Баранина, тушкована з картоплею
![Баранина, тушкована з картоплею Баранина, тушкована з картоплею](/uploads/posts/2015-09/baranina-tushkovana-z-kartopleyu_161.jpeg)
Рецепт тушкованої баранини з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
М'якоть баранини обробляємо, підсолюємо, розрізаємо на шматочки і обвалюємо в борошні. На сковорідку наливаємо оливкова масло й обсмажуємо м'ясо до рум'яної скоринки. Потім додаємо очищений і подрібнений цибулю, часник, перемішуємо і пасеруємо ще 3 хвилинки. Далі вливаємо вино, лимонний сік і воду. Накриваємо кришкою і готуємо приблизно 20 хвилин. Після закінчення часу, кидаємо картоплю, порізану великими кубиками моркву, нашатковану кружечками. Знову закриваємо сковороду і тушкуємо баранину з овочами і картоплею ще 10 хвилин.
Баранина, тушкована з картоплею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо обробляємо, нарізаємо шматочками середньої величини і приправляємо спеціями. Викладаємо баранину в чашу мультиварки і обсмажуємо на режимі «Випічка» з обох сторін. Потім додаємо нарізані кубиками овочі і підрум'янюємо все разом ще кілька хвилин. Цим часом чистимо картоплю, розрізаємо його соломкою і перемішуємо з м'ясом і овочами, додавши спеції. Після цього наливаємо склянку холодної води, встановлюємо програму «Гасіння» і засікаємо рівно 2 години. Після звукового сигналу відкриваємо кришку, додаємо подрібнені помідори без шкірки, перемішуємо і доводимо до готовності. Подаємо блюдо гарячим з гранатовим або гірчичним соусом.
Баранина тушкована з картоплею в казані
Інгредієнти:
![Баранина, тушкована з картоплею Баранина, тушкована з картоплею](/uploads/posts/2015-09/baranina-tushkovana-z-kartopleyu_312.jpeg)
Приготування
Баранину промиваємо, нарізаємо шматочками і складаємо в казан. Додаємо цілі очищені цибулини, кілька зубчиків часнику і спеції за смаком. Заливаємо холодною водою і залишаємо м'ясо приблизно на 1 годину. Після цього промиваємо м'ясо, доливаємо свіжу воду, виймаємо овочі і варимо баранину 15 години при слабкому кипінні. Цим часом обробляємо всі овочі і нарізаємо їх дрібними кубиками. Кладемо в казан спочатку картоплю, тушкуємо до напівготовності, а потім додаємо всі підготовлені овочі і тушкуємо 15 хвилин. Подаємо блюдо гарячим, заправивши подрібненою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Баранина в горщиках](/uploads/posts/2015-03/baranina-v-gorschikah_911.jpeg)
Баранина в горщиках
Баранина в горщиках, приготовлена в духовці виходить чудово ніжною і соковитою. Таке м'ясне блюдо з додаванням спецій і овочів можна подати на
![Тушкована баранина](/uploads/posts/2015-03/tushkovana-baranina_351.jpeg)
Тушкована баранина
Баранина - не частий гість на наших столах. Але якщо ми беремося її готувати, то робимо це майстерно. Пропонуємо вашій увазі кілька оригінальних,
![Рагу з баранини](/uploads/posts/2015-03/ragu-z-baranini_951.jpeg)
Рагу з баранини
Ситне рагу з баранини - страва інтернаціональне, яке потрапивши до нас з Сходу вже давно встигла завоювати загальну любов. Приготувати класичне
![Баранина, тушкована з овочами](/uploads/posts/2015-03/baranina-tushkovana-z-ovochami_311.jpeg)
Баранина, тушкована з овочами
Баранина, тушкована з овочами - це смачне і корисне блюдо, приготувати яку не складе особливої праці. Давайте розглянемо декілька простих, але в теж
![Баранина в казані](/uploads/posts/2015-03/baranina-v-kazan_491.jpeg)
Баранина в казані
Баранина - популярне м'ясо у східних народів. З нього можна зробити безліч корисних і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як її оригінально
![Баранина в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/baranina-v-multivarc_971.jpeg)
Баранина в мультиварці
Баранина - смачне і корисне м'ясо, в якому міститься багато фтору. Також воно сприяє профілактиці діабету. І сьогодні ми розповімо, які страви з