Печінкові млинці
Печінкові млинці з начинкою є саме тим стравою, в який можна надійно заховати неймовірно корисний, але специфічний на смак продукт - печінка, щоб нагодувати їм тих, хто навідріз відмовляється від його вживання в чистому вигляді. Ну а справжні шанувальники страв з печінки будуть просто в невимовному захваті від поїдання цієї оригінальної закуски.
Інгредієнти:
свіжа куряча печінка – 550 г;
курячі свіжі яйця – 3 шт.;
молоко – 490 мл;
борошно – 165 г;
крохмаль – 30 г;
сіль – 15 г або по смаку;
рослинна рафінована олія;
Для начинки:
морква – 250 г;
ріпчаста цибуля – 250 г;
часник (за бажанням) – 1-2 зубця;
рослинна рафінована олія;
майонез ;
мелений чорний перець, сіль.
Приготування
Приготування млинців починаємо з обробки печінки. Ретельно промиваємо її, розрізаємо при необхідності на шматочки і подрібнюємо в ємності блендера або пропускаємо через м'ясорубку з дрібною решіткою. До печінкової масі вливаємо молоко, додаємо яйця, додаємо борошно і крохмаль, підсолюємо суміш трохи і ретельно перемішуємо. Додаємо пару столових ложок рослинного масла і якщо маса вийшла рідкуватий, всипаємо ще трохи борошна або крохмалю.
Смажимо печінкові млинці, як традиційні млинці, змащуючи попередньо сковороду рафінованим маслом.
Паралельно з млинцями готуємо начинку. Очищений цибулю шаткуємо дрібненькими кубиками, а моркву чистимо і обробляємо на тертці. Пасеруємо в прогрітому маслі на сковороді спочатку цибулька, а через п'ять хвилин закладаємо моркву і тушкуємо овочі під кришкою на вогні слабкої інтенсивності до м'якості. В кінці процесу приправляємо масу сіллю і меленим перцем. Після охолодження заправляємо овочеву суміш майонезом, при бажанні додаємо подрібнений часничок і перемішуємо.
На кожен млинець накладаємо начинку і розподіляємо по всьому периметру, звертаємо виріб рулетиком, розрізаємо навпіл навскіс і викладаємо на блюдо.
Інгредієнти:
печінка будь – 550 г;
цибуля ріпчаста – 75 г;
курячі свіжі яйця – 2 шт.;
молоко – 490 мл;
борошно – 95 г;
розпушувач – 05 ч. ложки;
сіль – 05 ч. ложки;
рослинна рафінована олія;
морква по-корейськи;
майонез.
Приготування
Як і в попередньому рецепті обробляємо і подрібнюємо печінка, тільки на цей раз з очищеним і розрізаної на частини ріпчастою цибулею. В отриману перемелену печінково-цибульну масу вливаємо молоко, вбиваємо яйця, додаємо борошно, додаємо розпушувач і сіль і гарненько розмішуємо до максимально можливої однорідності. Випікаємо з отриманої суміші печінкові млинці на промасленим, розігрітій сковороді і залишаємо до охолодження. Після цього промазуємо поверхню виробів якісним майонезом, розподіляємо по всьому периметру корейську моркву і звертаємо рулетиками. Можна залишити їх цілими або перед подачею розрізати на дві частини.
Інгредієнти:
печінка яловича – 550 г;
цибуля ріпчаста – 75 г;
курячі свіжі яйця – 5 шт.;
молоко – 125 мл;
борошно – 100 г;
сіль;
рослинна рафінована олія;
сир твердий – 320 г;
майонез – 275 г;
часник (за бажанням) – 2-3 зубця.
Приготування
Відмітна особливість даного рецепту в дещо інших пропорціях компонентів для млинчиків. А в іншому процес приготування ідентичний описаним вище. Перекручену з цибулею печінку змішуємо з яйцями, вливаємо молоко, додаємо сіль і борошно і перемішуємо до максимально можливої однорідності. На розігрітій, промасленого сковорідці випікаємо печінкові млинці на зразок звичайних і даємо їм охолонути. Після цього оброблений на дрібній тертці сир змішуємо з майонезом і при бажанні додаємо подрібнений часничок. Промазуємо млинці по всьому периметру приготовленої сирною масою і звертаємо конвертиком або рулетом.
Печінкові млинці з курячої печінки з начинкою з моркви - рецепт
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Приготування млинців починаємо з обробки печінки. Ретельно промиваємо її, розрізаємо при необхідності на шматочки і подрібнюємо в ємності блендера або пропускаємо через м'ясорубку з дрібною решіткою. До печінкової масі вливаємо молоко, додаємо яйця, додаємо борошно і крохмаль, підсолюємо суміш трохи і ретельно перемішуємо. Додаємо пару столових ложок рослинного масла і якщо маса вийшла рідкуватий, всипаємо ще трохи борошна або крохмалю.
Смажимо печінкові млинці, як традиційні млинці, змащуючи попередньо сковороду рафінованим маслом.
Паралельно з млинцями готуємо начинку. Очищений цибулю шаткуємо дрібненькими кубиками, а моркву чистимо і обробляємо на тертці. Пасеруємо в прогрітому маслі на сковороді спочатку цибулька, а через п'ять хвилин закладаємо моркву і тушкуємо овочі під кришкою на вогні слабкої інтенсивності до м'якості. В кінці процесу приправляємо масу сіллю і меленим перцем. Після охолодження заправляємо овочеву суміш майонезом, при бажанні додаємо подрібнений часничок і перемішуємо.
На кожен млинець накладаємо начинку і розподіляємо по всьому периметру, звертаємо виріб рулетиком, розрізаємо навпіл навскіс і викладаємо на блюдо.
Рулетики з печінкових млинчиків з корейською морквою
Інгредієнти:
Приготування
Як і в попередньому рецепті обробляємо і подрібнюємо печінка, тільки на цей раз з очищеним і розрізаної на частини ріпчастою цибулею. В отриману перемелену печінково-цибульну масу вливаємо молоко, вбиваємо яйця, додаємо борошно, додаємо розпушувач і сіль і гарненько розмішуємо до максимально можливої однорідності. Випікаємо з отриманої суміші печінкові млинці на промасленим, розігрітій сковороді і залишаємо до охолодження. Після цього промазуємо поверхню виробів якісним майонезом, розподіляємо по всьому периметру корейську моркву і звертаємо рулетиками. Можна залишити їх цілими або перед подачею розрізати на дві частини.
Печінкові млинці з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Відмітна особливість даного рецепту в дещо інших пропорціях компонентів для млинчиків. А в іншому процес приготування ідентичний описаним вище. Перекручену з цибулею печінку змішуємо з яйцями, вливаємо молоко, додаємо сіль і борошно і перемішуємо до максимально можливої однорідності. На розігрітій, промасленого сковорідці випікаємо печінкові млинці на зразок звичайних і даємо їм охолонути. Після цього оброблений на дрібній тертці сир змішуємо з майонезом і при бажанні додаємо подрібнений часничок. Промазуємо млинці по всьому периметру приготовленої сирною масою і звертаємо конвертиком або рулетом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати печінковий торт з курячої печінки?
Ідеальний спосіб нагодувати вибагливих супротивників вживання субпродуктів - це приготувати чудовий закусочний торт на основі з курячої печінки. Така
Рецепт печінкового торта з яловичої печінки
Неймовірно ефектну закуску рекомендуємо приготувати за запропонованими далі цікавим рецептами. Розповімо, як зробити смачний, дуже оригінальний
Печінкові котлети - рецепт
Блюдо, яке ми пропонуємо зробити на гаряче з нагоди сімейного обіду, неодмінно сподобається кожному, навіть завзятим привередам. Розповімо, як
Млинці з печінкою
Тим, хто уважно ставиться до власного здоров'я, рекомендуємо приготувати млинці з печінкою. Вийде дуже ситно і дуже корисно. Пропонуємо два варіанти
Оладки з печінки - рецепт
Любителям печінки рецепт таких оладок неодмінно припаде до смаку, але і тим, у кого стосунки з цим продуктом не склалися, також радимо спробувати це
Млинці з ковбасою
Млинці можна їсти зі сметаною або варенням, а можна зробити з них самостійне блюдо, загорнувши в них начинку - солодку або м'ясну. Сьогодні ми