Біфштекс – рецепт

Біфштекс з яловичини – рецепт
В залежності від того, який ступінь готовності ви віддаєте перевагу, м'ясо можна прожарювати повністю, середньо або залишати шматок з кров'ю. Необхідне для прожарювання час розраховується індивідуально, оскільки неодмінно необхідно враховувати товщину шматка і його зріз. Визначати готовність можна за допомогою спеціального кулінарного термометра або на дотик.
Інгредієнти:
Для стейка:
Для грибів:
Приготування
М'ясо перед обсмаженням бажано витримати при кімнатній температурі, рівно як і інгредієнти для маринаду. З'єднавши всі складові маринаду разом, занурте в суміш стейк і залиште на 20 хвилин. По закінченні часу обсмажте м'ясо на добре розпеченій сковороді протягом 10-12 хвилин. Обсмажене м'ясо викладіть на блюдо і ледь прикрийте фольгою. У випадку якщо ви використовуєте товстий зріз м'яса, начебто філе міньйон, рецепт біфштекса слід продовжити і в духовці, після обжарювання шматка до золотистого кольору, протягом 5-7 хвилин при 190 градусах.
Залишився маринад налити в сотейник і проварити на середньому вогні до загусання.
Наріжте грибні капелюшки на пластини і обсмажте в розігрітому маслі з чебрецем і пропущеним через прес часником.
Подавайте готовий біфштекс, полив її соусом і покривши подушкою з грибів.
Біфштекс з кров'ю – рецепт
Шанувальники тане в роті м'яса неодмінно закохається в цей рецепт біфштекса: ледь просмажений шматок зовні покритий привабливою засмаженою скоринкою, а всередині ніжний і соковитий. Готується він куди швидше своїх добре просмажених побратимів, але для маринування йому знадобиться кілька годин.
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт м'яса в домашніх умовах неймовірно простий. З'єднайте інгредієнти для маринаду: остиглий міцно заварена кава, мед, пюрированный часник і подрібнені розмаринові гілочки. Покладіть в маринад зріз пашини і залиште все на пару годин. По закінченні часу дайте надлишків маринаду стекти, а сам біфштекс обсмажуйте по 3-4 хвилини з кожного боку на добре розігрітій поверхні. Після обжарювання м'яса неодмінно треба постояти при кімнатній температурі.
Рецепт рубленого м'яса з фаршу
Класичний британський біфштекс готується з рубленого вручну м'яса або фаршу звичайного і подається з грибами.
Інгредієнти:

Приготування
З'єднайте яловичий фарш з сушеним часником, пучкою солі й свежесмолотым перцем, а потім розділіть суміш на 4 частини і сформуйте кожну котлетку. Обсмажте шматки на сильному вогні по парі хвилин з кожного з боків, потім додайте гриби, дайте вологи з них випаруватися і влийте портвейн. Коли і портвейн випарується, біфштекс можна перекладати на блюдо і тут же сервірувати.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рубаний біфштекс з яловичини
Якщо вам ніяк не вдається приготувати правильний біфштекс - не впадайте у відчай, адже є кілька рецептів його приготування з рубленого м'яса.

Рубаний біфштекс - рецепт
Рубаний біфштекс - істинно англійське блюдо. Зробити його можна до абсолютно будь-якого гарніру, так що не сумнівайтеся і беріться за готування.

Біфштекс зі свинини
Коли хочеться чого-то не зовсім звичайного, згадайте про бифштексе. Це не зовсім звичне для нас страва має яскравим смаком, який точно припаде до

Біфштекс з яловичини
Біфштекс з яловичини - ще один різновид популярного страви. Якщо ви не любите свинину і вважаєте, що біфштекс повинен складатися не з фаршу або

Біфштекс з фаршу
Сьогодні ми розглянемо ще один спосіб приготування ніжного і соковитого м'яса. Адже його можна готувати не тільки з свинини, яловичини, січеного

Біфштекс з яйцем
Біфштекс з яйцем - дуже смачне і ситне блюдо. Багато їли цю страву в кафе, ресторані, але мало хто готував його сам. Це, на перший погляд, просте