Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як запекти гусака?

Як запекти гусака?

2-01-2016, 00:13
791
Як запекти гусака?
Сьогодні ми розповімо вам, як смачно запекти в духовці гусака! Така страва чудово підійде не тільки для новорічного столу, але і стане справжньою прикрасою будь-якого іншого святкового застілля.

Як запекти гусака в духовці з картоплею?


Інгредієнти:

  • тушка гусака – 1 кг;

  • картопля – 500 г;

  • аджика – 40 г;

  • майонез – 80 мл;

  • спеції;

  • приправа для птиці – за смаком.


  • Приготування
    Перед тим, як запекти гусака в духовці у фользі, птицю промиваємо, обробляємо на шматочки і злегка відбиваємо, загорнувши в харчову плівку. Потім готуємо маринад: змішати майонез зі спеціями і додаємо аджику. Викладаємо в ароматну суміш м'ясо, перемішуємо і відправляємо маринуватися в холодильник на 3 години. Тим часом чистимо картоплю, промиваємо, шаткуємо скибочками і маринуємо в тому ж маринаді. Після цього викладаємо все на лист фольги і щільно загортаємо. Відправляємо заготовку в духовку і випікаємо 75 хвилин, виставивши температуру на 200 градусів. Готову страву подаємо до столу з фужером червоного сухого вина.

    Як запекти гусака в духовці в рукаві?


    Інгредієнти:

  • тушка гусака – 25 кг;

  • спеції.


  • Для маринаду:

  • яйце – 2 шт.;

  • олія оливкова – 30 мл;

  • чорнослив – 50 г;

  • майонез – 3 ст. ложки;

  • гірчиця – 1 ст. ложка;

  • масло рослинне – 30 мл;

  • спеції.


  • Приготування
    Гусака обробляємо, нарізаємо шматочками і замочуємо на всю ніч в солоній воді. Потім дістаємо м'ясо і промиваємо. Для маринаду змішуємо в мисці гірчицю, яйця, майонез, олію, спеції і чорнослив, нашатковану соломкою. Шматочки гусака викладаємо в ароматну суміш, перемішуємо і відправляємо в холодильник на 2 години. Після цього складаємо м'ясо в рукав і заливаємо залишками маринаду. Відправляємо заготівлю високу посуд і запікаємо в духовці 25 години при 180 градусах.

    Як запікати гусака з яблуками в духовці?


    Інгредієнти:

  • гусак – 1 шт.;

  • яблука зелені – 3 шт.;

  • лимон – 1 шт.;

  • базилік і гвоздика – за смаком;

  • вино – 100 мл;
  • Як запекти гусака?

  • спеції.


  • Приготування
    Яблука і лимон промиваємо та нарізаємо скибочками. Додаємо до фруктів подрібнений базилік і гвоздику. Гусака обробляємо, відрізаємо хвіст, натираємо спеціями і начиняємо начинкою. Вливаємо всередину вино і щільно зашиваємо отвір спеціальною ниткою. Деко застеляємо фольгою, викладаємо птицю, загортаємо її і запікаємо в розігрітій духовці при температурі 180 градусів 2 години. Готового гусака розгортаємо, розрізаємо на шматочки і подаємо з маринованими грибами і картопляним пюре.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Гуска, запечена з яблуками
    Гуска, запечена з яблуками
    Саме святкове блюдо майже в кожній сім'ї - це, звичайно, птиця, запечена різними способами і, напевно у кожної господині є свій особливий,
    Гусак, запечений в духовці
    Гусак, запечений в духовці
    Саме святкове блюдо, яке неодмінно додасть новорічний настрій - це гусак, запечений за рецептами, які описані далі. Незважаючи на те, що ця птиця
    Гусак з яблуками, запечений в духовці
    Гусак з яблуками, запечений в духовці
    Гусак з яблуками - традиційно святкове блюдо, яке має бути на особливому місці в урочистому меню. Приготувавши птицю з неймовірним рецептами, які
    Як приготувати гусака з яблуками?
    Як приготувати гусака з яблуками?
    Багато господинь, накриваючи новорічний стіл, думають про головне блюді. Звичайно, воно має бути дуже смачним, бажано гарячим, м'ясних і красивим.
    Як приготувати гусака в духовці?
    Як приготувати гусака в духовці?
    Як приготувати гусака в духовці? Цим питанням задаються дуже багато господинь, особливо якщо цю птицю вони готують в перший раз. Якраз для такого
    Гуска з чорносливом і яблуками
    Гуска з чорносливом і яблуками
    Запечений гусак - це традиційне Різдвяне блюдо в багатьох європейських країнах. Фарширувати його можна різними фруктами і крупами. І сьогодні ми