігріту до кипіння воду, приправляємо страву сіллю, улюбленими спеціями і протушиваем під кришкою хвилин десять. Після цього додаємо нарізаний часник і зелень, даємо трохи настоятися і можемо подавати.
Для більш насиченого смаку можна філе індички попередньо замаринувати в улюблених спеціях, а потім приготувати, дотримуючись рецептом.
Рецепт філе гомілки індички в духовці з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Особливу нотку додасть страві попереднє маринування філе гомілки індички. Для цього м'ясо птиці промиємо, обсушим, зробимо у кожному філе проколи ножем і натремо сумішшю соєвого соусу, гірчиці і сушеного базиліка в зазначених пропорціях, а також приправимо меленої сумішшю перців. Даємо просочитися індичці не менше години. За цей час вимиваємо і очищаємо картопляні бульби і розрізаємо на невеликі часточки. Щоб смак овочу в страві був таким же насиченим і привабливим, як і м'ясо, приправляємо скибочки прованськими травами, присмачую сіллю і меленої сумішшю перців, а також поливаємо рослинним маслом і ретельно змішуємо, щоб прянощі гарненько розподілилися по всьому картоплі.
Промаринованное м'ясо викладаємо на лист фольги, покладений на деко, з боків розкладаємо підготовлені картопляні часточки, прикриваємо другим листом і запечатуємо краю. Відправляємо блюдо запікатися при 195 градусах протягом години. Після цього знімаємо верхній лист фольги, посипаємо блюдо зеленим горошком, підвищуємо температуру до 220 градусів і витримуємо індичку з овочами при такому температурному режимі ще п'ятнадцять хвилин.
При бажанні смак страви можна урізноманітнити, додавши нарізану півкільцями цибулю, зробивши з нього подушку під філе гомілки індички або ж доповнити гармонію половинками помідорів черрі.
Рецепт тушкованого філе індички з імбиром в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Оригінальність даної страви в імбирною нотці. Але ступінь насиченості імбирного смаку визначаємо за уподобанням, збільшуючи або зменшуючи кількість пряного кореня. Натерти його на тертці, змішуємо з подрібненою цибулею, соєвим соусом, олією, приправляємо меленої сумішшю перців, перцем чилі і при необхідності сіллю. Підготовлене філе індички розрізаємо на невеликі порційні шматочки, приправляємо їх приготованим імбирно-соєвим соусом, перемішуємо і викладаємо в мультикастрюлю. Виставляємо функцію «Тушкування» на півтори години. Готове тушковане м'ясо індички подаємо з відварною картоплею, рисом або макаронами.
Філе індички зі сметаною і цибулею - рецепт на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Дане блюдо готується дуже швидко, а результат просто приголомшливий. Отже, приступаємо до обробки філе. Промиваємо його, обсушуємо й розрізаємо на невеликі брусочки. Тут же викладаємо м'ясо птиці в прогріте на сковороді рослинне масло без запаху. Даємо шматочках підрум'янитися і додаємо півкільця цибулі, а ще через п'ять хвилин смаження закладаємо сметанку, вливаємо підігріту до кипіння воду, приправляємо страву сіллю, улюбленими спеціями і протушиваем під кришкою хвилин десять. Після цього додаємо нарізаний часник і зелень, даємо трохи настоятися і можемо подавати.
Для більш насиченого смаку можна філе індички попередньо замаринувати в улюблених спеціях, а потім приготувати, дотримуючись рецептом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Страви з філе індички
Страви з індички завжди виходять смачними, ніжними, ароматними і неодмінно корисними. Тому сміливо замінюйте цим продуктом звичну курятину і
Грудка індички, запеченої в духовці
Не кожна господиня охоче візьметься за готування страви з філе індички з-за боязні, що в підсумку воно вийде не достатньо соковитим. Однак рецепти
Крила індички в духовці
Індичка відрізняється особливо смачним і дієтичними якостями. Будь-яка частина цієї птиці хороша в запеченому, тушкованому та смаженому вигляді. А
Запечене філе індички
Запечене в духовці філе індички – це дійсно смачно! Якщо ви купили цей продукт і задумалися, як би його приготувати посмачніше – цей рецепт для вас!
Запечена індичка
Індичка - смачне дієтичне м'ясо, в якому міститься велика кількість заліза. І сьогодні ми розповімо, як її оригінально запекти різними способами в
Гомілка індички в мультиварці
М'ясо індички вважається дієтичним, а значить збереже фігуру, корисним, отже їсти його потрібно, і смачним, тому їсти треба всім! Приготувати його