Як приготувати тушковані овочі?

Ми сьогодні розповімо в наших рецептах, як приготувати тушковані овочі з куркою або адигейський сиром.
Як гасити овочі в мультиварці з сиром?
Інгредієнти:
Приготування
Морква, бульби картоплі і кабачок очищаємо і рубаємо великими кубиками. Таким же чином нарізаємо адигейський сир. Цвітну капусту або броколі розбираємо на суцвіття.
У ємність мультиварки наливаємо трохи олії, вибираємо режим «Випічка» або «Смаження» і встановлюємо час на десять хвилин. Кидаємо в каструлю всі спеції крім асафетиди і чорного перцю і обсмажуємо дві хвилини. Потім закладаємо кубики моркви і сиру, перемішуємо і смажимо до сигналу, закривши кришку пристрою. За цей час ще один або два рази перемішуємо.
Тепер кидаємо кабачок, картоплю, капусту і вливаємо воду. Перемикаємо на режим «Гасіння» і витримуємо блюдо сорок хвилин. За п'ятнадцять хвилин до кінця процесу кидаємо нарізані помідори і сіль.
Після сигналу про завершення приготування додаємо сметану, чорний мелений перець, асафетіду, нарубану зелень і перемішуємо.
Як правильно гасити м'ясо курки з овочами на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Куряче м'ясо промиваємо, витираємо насухо паперовими рушниками і нарізаємо на шматочки середнього розміру. Прогріваємо глибоку сковороду або сотейник з рослинним маслом і викладаємо підготовлене м'ясо. Обсмажуємо його на сильному

Тим часом на іншій сковороді підрум'янюємо на рослинному маслі моркву, попередньо очищену і нарізану полукружками, і півкільця цибулі. Через десять хвилин закладаємо нарізані помідори, а ще через п'ять хвилин солодкий перець, подрібнений великими кубиками. Витримуємо овочі на вогні ще сім хвилин, і перекладаємо до курки.
Приправляємо страву сіллю, меленим перцем, сушеним базиліком, пряними травами і готуємо під кришкою на помірному вогні двадцять п'ять хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Тушковані патисони
Не кожен знає, як правильно приготувати патисони. Ці чудернацькі овочі можна зварити, посмажити або оригінально запекти. Ми ж їх будемо гасити.

Кабачки, тушковані в сметані
Кабачок, мабуть, самий універсальний овоч. З нього готують стільки різноманітних страв, що часом можна розгубитися у варіантах. Пропонуємо найбільш

Овочеве рагу з картоплею
По суті, рагу може бути і гарніром до гарячого, і самостійною стравою. Готується воно дуже просто, багато часу на приготування не потрібно. У статті

Овочеве рагу з кабачками і картоплею
Напевно, у кожної господині є перевірений рецепт ситного страви, яке любить вся сім'я. Пропонуємо урізноманітнити повсякденне меню овочевим рагу, в

Як приготувати овочеве рагу в мультиварці?
Овочеве рагу - це «рятівне» блюдо, яке приготувати просто і виходить дуже ситно. А, щоб не проводити біля плити багато часу, його можна приготувати,

Тушковані баклажани з помідорами
Приготувати швидко смачне блюдо цілком можливо, особливо влітку, коли навколо безліч свіжих овочів. Сьогодні ми пропонуємо приготувати тушковані