Як робити фрикадельки з фаршу для супу?
Супові фрикадельки абсолютно ні чим не відрізняються від тих, що ми звикли тушкувати в соусах , а тому, якщо ви вирішите замінити тарілку супу рагу , то наведені нижче рецепти також послужать вам хорошу службу. Далі ми детально розберемося з тим, як робити фрикадельки з фаршу для супу.
Якщо ви не хочете братися за приготування домашніх фрикадельок побоюючись, що цей процес може зайняти занадто багато часу, то відкиньте хвилювання і заготовте їх про запас. Тоді під час наступної варіння супу необхідність у ліпленні м'ясного фаршу відпаде, адже в морозильній камері вас вже чекатиме пакетик готових митболлов.
Інгредієнти:
фарш з індички - 650 г;
хлібні крихти - 35 г;
тертий пармезан - 35 г;
жменя зелені петрушки і цибулі;
часник - 1 зубок;
яйце - 1 шт.
Приготування
Приправте фарш морською сіллю і додайте в нього обидва види зелені, яйце, хлібну крихту, тертий сир і пюрированный часник. Ретельно змішавши всі складові, з допомогою десертної ложки відбирайте порції фаршу і формуйте з них невеликі кульки. Якщо ви будете заготовляти фрикадельки запас, то розкладіть їх на тарілці або підносі, дайте повністю заморозитися в морозильній камері, а потім перекладіть в пакет із застібкою-замком.
Інгредієнти:
яловичий фарш - 640 г;
перепелині яйця - 8-10 шт.;
ріпчаста цибуля - 65 г;
горохова борошно - 60 г;
паста з часнику і імбиру - 1 ч. ложка;
мелений кумін, коріандр - по 1/2 ч. ложки;
яйце - 1 шт.
Приготування
Відваріть перепелині яйця і обережно очистіть їх. Блендером пюрируйте ріпчасту цибулю і змішати отримане пюре з яловичим фаршем, горохової борошном, ароматною часниково-імбирною пастою, яйцем і меленими прянощами. Рівні порції отриманої суміші використовуйте для того, щоб покрити відварені яйця. Крихітні фрикадельки опустіть в киплячий бульйон, який можна доповнити овочами й крупою, дайте м'ясу зваритися до повної готовності і пробуйте.
Інгредієнти:
курячий фарш - 760 г;
батон - 4 скибочки;
яйце - 1 шт.;
молоко - 135 мл;
ріпчаста цибуля - 55 г;
тертий пармезан - 35 г;
сушений часник, петрушка - по 1 ч. ложці.
Приготування
Залийте шматочки булочки або батона молоком, дайте м'якушці ввібрати рідина, відіжміть його і пропустіть разом з вже готовим фаршем через м'ясорубку ще раз. У готовий фарш додати яйце і пюрированный ріпчасту цибулю, доповніть суміш сиром і сушеними спеціями, після чого охолодіть основу для фрикадельок, а потім сформуйте у кульки будь-якого бажаного розміру.
Як робити сирні фрикадельки для супу?
Якщо ви не хочете братися за приготування домашніх фрикадельок побоюючись, що цей процес може зайняти занадто багато часу, то відкиньте хвилювання і заготовте їх про запас. Тоді під час наступної варіння супу необхідність у ліпленні м'ясного фаршу відпаде, адже в морозильній камері вас вже чекатиме пакетик готових митболлов.
Інгредієнти:
Приготування
Приправте фарш морською сіллю і додайте в нього обидва види зелені, яйце, хлібну крихту, тертий сир і пюрированный часник. Ретельно змішавши всі складові, з допомогою десертної ложки відбирайте порції фаршу і формуйте з них невеликі кульки. Якщо ви будете заготовляти фрикадельки запас, то розкладіть їх на тарілці або підносі, дайте повністю заморозитися в морозильній камері, а потім перекладіть в пакет із застібкою-замком.
Суп з фрикадельками з яловичого фаршу
Інгредієнти:
Приготування
Відваріть перепелині яйця і обережно очистіть їх. Блендером пюрируйте ріпчасту цибулю і змішати отримане пюре з яловичим фаршем, горохової борошном, ароматною часниково-імбирною пастою, яйцем і меленими прянощами. Рівні порції отриманої суміші використовуйте для того, щоб покрити відварені яйця. Крихітні фрикадельки опустіть в киплячий бульйон, який можна доповнити овочами й крупою, дайте м'ясу зваритися до повної готовності і пробуйте.
Як правильно робити фрикадельки з курячого фаршу для супу?
Інгредієнти:
Приготування
Залийте шматочки булочки або батона молоком, дайте м'якушці ввібрати рідина, відіжміть його і пропустіть разом з вже готовим фаршем через м'ясорубку ще раз. У готовий фарш додати яйце і пюрированный ріпчасту цибулю, доповніть суміш сиром і сушеними спеціями, після чого охолодіть основу для фрикадельок, а потім сформуйте у кульки будь-якого бажаного розміру.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сирний суп з фрикадельками
У цій статті пропонуємо приготувати всім відомий простий суп з фрикадельками. Однак, модифікуємо її трохи на французький манер. Зробимо його на
Як приготувати суп з фрикадельками?
Суп з фрикадельками в традиційному його варіанті, напевно, вміє готувати кожен. Пропонуємо урізноманітнити це неабияке перше блюдо, додавши в
Як приготувати фрикадельки з підливкою?
Фрикадельки – це найпростіший спосіб нагодувати велику родину досить ситним та смачним обідом. Пропонуємо тушкувати ці чудові м'ясні кульки у великій
Фрикадельки в сметанному соусі
Навіть з самого простого і звичного страви можна зробити вишукану страву. Якщо приготувати не просто тушковані фрикадельки, а, наприклад, в
Фрикадельки з курячого фаршу
Куряче м'ясо, мабуть, один з найбільш вживаних продуктів. З нього можна приготувати безліч страв. От, приміром, візьмемо фрикадельки з курячого
Фрикадельки для супу - рецепт
Фрикадельки для супу не тільки додають захопливості його поїдання, але і значно скорочують час при приготуванні самого страви, адже для такого супу