Як готувати кускус?

Кускус з птахом
Варіант простий – кускус з куркою. Готується це блюдо швидко і не дуже складно.
Інгредієнти:
Приготування:
Курку в цьому рецепті можна замінити індичкою. Крупу готуємо за наведеним вище рецептом. Цибулю, моркву, кабачок і селеру нарізаємо крупно. На розігрітій олії злегка обсмажуємо цибулю, додаємо курку та овочі. Заливаємо все бульйоном і варимо під кришкою на повільному вогні 40-45 хвилин. Не забудьте після закипання зняти піну. Готовий кускус подайте з м'ясом і овочами, полив бульйоном.
Кускус з м'ясом
Традиційно подають кускус з бараниною, але баранину можна замінити телятиною. Зазвичай вибирають ногу або лопатку, але можна готувати кускус з баранячими реберцями або просто з бараниною.
Інгредієнти:
Приготування:
Рецепт приготування кускуса з баранини простий. Крупи кускус змішуємо з оливковою олією. Сіль, розтерту з куркумою, розчиняємо в гарячій воді і відразу заливаємо цією водою крупу. Ретельно перемішуємо, щільно накриваємо і залишаємо на 40 хвилин. У баранину втираємо половину оливкової олії, посипаємо другий сумішшю спецій і добре втираємо суміш в м'ясо. На розігрітому маслі обсмажуємо ніжки до рум'яного кольору, додаємо дрібно нарізані імбир, часник і чилі. Обсмажуємо все 2 хвилини, вливаємо воду або бульйон і тушкуємо під кришкою до тих пір, поки м'ясо не стане відділятися від кісточки. Замочений інжир наріжемо великими шматками і додамо до баранині. Тушкуємо все разом 30-35 хвилин, потім викладаємо баранину на кускус і поливаємо соусом, що утворився в процесі гасіння.
Оригінальний рецепт
Дуже смачне і досить незвичайне блюдо – кускус по-марокканські.
Інгредієнти:
Приготування:

Рекомендуємо добрі рецепти

Як приготувати кускус на гарнір?
Спробуйте по-особливому урізноманітнити звичний домашній обід. Приготувавши гаряче улюблене з м'яса або риби, не варіть на гарнір звичну рисову або

Салат з кускусом
Кускус - це крупа, яку широко використовують у кулінарії арабських країн. Його використовують у приготуванні різноманітних страв, у тому числі і

Страви з кускусу
Кускус - це популярна крупа серед жителів Північної Америки. В кулінарії вона використовується досить широко: в гарячих стравах, салатах, десертах.

Кускус з овочами
На Близькому Сході страви з кускуса - це популярна традиційна їжа. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька оригінальних варіантів створення кускусу з

Кускус з куркою - рецепт
Кускус - це популярне блюдо серед народів Азії. Його готують з крупи з такою ж назвою. І зараз ми вам розповімо, як його приготувати з куркою швидко

Кускус в мультиварці
Кус-кус - це дрібні зернятка манки, вкриті борошном багаторазово. Це блюдо популярно в багатьох арабських країнах. Давайте сьогодні поговоримо про