Аджика з агрусу
![Аджика з агрусу Аджика з агрусу](/uploads/posts/2015-09/adzhika-z-agrusu_521.jpeg)
Аджика з агрусу з часником
Інгредієнти:
Приготування
Спершу підготуйте використовувані інгредієнти: видаліть насіння з перців, а стінки плодів довільно наріжте. Зніміть оболонку з часникових зубчиків і ретельно промийте ягоди з зеленню. Покладіть всі складові в чашу блендера і залийте олією. Пюрируйте соус, а потім розлийте його по чистій тарі і щільно закрийте кришками. Така сира аджика з агрусу може спокійно зберігатися в холодильнику всю зиму.
Аджика з агрусу на зиму
Зберігати готовий соус можна не тільки в холоді, але і по сусідству з іншими заготовками в коморі. Для цього достатньо просто стерилізувати соус, довівши його до кипіння, а потім розлити по стерильним банкам і закатати.
Інгредієнти:
Приготування
Злегка натисніть на кожен часниковий зубок долонею або плоскою стороною ножа, щоб полегшити очищення. Очистіть цибулю і наріжте його великими шматками. За аналогією наріжте і томати. Покладіть підготовлені інгредієнти в чашу блендера разом з аґрусом і очищеним гострим перцем, додайте паприку і пюрируйте аджику блендером. Перелийте соус в каструлю, додайте олію, морську сіль і оцет. Кількість останнього може змінюватись в залежності від того, наскільки кислы томати і агрус. Коли соус закипить, перелийте його в стерильні банки і швидко закатайте. Коли аджика повністю охолоне, можна залишати її на зберігання.
Як приготувати аджику з агрусу?
Горіхи здатні надати страві не тільки свій характерний смак, але і приємну кремову текстуру. Укупі з травами і часником виходить приємна, не надто гостра варіація на тему грузинських соусів.
Інгредієнти:
Приготування
Перебравши аґрус, сполосніть його і обсушіть. Гострий перець можна очистити від насіння, а можна залишити їх, в залежності від того, наскільки пекучої ви хочете приготувати аджику. Пропустіть ягоди, перець і горіхи з зеленню через м'ясорубку або пюрируйте інгредієнти за допомогою блендера. Влийте до соусу рослинне масло і розлийте його по банкам.
Аджика з агрусу з кінзою
Інгредієнти:
![Аджика з агрусу Аджика з агрусу](/uploads/posts/2015-09/adzhika-z-agrusu_242.jpeg)
Приготування
Очистивши агрус від плодоніжок, покладіть його в чашу блендера разом з очищеними часниковими зубчиками, кінзою і гострим перцем. Збивши інгредієнти за допомогою блендера, влийте до них оцет і додайте цукор, перемішайте і розлийте порції соусу з невеликим чистим банкам. Щільно закривши банки, зберігайте їх у холодильнику.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Аджика з зелених помідорів на зиму](/uploads/posts/2015-09/adzhika-z-zelenih-pomdorv-na-zimu_121.jpeg)
Аджика з зелених помідорів на зиму
В період заготовок з овочів на зиму потрібно обов'язково випробувати на ділі нові рецепти. Щоб урізноманітнити свій асортимент консервації,
![Аджика з хріном і помідорами](/uploads/posts/2015-09/adzhika-z-hrnom-pomdorami_821.jpeg)
Аджика з хріном і помідорами
Аджика з хріном хоч і далека від традиційної кавказької варіанти, але гарантовано не менш смачна. Гостра приправа до гарячих страв, доповнення супів
![Аджика з болгарського перцю](/uploads/posts/2015-09/adzhika-z-bolgarskogo-percyu_631.jpeg)
Аджика з болгарського перцю
Аджику з болгарського і гіркого перцю можна готувати без томатів. Вона виходить насичено червоного кольору, має приємну шовковисту консистенцію і
![Аджика на зиму - простий рецепт](/uploads/posts/2015-09/adzhika-na-zimu-prostiy-recept_441.jpeg)
Аджика на зиму - простий рецепт
Приготування будь аджики не являє собою нічого складного і з процесом без праці зможе впоратися самий недосвідчений кулінар. Пропонуємо найбільш
![Аджика на зиму](/uploads/posts/2015-03/adzhika-na-zimu_691.jpeg)
Аджика на зиму
Аджика - це гостра абхазька приправа, яку додають в супи, другі страви або використовують в якості соусу-дипа для м'яса. Давайте розберемося, як її
![Аджика з солодкого перцю](/uploads/posts/2015-03/adzhika-z-solodkogo-percyu_601.jpeg)
Аджика з солодкого перцю
Аджика - це гострий соус, що складається з перетертого червоного перцю з травами і сіллю. Цю грузинську приправу подають до різних закусок і страв.