Соус з аличі на зиму

Соус з аличі до м'яса на зиму
Інгредієнти:
Приготування
Розігрів масло в сотейнику, обсмажте на ньому трохи нарізаної цибулі, поки він не розм'якшиться. До засмажки додайте пюрированный часник, чилі і тертий імбир, а коли останні пустять аромат, залийте вміст сотейника соєю, оцтом і медом. Очистивши аличу від кісточок, довільно наріжте м'якоть і покладіть до вируючому вмісту сотейника. Через 20 хвилин збийте соус бленедром і знову поверніть на вогонь, повторно доводячи до кипіння. Перелийте соус в стерилізовану посуд і швидко закрийте попередньо ошпаренной кришкою.
Рецепт зеленого соусу ткемалі з аличі на зиму
Інгредієнти:
Приготування
Розмістивши вимиту аличу в каструлю, залийте її водою так, щоб покрити, і доведіть рідину до кипіння. Додайте до аличі перев'язаний пучок м'яти і варіть плоди до тих пір, поки вони не розм'якшаться. Злийте аличу на друшляк, але залишилася рідина не виливайте. Аличу протріть через сито прямо в каструлю з залишилася водою. Кісточки і шкірку викиньте, а до вмісту каструлі, додайте дрібно нарізаний солодкий перець, часник і зелень. Підсолодіть соус за смаком і дайте йому побурлить на середньому вогні до тих пір, поки не загусне. Тим часом розмістіть чисті банки і кришки над парою. Розлийте киплячу суміш по стерильним банкам і закатайте соус ткемалі з аличі на зиму.
Соус з червоної аличі на зиму
Інгредієнти:

Приготування
У розігрітому маслі обсмажте спеції, поки ті не пустять аромат. Додайте в масло шавлія і моментально, щоб листя не встигли згоріти, покладіть шматочки очищеної від кісточок аличі. Залиште інгредієнти на 2-3 хвилини, а потім засипте цукровий пісок, додайте солі за смаком і дайте плодам проваритися ще 7-9 хвилин. Збийте соус блендром в пюре, повторно закип'ятіть, а потім розлийте по банках і закатайте.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як приготувати ткемалі з аличі?
Ідеальне доповнення для будь-яких м'ясних страв - ткемалі з аличі. Цей незвичайний грузинський соус має приємний кисло-солодкий, трохи гострий і

Компот з аличі на зиму без стерилізації
Заготовки у вигляді компоту - це ідеальний спосіб впоратися з великим урожаєм фруктів. Напій з аличі неймовірно смачний і корисний, особливо якщо не

Компот з аличі з кісточками на зиму
Ідеальний спосіб впоратися з великим урожаєм фруктів - це закрити з них компот. Він і зберігається довше, і клопоту з ним менше. Пропонуємо

Варення з аличі - прості рецепти
У кулінарії використання аличі носить досить широкий і різноманітний характер. Зрілі плоди застосовуються при приготуванні різних видів консервації -

Алича - рецепти на зиму
Алича - дуже поширений фрукт і особливо хороша в домашніх заготовках. Рецепти консервування можуть бути самими різними - це і компот, і варення, і,

Ткемалі з аличі - рецепт
Знаменитий грузинський соус ткемалі, приготований з аличі за класичним рецептом, доповнить будь-яку трапезу і відтінятиме смак супроводжуючих страв.