Начинка для пиріжків з картоплею
Пиріжки – улюблене багатьма ласощі. Вони бувають печеними, а бувають і смаженими. Так і начинка для них може бути самою різною. Зараз ми вам розповімо, як зробити начинку з картоплі для пиріжків.
Інгредієнти:
яловича печінка – 500 г;
картопля – 700 г;
часник – 2 зубчики;
цибуля – 2 шт.;
сіль.
Приготування
Картоплю чистимо і відварюємо до м'якості, далі розминаємо його, попередньо злив рідина. Печінка відварюємо, цибулю дрібненько кришимо і пасеруємо до золотистого кольору. З'єднуємо картоплю з перекрученої на м'ясорубці печінкою, обсмаженою цибулею і подрібненим часником. За смаком додаємо сіль і добре розмішуємо.
Інгредієнти:
картопля – 500 г;
вершкове масло 73% жирності – 35 г;
сіль;
перець;
олія соняшникова без запаху – 30 мл;
пір'я зеленої цибулі – 40 р.
Приготування
Картоплю чистимо і варимо до готовності. Із готової картоплі зливаємо майже всю воду, розминаємо її. Додаємо вершкове масло, сіль, перець, подрібнений зелений цибулька і розмішуємо.
Інгредієнти:
картопля – 500 г;
сирок плавлений – 2 шт.;
масло вершкове 73% жирності – 50 г;
зелень кропу – 100 г;
сіль;
перець.
Приготування
Відварну картоплю перетворюємо в густе пюре, кладемо в нього плавлені сирки, терті на тертці, вершкове масло, подрібнену зелень кропу, сіль і перець за смаком і добре все це перемішуємо.
Інгредієнти:
картопля – 500 г;
печериці свіжі – 300 г;
цибуля ріпчаста – 2 шт.;
масло рослинне – 3 ст. ложки;
масло вершкове 73% жирності – 20 г;
сіль;
перець.
Приготування
Печериці нарізаємо невеликими кубиками, подрібнюємо цибулька і обсмажуємо разом на рослинному і вершковому маслі до готовності. Картоплю відварюємо до готовності, зливаємо воду, розминаємо картоплю в пюре. Воно повинно вийти не занадто рідким, але і не зовсім крутим. Загалом, консистенцію регулюємо, підливаючи потрібну кількість картопляного відвару. Далі додаємо туди грибочки з цибулею, добре розмішуємо і якщо потрібно, то підсолюємо і перчимо. Далі вже формуємо вироби.
Всі перераховані вище рецепти можна використовувати для начинки як для смажених, так і для печених пиріжків з картоплею. Всім приємного апетиту!
Начинка для пиріжків з печінки і картоплі
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю чистимо і відварюємо до м'якості, далі розминаємо його, попередньо злив рідина. Печінка відварюємо, цибулю дрібненько кришимо і пасеруємо до золотистого кольору. З'єднуємо картоплю з перекрученої на м'ясорубці печінкою, обсмаженою цибулею і подрібненим часником. За смаком додаємо сіль і добре розмішуємо.
Дуже смачна начинка для пиріжків з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю чистимо і варимо до готовності. Із готової картоплі зливаємо майже всю воду, розминаємо її. Додаємо вершкове масло, сіль, перець, подрібнений зелений цибулька і розмішуємо.
Смачна начинка з картоплі для пиріжків
Інгредієнти:
Приготування
Відварну картоплю перетворюємо в густе пюре, кладемо в нього плавлені сирки, терті на тертці, вершкове масло, подрібнену зелень кропу, сіль і перець за смаком і добре все це перемішуємо.
Начинка з картоплі з грибами для пиріжків в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Печериці нарізаємо невеликими кубиками, подрібнюємо цибулька і обсмажуємо разом на рослинному і вершковому маслі до готовності. Картоплю відварюємо до готовності, зливаємо воду, розминаємо картоплю в пюре. Воно повинно вийти не занадто рідким, але і не зовсім крутим. Загалом, консистенцію регулюємо, підливаючи потрібну кількість картопляного відвару. Далі додаємо туди грибочки з цибулею, добре розмішуємо і якщо потрібно, то підсолюємо і перчимо. Далі вже формуємо вироби.
Всі перераховані вище рецепти можна використовувати для начинки як для смажених, так і для печених пиріжків з картоплею. Всім приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Начинка для вареників з картоплею
Самим улюбленим домашнім стравою у багатьох сім'ях можна впевнено назвати вареники. Найбільш поширеним наповненням для них є картопля - у вигляді
Начинки для смажених пиріжків
Визначившись зі способом приготування пиріжків, постає питання, яку вибрати начинку. Адже їх буває неймовірне безліч: солодкі фруктові або ягідні,
Пиріжки з картоплею на сковороді
Напевно багато вміють смажити пісні пиріжки з картоплею, можливо навіть є свій особливий рецепт. Пропонуємо найбільш простий варіант таких пиріжків з
Картопляні пиріжки
Ідеальним варіантом швидкого і дуже ситного перекушування можуть стати картопляні пиріжки. Рецепти, які представлені в статті, відрізняються своєю
М'ясна начинка для пиріжків
Класичний наповнювач пиріжка включає в себе не тільки обсмажений м'ясний фарш, але доповнення у вигляді овочевий засмажки, простого поєднання
Начинка з печінки
Печінка - надзвичайно корисний продукт для нашого харчування. З неї можна зробити безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як