Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Фетучіні з куркою в вершковому соусі

Фетучіні з куркою в вершковому соусі

27-12-2015, 23:56
649
Фетучіні з куркою в вершковому соусі
Фетучіні – італійські макаронні вироби. А якщо правильно їх приготувати, додавши ніжне соковите куряче м'ясо і смачний вершково-сирний соус, то ви отримаєте неймовірно оригінальне блюдо, яке прикрасить ваш стіл.

Рецепт фетучіні з куркою в вершковому соусі


Інгредієнти:

  • філе куряче – 400 г;

  • макарони фетучіні – 250 г;

  • сир – 50 г;

  • вершки – 100 мл;

  • олія оливкова;

  • спеції.


  • Приготування
    У глибоку каструлю наливаємо воду і кип'ятимо її на середньому вогні. Тим часом готуємо куряче філе: промиваємо його, обсушуємо і шаткуємо тонкими смужками. Перекладаємо м'ясо в тарілку, посипаємо спеціями і ретельно перемішуємо. Потім ставимо курочку в бік і маринуємо 20 хвилин. Закипілу воду підсолюємо, додаємо макарони і, помішуючи, варимо їх 15 хвилин. Після цього відкидаємо фетучіні в друшляк, а потім перекладаємо в глибоку миску. Поливаємо оливковою олією, акуратно розмішуємо лопаткою і прикриваємо кришкою. Подрібнюємо сир на середній тертці і висипаємо в чисту глибоку тарілку.
    У сковороду наливаємо масло, прогріваємо його, викладаємо курячі шматочки і обсмажуємо їх хвилин 10 до золотистої скоринки. Після того як м'ясо підрум'яниться, викладаємо його в тарілку. Сковороду повертаємо назад на плиту, вливаємо крижану воду, а через кілька хвилин вводимо вершки, зменшуємо вогонь і доводимо масу до закипання. Приправляємо соус спеціями і всипаємо половину тертого сиру. Як тільки він повністю розчиниться, відправляємо куряче м'ясо і тушкуємо хвилин 5-7.
    По закінченні часу і викладаємо зварені макарони і перемішуємо. Потім вимикаємо плиту, даємо італійському страві настоятися, розкладаємо пасту фетучіні з куркою в вершковому соусі по тарілках і посипаємо кожну порцію залишилися сиром!

    Фетучіні з куркою і грибами у вершковому соусі


    Інгредієнти:

  • макарони фетучіні – 120 г;

  • куряче філе – 180 г;

  • борошно – 1 ст. ложка;

  • білі гриби – 150 г;

  • сметана – 50 мл;

  • курячий бульйон – 50 мл;

  • часник – 1 зубчик;

  • зелена цибуля;
  • Фетучіні з куркою в вершковому соусі

  • спеції.


  • Приготування
    Фетучіні відварюємо і відкидаємо на друшляк. У мисці змішуємо сметану і всипаємо борошно. Поступово вливаємо бульйон і підсолюємо за смаком. Курячі грудки подрібнюємо тонкими смужками, а гриби обробляємо і рубаємо пластинами. Викладаємо м'ясо, зелена цибуля і часник посуд мультиварки, закриваємо кришку і включаємо програму «Випічка» на 5 хвилин. Далі вводимо сметанную суміш і, не закриваючи кришку, продовжуємо тушкувати страву до загустіння. Після цього подаємо фетучіні з куркою в мультиварці до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Фетучіні з грибами
    Фетучіні з грибами
    У цій статті представлені рецепти, які внесуть в повсякденний обід чудові італійські нотки. Паста фетучіні, приготована за нашими рекомендаціями
    Макарони з куркою в вершковому соусі
    Макарони з куркою в вершковому соусі
    Навіть з найпростіших макаронів можна зробити чудову страву, яке, напевно, сподобається всім. Далі описані рецепти, які допоможуть урізноманітнити
    Паста з грибами у вершковому соусі
    Паста з грибами у вершковому соусі
    Самим популярним у всьому світі італійським блюдом можна з упевненістю назвати пасту. Існує десятки її видів і не менше рецептів наповнення.
    Паста з куркою в вершковому соусі
    Паста з куркою в вершковому соусі
    Варіантів пасти існує не так і багато, а рецептів наповнення зібралася достатня кількість. Одним з найбільш поширених і ситних страв можна назвати
    Фетучіні з креветками
    Фетучіні з креветками
    Італійці використовують фетучіні для приготування різноманітних страв, але особливо смачними вони виходять з креветками. Це блюдо підійде і для
    Фетучіні з шинкою
    Фетучіні з шинкою
    Фетучіні - широко поширений і відомий вид італійської пасти довшої і ширшої форми. Особливо смачними макарони виходять з шинкою, грибами або сиром з