Масляна риба - рецепти приготування
![Масляна риба - рецепти приготування Масляна риба - рецепти приготування](/uploads/posts/2015-12/maslyana-riba-recepti-prigotuvannya_411.jpeg)
Але якщо ви впевнені у своєму здоров'ї і бажаєте поласувати справжнім рибним делікатесом, то пропонуємо деякі рецепти приготування масляної риби.
Як приготувати стейк з масляної риби в духовці - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Промиваємо стейки масляної риби проточною водою, обсушуємо, приправляємо сіллю, меленим білим перцем і натираємо сумішшю оливкової олії, лимонного соку, очищеного і видавленого часнику і дрібно нарубаних голочок свіжого розмарину.
Далі можна діяти двома способами: запекти стейки в фользі, попередньо обернувши кожен з них і розмістивши на деку в прогрітій до 180 градусів духовці і витримавши протягом тридцяти хвилин. Або просто розкласти рибу на деко і смажити при температурному режимі 200 градусів до бажаної рум'яності.
По готовності викладаємо рибні стейки на серветки або паперовий рушник і даємо вбратися зайвому жиру. Потім перекладаємо на блюдо і можемо подавати.
Як приготувати масляну рибу на сковороді гриль з овочами - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку замаринуем рибку. Промите і обсушенное філе приправляємо сіллю, перцем, лимонним соком, невеликою кількістю оливкової олії, додаємо сушені або подрібнені свіжі трави, перемішуємо
![Масляна риба - рецепти приготування Масляна риба - рецепти приготування](/uploads/posts/2015-12/maslyana-riba-recepti-prigotuvannya_902.jpeg)
Тим часом обсмажуємо до готовності очищений і нарізаний картопля і грибочки, з'єднуємо разом в сковороді, додаємо ягоди смородини, сіль, перець, бажані прянощі і свіжу зелень петрушки, припускаємо на несильному спеці кілька хвилин, і знімаємо з вогню. Одночасно відварюємо до готовності спаржу.
Філе риби обтираем серветкою від маринаду і викладаємо на сковороду гриль. Витримуємо по чотири-сім хвилин з кожного боку, залежно від товщини шматка, і подаємо до столу з обсмаженими овочами і спаржею.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Стейки з риби](/uploads/posts/2015-11/steyki-z-ribi_661.jpeg)
Стейки з риби
Сьогодні рибні відділи великих магазинів максимально заповнені різними видами вже обробленої риби. Купивши готовий стейк, можна приготувати його
![Як приготувати стейк з сьомги?](/uploads/posts/2015-03/yak-prigotuvati-steyk-z-somgi_241.jpeg)
Як приготувати стейк з сьомги?
Стейк з сьомги - це дуже смачна традиційна їжа і приготувати її досить просто. Давайте розглянемо декілька цікавих рецептів смаження цієї
![Стейк з лосося](/uploads/posts/2015-03/steyk-z-lososya_861.jpeg)
Стейк з лосося
Лосось - дивно смачна і корисна риба. Її запікають у духовці, смажать на грилі і сковороді, використовують як начинку для пирогів. І сьогодні ми
![Риба в вершках в духовці](/uploads/posts/2015-03/riba-v-vershkah-v-duhovc_611.jpeg)
Риба в вершках в духовці
Риба - це корисний і дієтичний продукт, а якщо вона ще приготовлена в вершках в духовці - то страва буде дивовижно ніжним і смачним. Пропонуємо
![Стейк тріски в духовці](/uploads/posts/2015-03/steyk-trski-v-duhovc_941.jpeg)
Стейк тріски в духовці
Тріска вважається сухий і прісної рибою, але якщо правильно підійти до її приготування, то будь-яке блюдо з неї вийде смачним і соковитим. І сьогодні
![Стейк з форелі в духовці](/uploads/posts/2015-03/steyk-z-forel-v-duhovc_661.jpeg)
Стейк з форелі в духовці
Форель - смачна риба сімейства лососевих. І сьогодні ми розповімо, як приготувати стейки з форелі в духовці. Таке просте блюдо неодмінно сподобається