Рис з овочами - рецепт
![Рис з овочами - рецепт Рис з овочами - рецепт](/uploads/posts/2015-12/ris-z-ovochami-recept_331.jpeg)
Рис з овочами - рецепт в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Приступаючи до приготування рису з овочами, першим ділом готуємо овочі. Очищаємо і дрібно шаткуємо цибулю і часник, очищену моркву ріжемо соломкою або кубиками. Аналогічними скибочками нарізаємо болгарські перці, попередньо позбавивши їх від плодоніжок і насіннєвих коробок. Складаємо всі підготовлені овочі в мультикастрюлю, додаємо заморожений горошок, вливаємо олію рафіновану олію, кидаємо спеції і закладаємо промиту до прозорої води рисову крупу. Водичку підсолюємо за смаком і вливаємо в чашу до інших компонентів.
Вибираємо на дисплеї пристрою режим «Плов» або «Гречка» і готуємо страву до завершення обраної програми.
Після сигналу відкриваємо кришку приладу, акуратно перемішуємо рис з овочами і можемо подавати.
Смажений рис з замороженими овочами по-китайськи - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування смаженого рису ідеально підійде ароматна рисова крупа, яку нам необхідно попередньо відварити до готовності і дати повністю охолонути. У сковороді з товстим дном прогріваємо рослинне масло і викладаємо заморожену овочеву суміш. Протушиваем її на сильному вогні протягом семи хвилин, а потім зводимо овочі на одну половину сковороди, а на іншу виливаємо попередньо збиті яйця. Відразу ж перемішуємо яєчну масу за допомогою лопатки, щоб у підсумку вийшли невеликі яєчні «крихти». Коли яйця схопляться, перемішуємо їх з овочами, додати відварений рис, вливаємо соєвий соус, кидаємо заздалегідь очищений і подрібнений часник, прогріваємо масу гарненько, помішуючи, при необхідності підсолюємо і перчимо і можемо подавати.
Смажений рис з овочами і куркою - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Першим ділом відварюємо рис до повної готовності. Коли він повністю охолоне, беремося за подальше приготування. Моркву очищаємо, дрібненько шаткуємо соломкою і закладаємо в розпечену сковороду або вок, попередньо наливши в нього рослинне рафінована і кунжутне масло. Витримуємо на сильному вогні, помішуючи, а потім додаємо порізане на невеликі брусочки куряче філе і смажимо його до посветления. Тепер
![Рис з овочами - рецепт Рис з овочами - рецепт](/uploads/posts/2015-12/ris-z-ovochami-recept_942.jpeg)
На цьому етапі приправляємо блюдо соєвим соусом, меленим перцем, додаємо подрібнені пір'я зеленого лука, відварений рис і яйця, які ми попередньо взобьем і обсмажимо на іншій сковороді, помішуючи. При необхідності додаємо сіль і смажимо страву ще три хвилини або до повного прогрівання рису.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Сирний суп з грибами](/uploads/posts/2015-12/sirniy-sup-z-gribami_141.jpeg)
Сирний суп з грибами
Неймовірно ароматний грибний суп можна трохи урізноманітнити і зробити його більш ситним, доповнивши склад сирної основою. Пропонуємо два відмінних
![Ліниві голубці з рисом і фаршем - рецепт](/uploads/posts/2015-12/lniv-golubc-z-risom-farshem-recept_881.jpeg)
Ліниві голубці з рисом і фаршем - рецепт
Для лінивих любителів домашньої кухні пропонуємо рецепти смачних голубців, з якими практично не потрібно возитися, загортаючи начинку в капустяний
![Реберця в мультиварці](/uploads/posts/2015-11/rebercya-v-multivarc_281.jpeg)
Реберця в мультиварці
Відомо, що страв на основі реберець необхідна тривала теплова обробка і, звичайно, для цієї мети ідеально скористатися диво-приладом - мультиварка.
![Смачний плов](/uploads/posts/2015-11/smachniy-plov_211.jpeg)
Смачний плов
Плов - це блюдо, яке напевно готують в кожному будинку. Можливо не зовсім по традиційного варіанту, але напевно у кожного є коронний домашній рецепт.
![Рис по-китайськи](/uploads/posts/2015-07/ris-po-kitayski_561.jpeg)
Рис по-китайськи
У Китаї вміють не тільки чудово вирощувати рис, але і готувати його надзвичайно смачно. Звичайно ж, хочеться навчитися також легко справлятися з цієї
![Смажений рис](/uploads/posts/2015-01/smazheniy-ris_591.jpeg)
Смажений рис
Більшість з нас готують рис звичним способом, відварюючи рис у воді або на пару. Але чи знайомі ви зі східним гарніром з смаженого рису? Ні, тоді