Супові фрикадельки абсолютно ні чим не відрізняються від тих, що ми звикли тушкувати в соусах , а тому, якщо ви вирішите замінити тарілку супу рагу , то наведені нижче рецепти також послужать вам хорошу службу. Далі ми детально розберемося з тим, як робити фрикадельки з фаршу для супу.
Як робити сирні фрикадельки для супу?
Якщо ви не хочете братися за приготування домашніх фрикадельок побоюючись, що цей процес може зайняти занадто багато часу, то відкиньте хвилювання і заготовте їх про запас. Тоді під час наступної варіння супу необхідність у ліпленні м'ясного фаршу відпаде, адже в морозильній камері вас вже чекатиме пакетик готових митболлов.
Інгредієнти: фарш з індички - 650 г; хлібні крихти - 35 г; тертий пармезан - 35 г; жменя зелені петрушки і цибулі; часник - 1 зубок; яйце - 1 шт. Приготування Приправте фарш морською сіллю і додайте в нього обидва види зелені, яйце, хлібну крихту, тертий сир і пюрированный часник. Ретельно змішавши всі складові, з допомогою десертної ложки відбирайте порції фаршу і формуйте з них невеликі кульки. Якщо ви будете заготовляти фрикадельки запас, то розкладіть їх на тарілці або підносі, дайте повністю заморозитися в морозильній камері, а потім перекладіть в пакет із застібкою-замком.
Суп з фрикадельками з яловичого фаршу
Інгредієнти: яловичий фарш - 640 г; перепелині яйця - 8-10 шт.; ріпчаста цибуля - 65 г; горохова борошно - 60 г; паста з часнику і імбиру - 1 ч. ложка; мелений кумін, коріандр - по 1/2 ч. ложки; яйце - 1 шт. Приготування Відваріть перепелині яйця і обережно очистіть їх. Блендером пюрируйте ріпчасту цибулю і змішати отримане пюре з яловичим фаршем, горохової борошном, ароматною часниково-імбирною пастою, яйцем і меленими прянощами. Рівні порції отриманої суміші використовуйте для того, щоб покрити відварені яйця. Крихітні фрикадельки опустіть в киплячий бульйон, який можна доповнити овочами й крупою, дайте м'ясу зваритися до повної готовності і пробуйте.
Як правильно робити фрикадельки з курячого фаршу для супу?
Інгредієнти: курячий фарш - 760 г; батон - 4 скибочки; яйце - 1 шт.; молоко - 135 мл; ріпчаста цибуля - 55 г; тертий пармезан - 35 г; сушений часник, петрушка - по 1 ч. ложці. Приготування Залийте шматочки булочки або батона молоком, дайте м'якушці ввібрати рідина, відіжміть його і пропустіть разом з вже готовим фаршем через м'ясорубку ще раз. У готовий фарш додати яйце і пюрированный ріпчасту цибулю, доповніть суміш сиром і сушеними спеціями, після чого охолодіть основу для фрикадельок, а потім сформуйте у кульки будь-якого бажаного розміру.