Печеня – рецепт

Рецепт жаркого в горщиках в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Поки температура духової шафи доходить до позначки 155 градусів, наріжте м'ясо на кубики 25 см товщини, отримуючи при цьому великі шматки жиру. Аналогічним чином поступите і з овочами. Покладіть м'ясо і овочі в жаровню одночасно, за смаком приправити їх, покладіть лавр і залийте все бульйоном. Тушкуйте рагу в духовій шафі близько 2 годин, не забуваючи періодично перемішувати жаровні. З готового блюда вийміть лавр перед сервіруванням.
Печеня по-домашньому - рецепт зі свининою
Інгредієнти:
Приготування
Кубики свинини покладіть в пластикову або емальовану ємність, а потім змішайте з пюрированным часником, вустером, кетчупом, чебрецем і зеленню цибулі. Перемішавши, дайте м'ясу промаринуватися близько години. У жаровню налийте олію і засипте цукор, дайте останньому карамелізуватися перед додаванням м'яса. Обсмажуйте свинину в карамелі близько 15 хвилин, слідом покладіть томати, цибулю і залиште страву ще на 10 хвилин, поки помідори не почнуть темніти і розпадатися. Влийте в жаровню воду так, щоб покрити м'ясо, а після закипання рідини залиште м'ясо гаситися на годину.
Якщо ви захочете відтворити рецепт цього жаркого в мультиварці, то просто повторіть описані вище кроки, використовуючи режим «Випічка» перед додаванням рідини, і «Гасіння» після. Приготування печені з допомогою кухонного гаджета також займе близько години.
Печеня з яловичини – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Розігрів краплю оливкової олії в жаровні, використовуйте його для пасерування подрібненої цибулі з морквою і томатами. Коли овочі розм'якнуть, змішайте їх з томатною пастою, приправте коріандром і кайенским перцем, а потім додайте до ароматної засмажки шматочки яловичини. Коли м'ясо схопиться зі всіх сторін і почне підрум'янюватися, сміливо заливайте його сумішшю пива та м'ясного бульйону. Зменшуйте жар і залишайте спекотне гаситися під кришкою не менше години. За цей час яловичина повинна розм'якшитися і практично розпадатися на волокна.
Печеня з лисичками – рецепт
Інгредієнти:

Приготування
Спасеруйте цибулю, використовуючи для цього шматочок вершкового масла. Коли цибульні шматочки почне карамелізуватися, додайте до них сушені трави і нарізані пластинками гриби. Останні дадуть дуже багато води, якої необхідно дати випаруватися і лише тоді на сковороду можна додавати борошно. Розведіть томатну пасту в бульйоні і залийте отриманою рідиною вміст сковороди. Дайте соусу з томатів побурлить і загуснути, а потім доповніть все зеленню петрушки і дрібно нарубаним часником.
Рекомендуємо добрі рецепти

Суп-гуляш з яловичини по-угорськи
Традиційний угорський гуляш готується у великій кількості густий підливи, тому його і називають супом. Це ситне, зігріває в холодну пору блюдо

Печеня з свинини в мультиварці
Традиційно спекотне готується в керамічних або глиняних горщиках, але щоб прискорити процес гасіння м'яса, можна використовувати мультиварку. Так

Печеня з курки в мультиварці
Апетитна рум'яна курочка, м'яка картопелька, все це присмачено спеціями, що може бути смачніше? Поширене, улюблене багатьма жарке з куркою складно

Печеня з яловичини з картоплею
Для того, щоб смачно нагодувати рідних, приготуйте жарке з яловичини з картоплею, так як особливих зусиль і здібностей готування не вимагає,

Овочеве рагу з фаршем
Овочеве рагу - цілком самодостатня страва. Але якщо додати до складу фарш з м'яса, в підсумку вийде ситне і зігріваючий гаряче. Доповніть склад

Як приготувати рагу з кабачків?
Літо щедро обдаровує нас смачними і багатими на вітаміни овочами. І найкращий спосіб поповнити вітамінний запас - приготувати рагу з кабачків - це