Як приготувати кускус на гарнір?
![Як приготувати кускус на гарнір? Як приготувати кускус на гарнір?](/uploads/posts/2016-01/yak-prigotuvati-kuskus-na-garnr_901.jpeg)
Крім усього іншого кускус містить левову частку харчових волокон, які, як відомо, виконують роль свого роду «санітара» нашого кишечнику і виводять шкідливі токсини і шлаки.
Нижче ми розповімо, як правильно приготувати кускус на гарнір. Спробуйте зробити цю страву до вечері або на обід, доповнивши їм м'ясо або рибу і, можливо, цей гарнір стане у вас одним з найулюбленіших.
Як готувати кускус на гарнір - рецепт?
Інгредієнти:
Приготування
Насипаємо кускус в каструльку або кухлик, присмачую сіллю і приправою каррі, перемішуємо, заливаємо підігрітою до кипіння водичкою, прикриваємо щільно кришкою і залишаємо для набухання мінімум на десять хвилин. В цей час очищаємо і дрібненько шаткуємо цибулю, пропускаємо через середню тертку моркву пасеруємо овочі на сковороді з рафінованим рослинним маслом, помішуючи, до готовності. Потім вливаємо соєвий соус, присмачую масу меленої сумішшю перців, перемішуємо і змішуємо з вже настоявшимся кускусом.
Перед подачею накладаємо кускус в піалу і перевертаємо гіркою на тарілку.
Кускус, як гарнір до риби
Інгредієнти:
![Як приготувати кускус на гарнір? Як приготувати кускус на гарнір?](/uploads/posts/2016-01/yak-prigotuvati-kuskus-na-garnr_752.jpeg)
Приготування
Щоб приготувати кускус на гарнір до риби, висипаємо в каструлю або термостійку миску, заливаємо підігрітим до кипіння бульйоном або водою, прикриваємо кришкою і даємо настоятися від семи до десяти хвилин. Після цього додаємо в кашу дрібненько нарізану свіжу зелень петрушки, присмачую масу за смаком сіллю, оливковою олією і лимонним соком, перемішуємо і можемо подавати.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Салат з кускусом](/uploads/posts/2015-03/salat-z-kuskusom_671.jpeg)
Салат з кускусом
Кускус - це крупа, яку широко використовують у кулінарії арабських країн. Його використовують у приготуванні різноманітних страв, у тому числі і
![Сібас у фользі](/uploads/posts/2015-03/sbas-u-folz_221.jpeg)
Сібас у фользі
Сібас - смачна рибка, яку не так просто дістати. Але якщо вам все-таки вдалося її придбати, тоді давайте сьогодні поговоримо про те, як її смачно і
![Страви з кускусу](/uploads/posts/2015-03/stravi-z-kuskusu_111.jpeg)
Страви з кускусу
Кускус - це популярна крупа серед жителів Північної Америки. В кулінарії вона використовується досить широко: в гарячих стравах, салатах, десертах.
![Кускус з овочами](/uploads/posts/2015-03/kuskus-z-ovochami_151.jpeg)
Кускус з овочами
На Близькому Сході страви з кускуса - це популярна традиційна їжа. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька оригінальних варіантів створення кускусу з
![Кускус з куркою - рецепт](/uploads/posts/2015-03/kuskus-z-kurkoyu-recept_161.jpeg)
Кускус з куркою - рецепт
Кускус - це популярне блюдо серед народів Азії. Його готують з крупи з такою ж назвою. І зараз ми вам розповімо, як його приготувати з куркою швидко
![Кускус в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/kuskus-v-multivarc_741.jpeg)
Кускус в мультиварці
Кус-кус - це дрібні зернятка манки, вкриті борошном багаторазово. Це блюдо популярно в багатьох арабських країнах. Давайте сьогодні поговоримо про