Свинина з картоплею в горщику в духовці
Свинина з картоплею в духовці – просте, але неймовірно смачне блюдо, яке неодмінно оцінять всі члени вашої родини. Воно не тільки наповнить ваш будинок приголомшливим ароматом, але і внесе різноманітність в повсякденне меню.
Інгредієнти:
м'якоть свинини – 1 кг;
картопля – 1 кг;
цибулина – 1 шт.;
кетчуп натуральний – 1 ст. ложка;
морква – 1 шт.;
спеції ;
свіжа зелень – для прикраси;
масло рослинне – 2 ст. ложки.
Приготування
Чистимо цибулину, промиваємо, шаткуємо півкільцями і пасеруємо на сковороді в олії 5 хвилин. Морква обробляємо, натираємо на тертці і відправляємо до цибулі. М'ясо обполіскуємо, нарізаємо шматочками і обсмажуємо разом з овочами. Потім вміст сковорідки розкладаємо по горщикам, приправляємо спеціями за смаком і додаємо кетчуп. Картопля очищаємо, нарізаємо кубиками і розподіляємо по горщикам. Вливаємо трохи води, закриваємо кришками і ставимо горщики зі свининою і картоплею в холодну духовку. Запікаємо страву 45 хвилин при температурі 200 градусів. Перед подачею страву посипаємо рубаною свіжої зеленню.
Інгредієнти:
м'якоть свинини – 450 г;
свіжі печериці – 200 г;
картопля – 5 шт.;
сметана нежирна – 250 мл;
сир плавлений – 100 г;
спеції.
Приготування
Першим ділом готуємо всі продукти. Для цього м'ясо промиваємо, обсушуємо на рушник і нарізаємо скибочками. Картоплю чистимо, розрізаємо кубиками, а цибулю шаткуємо тоненькими півкільцями. Печериці обробляємо і розрізаємо на шматочки. У сковороду наливаємо трохи олії, розігріваємо його і обсмажуємо м'ясо з цибулею до красивого золотого відтінку. Через 10 хвилин додаємо грибочки, перемішуємо і готуємо до м'якості. Тепер розкладаємо вміст по горщикам, розподіляємо картопля, заливаємо зверху сметаною і посипаємо тертим плавленим сиром. Накриваємо кришкою і відправляємо страву в розігріту духовку на 30 хвилин. По закінченні часу, свинина з картоплею готова!
Інгредієнти:
м'якоть свинини – 500 г;
картопля – 1 кг;
помідори – 2 шт.;
цибулина – 2 шт.;
свіжі опеньки – 500 г;
сир – 300 г;
масло рослинне – 6 ст. ложок;
гірчиця домашня – 1 ст. ложка;
мед рідкий – 1 ст. ложка;
майонез – 100 мл;
спеції.
Приготування
Цибулини чистимо, промиваємо, дрібненько рубаємо і обсмажуємо з опеньками на розігрітій з маслом сковороді. М'ясо обробляємо, нарізаємо невеликими шматочками. Картоплю чистимо і розрізаємо соломкою. Стиглі помідори подрібнюємо скибочками. У велику миску викладаємо м'ясо, додаємо майонез, перемішуємо і кладемо картоплю, помідори і овочеву обжарку. Додаємо спеції, підсолюємо і посипаємо тертим сиром. Тепер розкладаємо вміст по горщикам, накриваємо кришками і ставимо в духову шафу. Запікаємо спекотне приблизно 1 годину при температурі 200 градусів.
Інгредієнти:
свіжі печериці – 10 шт.;
м'якоть свинини – 500 г;
картопля – 5 шт.;
сметана нежирна – 6 ст. ложок;
спеції.
Приготування
М'ясо промиваємо, обсушуємо і рубаємо порційними шматочками. Підсолюємо, перчимо за смаком і розкладаємо його по горщикам. Печериці обробляємо, шаткуємо пластинками і розподіляємо їх поверх м'яса. Картоплю чистимо, розрізаємо соломкою і викладаємо наступним шаром. Трохи підсолюємо зверху, поливаємо сметаною і накриваємо кришками. Відправляємо глиняні горщики в холодну духовку і виставляємо температурний режим на 200 градусів. Запікаємо страва до м'якості картоплі, приблизно 35 хвилин.
Свинина з картоплею в горщику в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо цибулину, промиваємо, шаткуємо півкільцями і пасеруємо на сковороді в олії 5 хвилин. Морква обробляємо, натираємо на тертці і відправляємо до цибулі. М'ясо обполіскуємо, нарізаємо шматочками і обсмажуємо разом з овочами. Потім вміст сковорідки розкладаємо по горщикам, приправляємо спеціями за смаком і додаємо кетчуп. Картопля очищаємо, нарізаємо кубиками і розподіляємо по горщикам. Вливаємо трохи води, закриваємо кришками і ставимо горщики зі свининою і картоплею в холодну духовку. Запікаємо страву 45 хвилин при температурі 200 градусів. Перед подачею страву посипаємо рубаною свіжої зеленню.
Свинина в горщику з картоплею і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Першим ділом готуємо всі продукти. Для цього м'ясо промиваємо, обсушуємо на рушник і нарізаємо скибочками. Картоплю чистимо, розрізаємо кубиками, а цибулю шаткуємо тоненькими півкільцями. Печериці обробляємо і розрізаємо на шматочки. У сковороду наливаємо трохи олії, розігріваємо його і обсмажуємо м'ясо з цибулею до красивого золотого відтінку. Через 10 хвилин додаємо грибочки, перемішуємо і готуємо до м'якості. Тепер розкладаємо вміст по горщикам, розподіляємо картопля, заливаємо зверху сметаною і посипаємо тертим плавленим сиром. Накриваємо кришкою і відправляємо страву в розігріту духовку на 30 хвилин. По закінченні часу, свинина з картоплею готова!
Свинина в горщику з картоплею і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Цибулини чистимо, промиваємо, дрібненько рубаємо і обсмажуємо з опеньками на розігрітій з маслом сковороді. М'ясо обробляємо, нарізаємо невеликими шматочками. Картоплю чистимо і розрізаємо соломкою. Стиглі помідори подрібнюємо скибочками. У велику миску викладаємо м'ясо, додаємо майонез, перемішуємо і кладемо картоплю, помідори і овочеву обжарку. Додаємо спеції, підсолюємо і посипаємо тертим сиром. Тепер розкладаємо вміст по горщикам, накриваємо кришками і ставимо в духову шафу. Запікаємо спекотне приблизно 1 годину при температурі 200 градусів.
Свинина з картоплею і сметаною в горщиках
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо промиваємо, обсушуємо і рубаємо порційними шматочками. Підсолюємо, перчимо за смаком і розкладаємо його по горщикам. Печериці обробляємо, шаткуємо пластинками і розподіляємо їх поверх м'яса. Картоплю чистимо, розрізаємо соломкою і викладаємо наступним шаром. Трохи підсолюємо зверху, поливаємо сметаною і накриваємо кришками. Відправляємо глиняні горщики в холодну духовку і виставляємо температурний режим на 200 градусів. Запікаємо страва до м'якості картоплі, приблизно 35 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як посмажити картоплю з грибами?
Дуже гармонійне поєднання картоплі і грибів можна зробити ще більш смачним, використовуючи запропоновані далі рецепти. Розповімо, як оригінально
Як приготувати м'ясо з картоплею в горщику?
Приготування будь-якої страви в глиняних горщиках - це неймовірно просте заняття, а на виході виходить чудове страву, гідне почесного місця у
Свинина з грибами в духовці
Для ситного і повноцінного вечері чудово підійде м'ясо з грибами. Таке блюдо можна приготувати до приходу гостей і для романтичної вечері при
М'ясо з грибами в горщиках
Страви, приготовані в горщиках, виходять неймовірно смачними і ароматними. Завдяки паровому ефекту м'ясо і овочі нудяться, що надає страві
Свинина з картоплею в духовці
Свинина з картоплею в духовці - просте і швидке в приготуванні блюдо для сімейного вечері. Давайте розберемо кілька рецептів створення цього
Рецепт свинини з картоплею
Свинина з картоплею - просте і універсальне блюдо на будь-який випадок. У нашій статті ми зібрали кілька цікавих рецептів цього популярного страви.