Суп на курячому бульйоні – просто і смачно

Балтійський суп
Один з найпростіших варіантів – сирний суп на курячому бульйоні. Він навіть не вариться (знадобиться готовий бульйон), так що приготувати це чудове блюдо – пара дрібниць.
Інгредієнти:
Приготування
Хліб ріжемо маленькими шматочками («на раз») і злегка підсушує в духовій шафі, сухарики акуратно натираємо часником і перекладаємо в супову миску. Моєму і дрібно ріжемо зелень, сир ріжемо дрібно або тремо на тертці. Теж кладемо в миску і заливаємо все киплячим бульйоном. Як бачите, сирний суп на курячому бульйоні – це просто і смачно. А головне –кількість тих інгредієнтів, які ви кладете в індивідуальну тарілку можна міняти, як більше подобається: трохи більше сиру або зелені – і смак страви зміниться.
Суп з вермішеллю
Якщо завдання – нагодувати не тільки корисно, але і більш-менш ситно, варимо швидкий суп на курячому бульйоні з вермішеллю або локшиною і овочами.
Інгредієнти:
Приготування
Поки бульйон гріється, підготуємо овочі: цибуля почистимо, але різати не будемо. Морква почистимо і нашинкуем тонкою соломкою. Картопля і томати наріжемо кубиками. Капусту промиємо і акуратно наріжемо дрібними кубиками, намагаючись зберігати суцвіття цілими. Вимиємо і наріжемо зелень. У киплячий бульйон опустити цибулину і моркву, проваримо хвилин 7 потім додамо картоплю. Ще через 10 хвилин час закладати томати і капусту, додати сіль, перець, лаврушку. Коли овочі зварилися (чекаємо ще хвилин 10), всипаємо вермішель і зелень. Хвилини через 2 вимикаємо вогонь і даємо супчику настоятися. Гарний такий курячий суп зі сметаною.
Грибний суп
Якщо суп виходить, на ваш погляд, не досить ситним і щільним, можна додати грибну пасеровку. Варимо грибний суп на курячому бульйоні.
Інгредієнти:

Приготування
Спочатку підготуємо гриби. Дрібно нашинкуем цибулю, гриби вимиємо і крупно наріжемо, обсмажимо їх разом з цибулею на як слід прогрітому олії. Рідина з печериць повинна повністю випаруватися, тоді пассеровка готова. У бульйон закладаємо терту моркву, різаний скибочками картоплю і варимо приблизно 8-10 хвилин, після цього додаємо промитий рис, промитий горошок. Ще хвилин через 7 додаємо гриби, часник, пропущений в ступці з сіллю і перцем, нарізану петрушку. Хвилини через 4 вимикаємо вогонь, а через півгодини готуємо суп з грінками або пампушками.
Рекомендуємо добрі рецепти

Курячий суп з яйцем
Курячий суп - це легке перше блюдо, яке можна приготувати без праці і клопоту. Для ситності і більш густої консистенції додамо в основний склад сире

Суп з гречкою на курячому бульйоні
Гречаним супом сьогодні нікого не здивувати. Це перше блюдо вміє готувати, напевно, кожна господиня. Пропонуємо урізноманітнити його і зварити на

Суп на курячому бульйоні
Багато господинь, побачивши в магазині або на ринку хорошу бульйонну курку, обов'язково придбають її і при нагоді приготують відмінний курячий

Овочевий суп з капустою
Овочевий суп - універсальне блюдо для будь-якого часу року. Влітку його подають охолодженим, а взимку - гарячим з додаванням різних спецій. Давайте

Овочевий суп на курячому бульйоні
Овочевий суп на курячому бульйоні - легке дієтичне блюдо, яке припаде до смаку і дорослим, і дітям. Пропонуємо вашій увазі декілька універсальних

Тортілья з язиком
Тортилья - смачна мексиканська корж з кукурудзяного борошна, дуже схожа на вірменський лаваш, і тому загортати в неї можна все, що завгодно. І