Як приготувати тушковані овочі?
![Як приготувати тушковані овочі? Як приготувати тушковані овочі?](/uploads/posts/2015-09/yak-prigotuvati-tushkovan-ovoch_241.jpeg)
Ми сьогодні розповімо в наших рецептах, як приготувати тушковані овочі з куркою або адигейський сиром.
Як гасити овочі в мультиварці з сиром?
Інгредієнти:
Приготування
Морква, бульби картоплі і кабачок очищаємо і рубаємо великими кубиками. Таким же чином нарізаємо адигейський сир. Цвітну капусту або броколі розбираємо на суцвіття.
У ємність мультиварки наливаємо трохи олії, вибираємо режим «Випічка» або «Смаження» і встановлюємо час на десять хвилин. Кидаємо в каструлю всі спеції крім асафетиди і чорного перцю і обсмажуємо дві хвилини. Потім закладаємо кубики моркви і сиру, перемішуємо і смажимо до сигналу, закривши кришку пристрою. За цей час ще один або два рази перемішуємо.
Тепер кидаємо кабачок, картоплю, капусту і вливаємо воду. Перемикаємо на режим «Гасіння» і витримуємо блюдо сорок хвилин. За п'ятнадцять хвилин до кінця процесу кидаємо нарізані помідори і сіль.
Після сигналу про завершення приготування додаємо сметану, чорний мелений перець, асафетіду, нарубану зелень і перемішуємо.
Як правильно гасити м'ясо курки з овочами на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Куряче м'ясо промиваємо, витираємо насухо паперовими рушниками і нарізаємо на шматочки середнього розміру. Прогріваємо глибоку сковороду або сотейник з рослинним маслом і викладаємо підготовлене м'ясо. Обсмажуємо його на сильному
![Як приготувати тушковані овочі? Як приготувати тушковані овочі?](/uploads/posts/2015-09/yak-prigotuvati-tushkovan-ovoch_662.jpeg)
Тим часом на іншій сковороді підрум'янюємо на рослинному маслі моркву, попередньо очищену і нарізану полукружками, і півкільця цибулі. Через десять хвилин закладаємо нарізані помідори, а ще через п'ять хвилин солодкий перець, подрібнений великими кубиками. Витримуємо овочі на вогні ще сім хвилин, і перекладаємо до курки.
Приправляємо страву сіллю, меленим перцем, сушеним базиліком, пряними травами і готуємо під кришкою на помірному вогні двадцять п'ять хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Тушковані патисони](/uploads/posts/2015-09/tushkovan-patisoni_651.jpeg)
Тушковані патисони
Не кожен знає, як правильно приготувати патисони. Ці чудернацькі овочі можна зварити, посмажити або оригінально запекти. Ми ж їх будемо гасити.
![Кабачки, тушковані в сметані](/uploads/posts/2015-09/kabachki-tushkovan-v-smetan_811.jpeg)
Кабачки, тушковані в сметані
Кабачок, мабуть, самий універсальний овоч. З нього готують стільки різноманітних страв, що часом можна розгубитися у варіантах. Пропонуємо найбільш
![Овочеве рагу з картоплею](/uploads/posts/2015-08/ovocheve-ragu-z-kartopleyu_991.jpeg)
Овочеве рагу з картоплею
По суті, рагу може бути і гарніром до гарячого, і самостійною стравою. Готується воно дуже просто, багато часу на приготування не потрібно. У статті
![Овочеве рагу з кабачками і картоплею](/uploads/posts/2015-08/ovocheve-ragu-z-kabachkami-kartopleyu_491.jpeg)
Овочеве рагу з кабачками і картоплею
Напевно, у кожної господині є перевірений рецепт ситного страви, яке любить вся сім'я. Пропонуємо урізноманітнити повсякденне меню овочевим рагу, в
![Як приготувати овочеве рагу в мультиварці?](/uploads/posts/2015-07/yak-prigotuvati-ovocheve-ragu-v-multivarc_281.jpeg)
Як приготувати овочеве рагу в мультиварці?
Овочеве рагу - це «рятівне» блюдо, яке приготувати просто і виходить дуже ситно. А, щоб не проводити біля плити багато часу, його можна приготувати,
![Тушковані баклажани з помідорами](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/tushenye_baklazhany_s_pomidorami.jpg)
Тушковані баклажани з помідорами
Приготувати швидко смачне блюдо цілком можливо, особливо влітку, коли навколо безліч свіжих овочів. Сьогодні ми пропонуємо приготувати тушковані