Як зробити кляр для кабачків?
![Як зробити кляр для кабачків? Як зробити кляр для кабачків?](/uploads/posts/2015-09/yak-zrobiti-klyar-dlya-kabachkv_221.jpeg)
Ми звикли приправляти вже посмажені кабачки майонезом і часником. А якщо приготувати їх в клярі, додавши до його складу ці продукти, то отримаємо теж цікавий і насичений смак.
Кляр для кабачків з майонезом
Інгредієнти:
Приготування
Яйце злегка збиваємо виделкою або вінчиком з сіллю і спеціями. Потім додаємо видавлений через прес часник, майонез і борошно і перемішуємо до однорідного стану і зникнення борошняних грудочок. Використовуємо такий кляр так само, як і будь-який інший. Занурюємо в нього нарізані і обкачані в борошні із сіллю скибочки кабачків і обсмажуємо до рум'яності з усіх боків.
Дуже вдалим результатом кулінарних експериментів став кляр, приготований з використанням світлого пива. Смак страви, пожаренного в ньому просто приголомшливий.
Кляр для кабачків на пиві
Інгредієнти:
Приготування
Борошно просіваємо в миску і вливаємо в неї трохи підігріте світле пиво. Розмішуємо до однорідності, вбиваємо яйця, закладаємо м'яке вершкове масло. Додаємо сіль, перемішуємо і можемо використовувати вже готовий кляр за призначенням.
Як прийнято звичайно, мачає в ньому скибочки кабачків і печемо до рум'яного кольору з двох сторін.
Пікантний смак додає кабачків кляр, приготований на газованій воді з паприкою та часником.
Кляр для кабачків на мінералці з паприкою
Інгредієнти:
Приготування
Яйце збиваємо з сіллю, паприкою, червоним перцем і пропущеним через прес часником. Потім додаємо просіяне борошно і охолоджену газовану мінеральну воду. Розмішуємо до однорідності. Консистенція такого готового кляру повинна нагадувати тісто для млинців або рідку сметану. Досить занурити шматочки кабачка в такій суміші і обсмажити на олії з двох сторін.
Ви не прихильник кулінарних надмірностей і звикли до класичних варіантів приготування страв? Тоді спеціально
![Як зробити кляр для кабачків? Як зробити кляр для кабачків?](/uploads/posts/2015-09/yak-zrobiti-klyar-dlya-kabachkv_772.jpeg)
Кляр для кабачків - простий рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Яйця змішуємо з борошном і сіллю до однорідного стану. Можна також додати за смаком рубану зелень або спеції. Кляр готовий до подальшого застосування.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Кляр для риби з майонезом – простий рецепт](/uploads/posts/2015-09/klyar-dlya-ribi-z-mayonezom-prostiy-recept_131.jpeg)
Кляр для риби з майонезом – простий рецепт
Варіантів кляру існує велика кількість. Рецепти, представлені в статті, відрізняються своєю простотою приготування і доступністю складових. Риба в
![Як зробити кляр для курячої грудки?](/uploads/posts/2015-09/yak-zrobiti-klyar-dlya-kuryachoyi-grudki_261.jpeg)
Як зробити кляр для курячої грудки?
Курячу грудку використовують в різних стравах. А ось просто смажену її мало хто любить, так як вона злегка суховата. Щоб уникнути цього, пропонуємо
![Кляр для відбивних зі свинини - рецепт](/uploads/posts/2015-07/klyar-dlya-vdbivnih-z-svinini-recept_751.jpeg)
Кляр для відбивних зі свинини - рецепт
Існує безліч різноманітних кляров, завдяки яким відбивні виходять по-справжньому смачними м'якими і соковитими. Далі в нашій статті ми представимо
![Кляр по-китайськи](/uploads/posts/2015-07/klyar-po-kitayski_791.jpeg)
Кляр по-китайськи
Приготувати китайський кляр простіше простого, але результат виходить незвичайним! Риба або м'ясо, обсмажені в такому клярі, виходять дуже соковитими
![Кабачки з часником](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/height_250/natalymar/kabachki_s_chesnokom.jpg)
Кабачки з часником
Кабачки з часником можуть бути приготовлені у вигляді основного блюда, закуски або бутербродів, в будь-якому випадку вони стануть прикрасою столу і
![Кляр з майонезом](/uploads/posts/2015-03/klyar-z-mayonezom_441.jpeg)
Кляр з майонезом
Кляр - це спеціальне рідке тісто, в яке вмочують будь-продукт рибу, кабачки, сосиски і т. д. для додання їм соковитості і хрусткого стану. І сьогодні