Гарнір до смаженої риби
Якщо ви не знаєте, який гарнір краще підходить до смаженої риби, то дана тема спеціально для вас. Із запропонованого матеріалу ви дізнаєтеся, що можна приготувати до смаженої риби на гарнір і, скориставшись запропонованими рецептами, зможете зробити відмінний відповідне доповнення до рибних страв.
Кращим гарніром до смаженої риби вважається картопля або рис. Для більш жирних сортів риби, пожаренных в олії, добре приготувати відварні картопляні скибочки або пюре, а для нежирних і суховатых - ідеальним вважається смажену картоплю. Його можна приготувати на сковороді, у фритюрі або запекти в духовці. У цьому ж випадку можна подати окремо томатний, вершково-часниковий або будь-який інший соус на ваш смак, щоб надати суховатому рибному страві соковитості.
Пропонуємо рецепт картоплі по-селянськи, який чудово доповнить нежирні сорти смаженої рибки.
Інгредієнти:
картопляні бульби – 1 кг;
мелений чорний перець і паприка – за смаком;
сухі пряні трави – за смаком;
сіль – за смаком;
рафінована рослинна олія.
Приготування
Картопляні бульби ретельно вимиваємо, використовуючи щітку і, не очищаючи, нарізаємо невеликими шматочками. Приправляємо їх сіллю, меленим чорним перцем і паприкою, додаємо сухі пряні трави, перемішуємо, скроплюємо маслом і знову перемішуємо. Тепер викладаємо картопляні скибочки на промаслений лист і витримуємо на середньому рівні прогрітій до 180 градусів духовці протягом сорока хвилин.
Червона рибка сама по собі досить жирна і тому вимагає більш легкого гарніру. Можна подати до неї свіжі або варені овочі, рис або ж який-небудь легкий салат.
Як варіант, можна приготувати салат з болгарського перцю з селерою за рецептом нижче.
Інгредієнти:
перець солодкий різних кольорів – 280 м;
салатні листя – 1 пучок;
стебла селери – 1-2 шт.;
оливкова олія – 35 мл;
сік лимона – за смаком;
мелений чорний перець – за смаком;
сіль – за смаком.
Приготування
Вимиті болгарські перці нарізаємо великими кубиками, а салатні листя розриваємо на скибки. Стебла селери досить тонко шаткуємо й додаємо за смаком. Оливкова масло змішуємо з лимонним соком, меленим чорним перцем і сіллю, заправляємо отриманою сумішшю наш салатик і подаємо до смаженої червоній рибі.
Кращий гарнір і смачний соус до смаженої риби
Кращим гарніром до смаженої риби вважається картопля або рис. Для більш жирних сортів риби, пожаренных в олії, добре приготувати відварні картопляні скибочки або пюре, а для нежирних і суховатых - ідеальним вважається смажену картоплю. Його можна приготувати на сковороді, у фритюрі або запекти в духовці. У цьому ж випадку можна подати окремо томатний, вершково-часниковий або будь-який інший соус на ваш смак, щоб надати суховатому рибному страві соковитості.
Пропонуємо рецепт картоплі по-селянськи, який чудово доповнить нежирні сорти смаженої рибки.
Рецепт картоплі по-селянськи на гарнір до смаженої риби
Інгредієнти:
Приготування
Картопляні бульби ретельно вимиваємо, використовуючи щітку і, не очищаючи, нарізаємо невеликими шматочками. Приправляємо їх сіллю, меленим чорним перцем і паприкою, додаємо сухі пряні трави, перемішуємо, скроплюємо маслом і знову перемішуємо. Тепер викладаємо картопляні скибочки на промаслений лист і витримуємо на середньому рівні прогрітій до 180 градусів духовці протягом сорока хвилин.
Що приготувати до смаженої червоній рибі на гарнір?
Червона рибка сама по собі досить жирна і тому вимагає більш легкого гарніру. Можна подати до неї свіжі або варені овочі, рис або ж який-небудь легкий салат.
Як варіант, можна приготувати салат з болгарського перцю з селерою за рецептом нижче.
Інгредієнти:
Приготування
Вимиті болгарські перці нарізаємо великими кубиками, а салатні листя розриваємо на скибки. Стебла селери досить тонко шаткуємо й додаємо за смаком. Оливкова масло змішуємо з лимонним соком, меленим чорним перцем і сіллю, заправляємо отриманою сумішшю наш салатик і подаємо до смаженої червоній рибі.
Рекомендуємо добрі рецепти
Гарнір до голубців
Приготувавши домашні голубці з фірмовим рецептом, у господинь виникає питання з доповненням цієї страви цікавим гарніром. Далі розповімо, як
Як запекти картоплю у фользі в духовці?
Якщо ви думаєте, що стравою з картоплі нікого не здивувати, то скористайтеся запропонованими далі рецептами. У цій статті докладно описані три
Салат з стеблової селери з огірком
Свіжий, соковитий і дуже легкий салатик з стеблової селери з огірком особливо корисний для тих, хто рахує калорії. Приготувавши його, ви отримаєте
Соус для риби
Риба може бути смачною сама по собі, але ще смачніше вона стане завдяки спеціальним соусів для риби. Соус зробить смак рибного страви набагато
Гарнір до риби
Гарнір - це не просто добавка до основного блюда. Він допомагає нам зробити прийом їжі більш легким, корисним і ситним. І сьогодні мова піде про те,