Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як зробити кляр для курячої грудки?

Як зробити кляр для курячої грудки?

20-09-2015, 12:08
516
Як зробити кляр для курячої грудки?
Кляр являє собою однорідне рідке тісто, з допомогою якого будь-якого продукту можна надати соковитість і оригінальність. Його можна робити на молоці, на пиві, на сметані і т. д. Ми розповімо вам, як зробити кляр для курячої грудки.

Хрусткий кляр для курки


Інгредієнти:

  • крохмаль картопляний – 4 ст. ложки;

  • борошно – 2 ст. ложки;

  • яєчний білок – 1 шт.;

  • куряча грудка – 1 шт.;

  • спеції .


  • Приготування
    Борошно просіваємо в миску, додаємо картопляний крохмаль і перемішуємо. Потім додаємо спеції і обвалюємо курячі шматочки в сухої суміші. Яєчний білок охолоджуємо і збиваємо до білої повітряної піни міксером. Виливаємо суміш у курку, швиденько перемішуємо і обсмажуємо м'ясо з усіх боків на середньому вогні. Подаємо страву до столу з будь-яким улюбленим соусом.

    Кляр на пиві для курки


    Страви, приготовані в клярі на основі пива, мають хрусткою смачною скоринкою. Він виходить ніжний і пишний, а продукти набувають новий, оригінальний смак.
    Інгредієнти:

  • борошно – 500 г;

  • яйце – 2 шт.;

  • світле пиво – 1 ст.;

  • масло рослинне – 50 мл;

  • спеції.


  • Приготування
    Беремо невелику миску яйця і акуратно відокремлюємо білки від жовтків. Потім виливаємо жовтки в ємність і збиваємо міксером. Після цього вливаємо в них пиво і перемішуємо до отримання однорідної суміші. За допомогою сита просіваємо борошно і поступово втручається її в майбутній кляр. Ретельно все перемішуємо, вливаємо трохи рослинного масла, підсолюємо за смаком. Окремо збиваємо яєчні білки і акуратно викладаємо їх в кляр. По консистенції він повинен бути трохи густіше млинцевого тесту.

    Сирний кляр для відбивних з курки


    Інгредієнти:

  • яйце – 2 шт.;

  • майонез – 2 ст. ложки;

  • борошно – 2 ст. ложки;

  • сир – 100 г;

  • спеції.


  • Приготування
    Яйця розтираємо з майонезом, поступово підсипаючи борошно. Потім додаємо натертий на дрібній терочке сир і збиваємо масу у блендері. Кидаємо за смаком спеції і переходимо до приготування курячих відбивних.

    Кляр для курки з майонезом


    Інгредієнти:

  • мука – 4 ст. ложки;
  • Як зробити кляр для курячої грудки?

  • яйце – 3 шт.;

  • спеції;

  • майонез – 3 ст. ложки.


  • Приготування
    Сіль гарненько збиваємо з яйцями за допомогою міксера. Потім додаємо майонез і кидаємо за смаком будь-які приправи. Після цього поступово всипаємо просіяне борошно і вимішуємо тісто до отримання однорідного рідкого стану. Після його приготування макаємо в нього шматочки курячого філе і обсмажуємо до рум'яної скоринки в рослинному маслечко.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Кляр для риби з майонезом – простий рецепт
    Кляр для риби з майонезом – простий рецепт
    Варіантів кляру існує велика кількість. Рецепти, представлені в статті, відрізняються своєю простотою приготування і доступністю складових. Риба в
    Курка в клярі на сковороді
    Курка в клярі на сковороді
    Куряче м'ясо настільки міцно вписалася в наше меню, що сьогодні вкрай складно здивувати чимось оригінальним і незвичайним. Пропонуємо урізноманітнити
    Кляр для відбивних зі свинини - рецепт
    Кляр для відбивних зі свинини - рецепт
    Існує безліч різноманітних кляров, завдяки яким відбивні виходять по-справжньому смачними м'якими і соковитими. Далі в нашій статті ми представимо
    Як робити кляр?
    Як робити кляр?
    Ми звикли смажити в клярі і м'ясо, і рибу, і навіть кальмари, якщо такий делікатес у нас сьогодні до столу. Ось тільки часто господині використовують
    Пивний кляр
    Пивний кляр
    Кляр - це просте рідкувате тісто, в яке вмочують продукти перед обсмажуванням на сковороді, завдяки якому вони покриваються соковитою хрусткою
    Кляр з майонезом
    Кляр з майонезом
    Кляр - це спеціальне рідке тісто, в яке вмочують будь-продукт рибу, кабачки, сосиски і т. д. для додання їм соковитості і хрусткого стану. І сьогодні