Кабачки з фаршем в клярі

Кабачки з фаршем в клярі на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Беремо молоденькі кабачки. Так як шкірка у них тоненька, то її можна не очищати. Просто нарізаємо їх скибочками товщиною 15-20 мм В центрі прорізаємо отвір. Зручно це зробити за допомогою стограмової пачки. Ріпчасту цибулю моєму і дрібненько кришимо. У фарш додаємо 2 яйця, додаємо цибулю, солимо, перчимо і добре перемішуємо. Отриманою масою наповнюємо отвори. При цьому фарш потрібно добре ущільнити. Для кляру збиваємо яйця, що залишилися з молоком. Окремо змішуємо борошно і сіль. Начинені кабачки спочатку притрушиваем борошном, а потім занурюємо в кляр і відразу ж відправляємо їх на гарячу сковороду. Смажимо з одного та іншого боку на середньому вогні. Подавати з фаршем кабачки можна як самостійну страву.
Кабачки з фаршем в клярі в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Очищені кабачки ріжемо шматочками по 4-5 див. Акуратно виймаємо м'якоть. У результаті вийдуть барила з кабачків. Опускаємо наші кабачки хвилинки на 2 в киплячу воду. У фарш додаємо подрібнену цибулю, спеції, сіль і перемішуємо. Деко промазуємо рослинним маслом або застеляємо фольгою. Для кляру збиваємо яйця, вливаємо молоко, підсолюємо і добре перемішуємо. Кабачкові барила наповнюємо фаршем, занурюємо їх у кляр і розміщуємо на деку.
Верх змащуємо майонезом і кладемо по кружечку помідора. Відправляємо деко з кабачками в духовку, прогріту до 180 градусів на півгодини. Після закінчення даного часу посипаємо кабачки тертим сиром і залишаємо, поки не з'явиться рум'яна кірочка.
Кабачки з фаршем в клярі – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Вимиті кабачки нарізаємо кружальцями. Якщо шкірка вже стала щільною, то її краще зрізати. Потім вирізаємо серединки. Білий батон вимочуємо у воді, потім віджимаємо його і разом з м'ясом, цибулею і серединками кабачків пропускаємо через м'ясорубку. Додаємо 1 яйце, додаємо перчик, сіль і добре перемішуємо. Потім його накриваємо і ставимо в холодильник на півгодини. Після закінчення даного часу наповнюємо серединки кабачків фаршем, ущільнюємо його. Для кляру збиваємо яйця, додаємо молоко, сіль, перець і перемішуємо. Кабачки з фаршем обвалюємо в борошні, опускаємо в кляр і відправляємо на сковороду. Так як в начинці ми використовували сире м'ясо, готувати кабачки потрібно на невеликому вогні під кришкою, щоб вони не пригоріли, а начинка при цьому присмажився.
Кабачки, начинені фаршем, в клярі
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки миємо, ріжемо навпіл і ложкою акуратно виймаємо м'якоть. Відправляємо отримані кабачкові човники в окріп на 1 хвилину. Потім їх акуратно виймаємо й даємо їм обсохнути. Вимиту індичку пропускаємо через м'ясорубку. На сковороді розігріваємо олію і прогріваємо його.

Рекомендуємо добрі рецепти

Смажені кабачки в клярі
Найпростіший спосіб доповнити святковий стіл оригінальними закусками - це посмажити кабачки в хрусткому клярі. Тим більше, рецептів їх приготування

Кабачки з м'ясом в клярі
З кабачків будь-яке блюдо виходить дуже смачним. А закуски з них завжди виходять цікавими і оригінальними, а головне красивими, тому їх з таким

Кабачки в клярі на сковороді
Кабачки - самий універсальний і поширений овоч. З нього готують безліч страв. Однак, найбільш поширеним способом його приготування, як і раніше,

Запіканка з кабачків з фаршем
Рекомендуємо вам приготувати запіканку з кабачків з фаршем. Смачна варіація на тему поєднання овочів з фаршем. Вона готується неймовірно просто і

Кабачки з фаршем
Кабачок - корисний овоч, який відмінно поєднується з багатьма інгредієнтами. І сьогодні, ми розповімо, як приготувати кабачки з м'ясним фаршем. Вийде

Кабачки в клярі
Кабачок - чудовий овоч, який можна приготувати різними способами. Сьогодні ми поговоримо про кабачках в клярі, оскільки готувати їх дуже просто, а