Лисички, тушковані в сметані
![Лисички, тушковані в сметані Лисички, тушковані в сметані](/uploads/posts/2015-09/lisichki-tushkovan-v-smetan_921.jpeg)
Лисички, тушковані в сметані з картоплею
Якщо звичайні лисички в соусі можуть грати роль цікавого доповнення до гарнірів начебто круп і пасти, і з картоплею вони здатні скласти відмінний дует. Всього півгодини і на вашому столі буде красуватися повноцінне гаряче блюдо.
Інгредієнти:
Приготування
Картопляні бульби наріжте скибочками і підрум'яньте на оливковій олії. Окремо спасеруйте колечка шалот, а коли вони стануть прозорими, доповніть засмажку нарізаними лисичками. Дайте надлишків грибний рідини вийти і випаруватися, потім додайте до грибів картоплю і залийте все білим вином. Нехай рідина випарується на 2 /3 після чого страву можна заправляти соусом з вершків, кетчупу, сметани і бульйону. Накрийте посуд з грибами і картоплею кришкою і зменшіть під нею вогонь. Картопля, тушкована з лисичками кетчупом і сметаною буде готова через 25-30 хвилин.
Лисички, тушковані в сметані – рецепт
Страва з лисичок, тушковані в сметані можна приготувати і за більш короткий час, так соус по нижченаведеному рецептом напевно встигне до часу готовності обраного гарніру.
Інгредієнти:
Приготування
![Лисички, тушковані в сметані Лисички, тушковані в сметані](/uploads/posts/2015-09/lisichki-tushkovan-v-smetan_882.jpeg)
Розпустивши масло в сотейнику, використовуйте його для пасерування півкілець ріпчастої цибулі. Коли зажарка почне купувати легкий бурштиновий відтінок, покладіть до неї листочки з гілочки чебрецю, додайте лисички і залиште все на вогні до тих пір, поки надлишки вологи з грибів не випаруються. Плесніть на сковороду бренді, дайте випаруватися і йому, а потім посипте все борошном. Залийте вміст посуду соусом із сметани і бульйону і дайте йому загуснути.
Лисички, тушковані в сметані, можна зробити і в мультиварці для цього достатньо провести всі вищеописані маніпуляції в режимі «Випічка», а після додавання рідини переключитися на «Гасіння».
Рекомендуємо добрі рецепти
![Тушковані курячі шлунки в сметані - рецепт](/uploads/posts/2015-09/tushkovan-kuryach-shlunki-v-smetan-recept_731.jpeg)
Тушковані курячі шлунки в сметані - рецепт
У цій статті зібрані найбільш цікаві і дуже незвичайні рецепти для любителів курячих потрухів. Щоб шлунки вийшли мягенькими, приготуємо їх у великій
![Тушковані кабачки з картоплею в мультиварці](/uploads/posts/2015-09/tushkovan-kabachki-z-kartopleyu-v-multivarc_511.jpeg)
Тушковані кабачки з картоплею в мультиварці
Тушковані овочі - це прекрасне блюдо, яке стане у пригоді, якщо треба швидко нагодувати велику компанію. А щоб страва вийшло ще й оригінальним і
![Тушкований кролик в сметані в мультиварці](/uploads/posts/2015-08/tushkovaniy-krolik-v-smetan-v-multivarc_111.jpeg)
Тушкований кролик в сметані в мультиварці
Кролятину досить складно приготувати м'якою, не маючи певних кулінарних навичок. Далі розповімо, як не докладаючи особливих зусиль приготувати це
![Смажені гриби з цибулею](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/zharenye_griby_s_lukom.jpg)
Смажені гриби з цибулею
Пропонуємо вам кілька простих рецептів приготування смажених грибів з цибулею, які будуть гарні, як у повсякденному меню, так і на святковому столі.
![Смажені лисички з картоплею](/uploads/posts/2015-03/smazhen-lisichki-z-kartopleyu_441.jpeg)
Смажені лисички з картоплею
Якщо вам пощастило добути свіжих лисичок, то приготуйте з них проста і смачна страва, обсмаживши гриби з картоплею і цибулею. Просте і всіма улюблене
![Лисички з вершками - рецепт](/uploads/posts/2015-03/lisichki-z-vershkami-recept_301.jpeg)
Лисички з вершками - рецепт
Якщо ви любите гриби, зокрема, лисички тоді сьогоднішня наша стаття для вас. Ми пропонуємо вам кілька оригінальних, але в теж час цікавих рецептів