Пельмені в духовці
![Пельмені в духовці Пельмені в духовці](/uploads/posts/2015-11/pelmen-v-duhovc_931.jpeg)
Пельмені в духовці зі сметаною і сиром - рецепт
«Класикою» серед страв подібного формату можна вважати пельмені, запечені в духовці з соусом на основі сиру, сметани або майонезу. Так, користь і низька калорійність – явно не головні козирі цієї страви, а ось простота і ситність – цілком.
Інгредієнти:
Приготування
Почніть приготування з пасерування цибулі. До золотистим полукольцам, в останні півхвилини приготування, додайте пюрированный часник і дайте йому пустити аромат. Збийте соус з яєць і сметани, приправте його за смаком. Прогрійте промаслений форму для випікання перед публікацією пельменів – це допоможе напівфабрикатах не прилипнути до дна. Після розподілу пельменів по поверхні, викладіть зверху шар цибулі, а потім залийте все сметанним соусом. У фіналі посипте блюдо тертим сиром і додайте в розігрітій до 200 градусів духовій шафі на 35-40 хвилин.
Як смачно запекти пельмені в духовці?
Хочете додати простий у пельменній запіканці італійського шику? Тоді залийте пельмені соусом альфредо. Подібний рецепт, правда, вимагає трохи більших зусиль, ніж блюдо з яєчно-сметанним соусом, але і результат повністю відобразить ваші старання.
Інгредієнти:
Приготування
У сотейнику розтопіть масло і влийте до нього вершки. Коли останні почне загусати, зніміть посуд з вогню, всипте сир і дочекайтеся його повного розплавлення. Спробуйте готовий соус і приправити за смаком. Розподіліть пельмені по гарячій формі, залийте все соусом і додайте в розігрітій до 190 градусів духовці 40-45 хвилин.
Цей рецепт – лише основа для гри вашої уяви. Для різноманітності в соус можна додати смажені гриби, зелень шпинату, бекон або різноманітні сушені трави – нескінченні варіації, а тому на столі з разу в раз може надаватися блюдо з іншим смаком.
Пельмені в духовці «Ледача дружина»
Ще один ледачий рецепт передбачає використання простого томатного соусу замість сметани, приготувати його ви можете самостійно, або придбати вже в готовому вигляді, а потім доповнити сушеними травами, як це вирішили зробити ми.
Інгредієнти:
![Пельмені в духовці Пельмені в духовці](/uploads/posts/2015-11/pelmen-v-duhovc_832.jpeg)
Приготування
Поставте форму в духовку для випікання, розігріватися при 200 градусах. Наповніть сотейник томатним соусом і додати до нього кубики вершкового сиру. Як тільки сир почне танути, всипте сушені трави, додайте спеції, якщо в цьому є необхідність. Викладіть заморожені пельмені в розігріту форму і залийте томатним соусом, зверху висипте твердий сир і поставте все запікатися на 40 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Пельмені, запечені в духовці](/uploads/posts/2015-03/pelmen-zapechen-v-duhovc_861.jpeg)
Пельмені, запечені в духовці
Якщо вам набридли звичайні пельмені, і ви хочете зробити з них що-небудь таке, то вам сподобається ця стаття. У ній ми розповімо, як смачно і швидко
![Смажені пельмені на сковороді](/uploads/posts/2015-03/smazhen-pelmen-na-skovorod_751.jpeg)
Смажені пельмені на сковороді
Хто з нас не любить пельмені?! Це ж дуже смачне і популярне блюдо на будь-якому столі. А чи знаєте ви, що їх можна не тільки зварити, запекти в
![Пельмені в горщиках - рецепт](/uploads/posts/2015-03/pelmen-v-gorschikah-recept_751.jpeg)
Пельмені в горщиках - рецепт
Пельмені - це традиційне російське блюдо, варіантів приготування яке існує безліч. Їх варять, готують на пару, смажать, а також запікають. Ось про
![Запіканка з пельменів - «Ледача дружина»](/uploads/posts/2015-03/zapkanka-z-pelmenv-ledacha-druzhina_941.jpeg)
Запіканка з пельменів - «Ледача дружина»
Якщо у вас немає часу або настрою готувати складні страви, але нагодує сім'ю все одно треба - візьміть на озброєння наш рецепт запіканки з пельменів.
![«Ліниві» пельмені](/uploads/posts/2015-03/lniv-pelmen_471.jpeg)
«Ліниві» пельмені
Готові пельмені не раз виручають нас в приготуванні швидкого вечері, але для того щоб приготувати ці самі домашні пельмені потрібно чимало часу. Але
![Пельмені в пароварці](/uploads/posts/2015-01/pelmen-v-parovarc_231.jpeg)
Пельмені в пароварці
Пельмені можна смажити, варити, або навіть запікати в духовці, але зручніше всього готувати пельмені на пару, адже вони виходять такими ж ніжними, як