Фрикадельки - рецепт

Рецепт фрикадельок з підливою
Інгредієнти:
Для заливки:
Для соусу:
Приготування
Пропонуємо вам рецепт приготування соковитих фрикадельок під вершковим соусом, зі злегка помітними присмаком лимонної цедри. Отже, чистимо цибулину, дрібненько шаткуємо і пасеруємо в невеликій кількості рослинного масла до м'якості. У м'ясний фарш додаємо мелені панірувальні сухарі, спеції, розбиваємо яйце, додаємо мускатний горіх, терту лимонну цедру, вершкове масло і обсмажену цибулю. Ретельно все перемішуємо, мокрими руками формуємо фрикадельки і викладаємо у форму для запікання, промазану рослинним маслом. Духовку заздалегідь запалюємо, розігріваємо до 200 градусів і запікаємо фрикадельки 10 хвилин. Не гаючи часу, готуємо заливку: на водяній бані підігріваємо до гарячого стану вершки, вливаємо до них гарячий бульйон і перемішуємо. Отриманою сумішшю заливаємо запечені фрикадельки і запікаємо в духовій шафі ще 20 хвилин. Після цього обережно зливаємо заливку в миску і переходимо до приготування соусу: у сковороді розтоплюємо вершкове масло, додаємо борошно, перемішуємо і підсмажуємо 1 хвилинку. Потім поступово вливаємо вершкову заливку і варимо до загустіння, а потім подаємо з фрикадельками.
Рецепт фрикадельок з рисом
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Скибочка хліба кришимо руками в миску, заливаємо молоком і замочуємо на 10 хвилин. Після цього віджимаємо його і з'єднуємо з подрібненою цибулею і часником. Отриману суміш викладаємо в м'ясний фарш, додаємо спеції і ароматні трави. Далі вологими руками формуємо маленькі кульки і викладаємо їх на сковороду, розігріту до середньої температури. Обсмажуємо фрикадельки на рослинному маслечко з усіх боків, а потім всипаємо промитий рис, вливаємо бульйон і доводимо до закипання. Після цього зменшуємо полум'я до мінімуму і варимо під кришкою до готовності. Підсолюємо страву за смаком. Для соусу змішуємо сметану з томатним соусом, вливаємо бульйон, перемішуємо і доводимо суміш до закипання. Виливаємо її в основне блюдо, посипаємо кропом і подаємо до столу.
Рецепт фрикадельок в томатному соусі
Інгредієнти:
Для соусу:

Приготування
М'ясний фарш змішуємо з подрібнений цибулею, додаємо яйце, додаємо мелений імбир, вливаємо вино, соєвий соус і додаємо крохмаль. Перемішуємо все до однорідної маси. З отриманої маси формуємо кульки і обсмажуємо їх приблизно 7 хвилин на розігрітому рослинному маслечко. Готові фрикадельки перекладаємо в тарілку, а на сковороді варимо соус. Для цього вливаємо бульйон, оцет, соєвий соус, кладемо цукор і томатний соус. Доводимо суміш до кипіння, додаємо крохмаль, перемішуємо і викладаємо приготовані раніше фрикадельки. Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо страву ще 5 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Фрикадельки в духовці
Багато звикли додавати м'ясні фрикадельки в суп або просто гасити їх в сметані або з томатом. Однак, можна зробити страву більш оригінальним, а

Фрикадельки в сметанному соусі
Навіть з самого простого і звичного страви можна зробити вишукану страву. Якщо приготувати не просто тушковані фрикадельки, а, наприклад, в

Фрикадельки в томатному соусі
Фрикадельки - кульки з м'ясного фаршу, які можуть стати складовою багатьох страв. Сьогодні ми розповімо про фрикадельки в томатному соусі, які

Рибні фрикадельки
Хочете приготувати на вечерю щось надзвичайно смачне? Тоді рецепт рибних фрикадельок може бути вам корисний. Для їх створення вам знадобиться зовсім

Фрикадельки з рисом
Спочатку фрикадельки з рисом готувалися для того, щоб збільшити масу кінцевого продукту, за рахунок не дорогий крупи. Потім про це рецепті забули,

Шведські фрикадельки - рецепт
Любите фрикадельки, але набридло готувати їх одним і тим же способом? Тоді ця стаття для вас. У ній ми розповімо про досить незвичайному і дуже