Розсольник - класичний рецепт
![Розсольник - класичний рецепт Розсольник - класичний рецепт](/uploads/posts/2016-01/rozsolnik-klasichniy-recept_581.jpeg)
Суп-суп з рисом - класичний рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Очищаємо овочі, картоплю нарізаємо кубиками, а моркву і цибулину натираємо на середній тертці. У гарячий бульйон кладемо промитий рис, доводимо до закипання, а потім кидаємо картоплю і проварюємо хвилин 10. Не гаючи часу, обсмажуємо на сковороді з маслом цибульку з морквою і перекладаємо овочі в каструлю, помішуючи. Солоні огірки шаткуємо соломкою, пасеруємо кілька хвилин на сковороді і кидаємо в суп. Накриваємо каструлю кришкою, зменшуємо вогонь і варимо 10 хвилин. Далі приправляємо супчик спеціями, кидаємо лавровий листочок і подрібнену свіжу зелень. Готовий розсольник заправляємо сметанкою і подаємо гарячим.
Рецепт класичного розсольнику з перловкою
Інгредієнти:
Приготування
А ось ще один цікавий і смачний класичний рецепт розсольнику з перловкою і огірками. Перловку заздалегідь промиваємо і замочуємо на ніч. У каструлю з водою кладемо м'ясо, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і варимо до готовності, знімаючи шум. Через 20 хвилин кидаємо підготовлену крупу. Цибулю і моркву чистимо, натираємо на середній тертці і підрум'янюємо в сковороді на рослинному маслечко. Огірки шаткуємо тонкою соломкою. Готове м'ясо акуратно виймаємо з бульйону, нарізаємо шматочками і відправляємо назад. Додаємо картоплю, прикриваємо кришкою і варимо 20 хвилин. Далі кладемо в суп обжарку, огірки, спеції і вливаємо розсіл. Тушкуємо розсольник кілька хвилин, а потім знімаємо з плити і наполягаємо 20 хвилин, закривши кришкою.
Класичний рецепт ленінградського розсольнику
Інгредієнти:
Приготування
Перловку ретельно перебираємо, промиваємо кілька разів і заливаємо окропом. Потім ставимо посуд з крупою на середній вогонь, кип'ятимо і варимо до напівготовності. Після цього відвар обережно зливаємо, а перловку знову промиваємо і відкидаємо на друшляк. Ставимо На вогонь каструлю з бульйоном, доводимо його до кипіння і кладемо перловку. Варимо на слабкому вогні ще 30 хвилин. Не гаючи часу, готуємо заправку для розсольнику. Морквину, цибулину і корінь петрушки чистимо, обполіскуємо і дрібно шаткуємо ножем. У сковороді розтоплюємо
![Розсольник - класичний рецепт Розсольник - класичний рецепт](/uploads/posts/2016-01/rozsolnik-klasichniy-recept_322.jpeg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Розсольник з перловкою і солоними огірками - рецепт](/uploads/posts/2016-01/rozsolnik-z-perlovkoyu-solonimi-ogrkami-recept_811.jpeg)
Розсольник з перловкою і солоними огірками - рецепт
Ця стаття розповість, як приготувати відмінну і неперевершено смачне перше блюдо. Пропонуємо без клопоту приготувати традиційний російський
![Рецепт розсольнику з перловкою і огірками](/uploads/posts/2016-01/recept-rozsolniku-z-perlovkoyu-ogrkami_111.jpeg)
Рецепт розсольнику з перловкою і огірками
Для бажаючих урізноманітнити повсякденний раціон новим оригінальним першою стравою, пропонуємо два доступних рецепта відмінного розсольнику з
![Розсольник з перловкою – рецепт](/uploads/posts/2016-01/rozsolnik-z-perlovkoyu-recept_221.jpeg)
Розсольник з перловкою – рецепт
З безлічі рецептів традиційного російського першого страви - розсольнику потрібно виділити самий смачний, з додаванням перловки. Приготувавши його з
![Розсольник ленінградський – рецепт](/uploads/posts/2016-01/rozsolnik-lenngradskiy-recept_841.jpeg)
Розсольник ленінградський – рецепт
Відмінною особливістю знаменитого ленінградського розсольнику є неодмінно наваристий яловичий бульйон і додавання перлової крупи в склад. Однак і тут
![Розсольник з куркою](/uploads/posts/2015-03/rozsolnik-z-kurkoyu_161.jpeg)
Розсольник з куркою
Розсольник - популярний і смачне блюдо, яке готують з перловкою. Напевно, у кожної господині є свої особливі рецепти створення цієї смакоти. І
![Розсольник з ковбасою](/uploads/posts/2015-03/rozsolnik-z-kovbasoyu_721.jpeg)
Розсольник з ковбасою
Розсольник - смачне блюдо, відоме ще з часів Русі. Його готують на основі перловки, солоних огірків і розсолу. І сьогодні ми його зваримо з