Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Баранячі реберця – рецепт

Баранячі реберця – рецепт

16-12-2015, 21:23
416
Баранячі реберця – рецепт
Баранина вважається досить важким у приготуванні м'ясом: по-перше-за свого своєрідного аромату, а по-друге, зважаючи жорсткості, але ми беремося довести, що навіть таке непросте м'ясо можна приготувати смачним і соковитим, якщо приділити процесу приготування достатньо часу і скористатися правильними спеціями. Докладно про рецепти баранячих реберець ми розповімо нижче.

Баранячі реберця в мультиварці


Ми вже встигли помітити, що баранячі ребра оточує шар задоволеною жорсткого м'яса, ключем до правильного приготування якого є тривале томління. З цією метою ви можете скористатися жаровнею і виставленої на невисоку температуру духовкою, а можете помістити блюдо в чашу мультиварки і тушкувати з її допомогою.
Інгредієнти:

  • ріпчаста цибуля - 270 г;

  • курага - 130 г;

  • баранячі ребра - 22 кг;

  • мелений кумін - 3/4 ч. ложки;

  • кайенский перець - 1/2 ч. ложки;

  • джин - 65 мл


  • Приготування
    Якщо ребра досить жирні, то зріжте надлишки жиру, але не повністю, залиште трохи жиру на м'ясі, щоб зберегти соковитість. Щедро натріть шматок сіллю змішаною з кумином і кайенским перцем, після чого прийміть за засмажку. Для засмажки великі півкільця цибулі спасеруйте на краплі олії разом з шматочками кураги. Коли цибуля набуде кремовий відтінок, влийте до нього джин і розташуйте ребра поверх отриманої подушки. Виберіть режим «Гасіння», влийте третину склянки води і залиште баранину нудитися протягом 3 годин.

    Суп з баранячих реберець


    Ми звикли, що якщо суп готується на основі ребер, то він неодмінно повинен бути гороховим. Давайте відступимо від нудних кулінарних звичок і приготуємо щось оригінальне, на зразок цього баранячого супу по-селянськи, який допоможе впоратися з затяжними холодами.
    Інгредієнти:

  • баранячі ребра - 19 кг;

  • морква - 130 г;

  • стебла селери - 95 г;

  • ріпчаста цибуля - 110 г;

  • часникові зубки - 3 шт.;

  • томатна паста - 45 г;

  • червоне вино - 115 мл;

  • яблучний оцет - 35 мл;

  • курячий бульйон - 720 мл;

  • діжонська гірчиця - 5 г;

  • гілочки чебрецю - 3 шт.;

  • листя лавра - 2 шт.


  • Приготування
    Підрум'яньте кубики овочів і викладіть до них баранячі ребра. Збільшивши жар, дочекайтеся коли і ребра схопляться золотистою скоринкою, після чого додайте вино. Дайте напою випаруватися приблизно наполовину, а потім з'єднайте всі з оцтом і томатною пастою. Додайте гірчицю і трави, після чого влийте бульйон. Якщо суп, на ваш розсуд, вийшов дуже густим, то підлийте води. Залиште страву нудитися на мінімальному вогні протягом півтора годин.

    Як смачно приготувати баранячі реберця в духовці?


    Реберця – ідеальна закуска до пінному, яку можна запекти в духовці, покривши глазур'ю. Ми вирішили зробити останню на основі традиційних для баранячого м'яса інгредієнтів: соєвого соусу, цукру і імбиру.
    Інгредієнти:

  • баранячі ребра - 12 кг;

  • коричневий цукор - 35 г;

  • соєвий соус - 235 мл;

  • рибний соус - 35 мл;

  • устричний соус - 35 мл;

  • кетчуп - 115 мл;

  • часникові зубки - 2 шт.;
  • Баранячі реберця – рецепт

  • скибочки імбиру - 2 шт.;

  • зірочка анісу.


  • Приготування
    Маринад для баранячих реберець готується елементарно просто: всі інгредієнти (крім самих ребер, зрозуміло) закладаються в сотейник і розміщуються на середньому вогні на 10 хвилин. Коли маринад загусне, зніміть його з вогню і остудіть, а потім змішайте з шматочками баранячих ребер. Тепер м'ясо можна починати готувати, але якщо ви маєте час, то краще залиште ребра в холодильнику на кілька годин, щоб просочилися ароматами. Після, баранячі реберця готують у рукаві для запікання перші 20 хвилин (200 градусів), потім рукав розрізають, включають гриль і дають соусу на поверхні заглазироваться.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати яловичі реберця?
    Як приготувати яловичі реберця?
    Деякі неохоче беруться за приготування яловичини тільки тому, що не знають, яке блюдо вийде смачнішим з цим компонентом. Пропонуємо ідеї створення
    Як приготувати реберця?
    Як приготувати реберця?
    Напевно всі знають, що будь-яке блюдо, приготовлене на основі ароматних реберець, виходить особливим. Далі представлені неймовірні рецепти, які
    Свинячі реберця з картоплею в мультиварці
    Свинячі реберця з картоплею в мультиварці
    Розпадається на волокна м'ясо в компанії картоплі та насиченого смаку соусу – що може бути смачніше? Представляємо найбільш вдалі ідеї поєднання цих
    Реберця на мангалі
    Реберця на мангалі
    Реберця на мангалі виходять такими смачними тому, що міжреберна м'ясо соковите, солодке і дуже ніжне. До того ж реберця ще й коштують набагато
    Баранячі реберця на мангалі
    Баранячі реберця на мангалі
    Баранячі реберця, особливо смачними виходять, якщо їх обсмажувати не на сковороді, а на відкритому повітрі, на мангалі. Слід також зазначити, що для
    Баранячі реберця в духовці
    Баранячі реберця в духовці
    Коли хочеться приготувати щось особливе, як на зло забуваються всі рецепти. Тому ми вирішили дати підказку. Приготуйте баранячі реберця! Як це