Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Смачний гарнір

Смачний гарнір

14-01-2016, 14:26
308
Смачний гарнір
Гості вже на порозі, а у вас немає нічого до вечері? Ми допоможемо вам у цій ситуації і підкажемо, що ж можна швидко і смачно приготувати і подати на гарнір.

Смачна гречка на гарнір


Інгредієнти:

  • гречана крупа – 15 ст.;

  • вода фільтрована – 3 ст.;

  • морква – 2 шт.;

  • цибулина – 2 шт.;

  • часник – 5 зубчиків;

  • спеції;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Отже, гречку промиваємо, заливаємо водою і відварюємо, підсолюємо за смаком. Потім знімаємо посуд з плити, закутуємо в ковдру і залишаємо нудитися. Тим часом обробляємо овочі і нарізаємо цибулю і моркву дрібними кубиками, а часник видавлюємо через прес. У сковороду наливаємо олію, викладаємо цибулька і пасеруємо до прозорості. Після цього кидаємо моркву, перемішуємо і готуємо кілька хвилин. Далі викладаємо зажарку в готову гречку, додаємо часник і все ретельно розмішуємо. Закриваємо кришкою і даємо гречневому гарніру настоятися протягом 20 хвилин.

    Як смачно приготувати перловку на гарнір?


    Інгредієнти:

  • перлова крупа – 1 ст.;

  • бульйон – 2 ст.;

  • морква – 1 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • спеції;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Перлову крупу промиваємо і замочуємо в холодній воді на 10 годин. Моркву чистимо, натираємо на терочке, а цибулю дрібненько шаткуємо. Розігріваємо Сковороду і кидаємо шматочок вершкового масла. Далі викладаємо цибулю і пасеруємо його, постійно помішуючи. Потім додаємо моркву і обсмажуємо 5 хвилин. З перлової крупи зливаємо всю воду і висипаємо її в овочеву обжарку. Розкладаємо отриману суміш в глиняні горщики і заливаємо гарячим бульйоном, підсолюємо його за смаком. Тепер відправляємо форми в заздалегідь розігріту духовку, накривши зверху кришками. Готуємо страву 45 хвилин, а потім вимикаємо духовку і наполягаємо перловку хвилин 20.

    Як смачно приготувати на гарнір білу квасолю?


    Інгредієнти:

  • біла суха квасоля – 500 г;

  • морква – 1 шт.;

  • помідори – 2 кг;

  • цибулина – 1 шт.;

  • сіль дрібна – 2 ст. ложки;

  • цукор – 1 ст. ложка;

  • олія рослинна;

  • сік лимонний – 2 ч. ложки.


  • Приготування
    Отже, білу квасоля промиваємо ретельно і
    Смачний гарнір
    замочуємо на ніч. Потім рідину зливаємо, заливаємо чистою водою і варимо при слабкому кипінні близько години, а потім відкидаємо на друшляк і залишаємо стікати. Не гаючи часу, ошпарюємо помідори окропом, обдаємо їх холодною водою і акуратно знімаємо шкірку. Томатну м'якоть подрібнюємо у блендері. Цибулину і моркву чистимо, тоненько шаткуємо і пасеруємо в розігрітому масло до золотавого кольору. Квасоля висипаємо в каструлю, додаємо обжарку і томатну масу. Добре все розмішуємо, приправляємо спеціями і варимо 15 години на повільному вогні. За кілька хвилин до готовності вичавлюємо трохи лимонного соку і розкладаємо страву по тарілках.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати рис на гарнір?
    Як приготувати рис на гарнір?
    Пропонуємо забути про простий груднястій рисової каші, яку зазвичай подають в компанії з гарячим і скористатися рецептами з цієї статті. Далі
    Як смачно варити перловку на гарнір?
    Як смачно варити перловку на гарнір?
    Щоб приготувати перловку до основної страви більшість кулінарів сильно не заморочуються і просто її відварюють. Однак рецепти, представлені далі
    Гречка з м'ясом у горщику в духовці
    Гречка з м'ясом у горщику в духовці
    Якщо ви думаєте, що приготувати гречку на обід, ви нікого не здивуєте, то явно помиляєтеся. У цій статті представлені неймовірні рецепти, які здатні
    Грибний суп - класичний рецепт
    Грибний суп - класичний рецепт
    Чудово ароматний і неймовірно смачний грибний суп у вас вийде, якщо скористаєтеся нашими рекомендаціями. Пропонуємо кілька цікавих варіантів
    Як смачно приготувати перловку?
    Як смачно приготувати перловку?
    Напевно багато хто з нас втратили інтерес до перлової каші ще в дитинстві, в часи дитсадівських їдалень. Насправді, перлова каша не тільки володіє
    Як смачно приготувати гречку?
    Як смачно приготувати гречку?
    Гречана крупа хороша для приготування багатьох страв, але найчастіше її використовують як гарнір. Ми ж розповімо вам, як можна смачно приготувати