Як приготувати філе пангасіуса?
Будучи досить жирною рибою, пангасіус також володіє вираженим смаком, добре поєднується з різноманітними гарнірами і може готуватися десятком різних способів. Про те, як приготувати філе пангасіуса ми докладно розповімо в наступних рецептах.
Найпростіший спосіб отримати соковите філе – запекти його з невеликою кількістю масла і спецій при невисоких температурах. Буквально за 15-20 хвилин риба встигне ідеально пропектися.
Інгредієнти:
філе пангасіуса – 560 г;
вершкове масло – 35 г;
лимонний сік – 15 мл;
паприка – 1/2 ч. ложки.
Приготування
Оскільки на наші прилавки потрапляють недорогі зрізи риби, що містять досить багато жиру і залишків шкіри, перше, з чим вам доведеться зіткнутися – видалення всіх надлишків.
Обрізавши жир, обсушіть рибне філе, розділіть його на 3-4 частини, залежно від розміру, і полийте сумішшю розтопленого масла з лимонним соком. Посоліть пангасіуса і здобріть рибне філе паприкою.
Запікайте рибу при 190 градусах 15-20 хвилин.
Ще один спосіб того, як можна смачно приготувати філе пангасіуса – обсмажити рибу в клярі. Шматочки в хрусткому клярі стануть відмінним доповненням до улюблених гарнірів або самостійною закускою.
Інгредієнти:
борошно – 115 г;
розпушувач – 1/2 ч. ложки;
газована вода – 230 мл;
рибне філе – 1 кг;
олія для смаження.
Приготування
Ключ до повітряного і хрумкій кляру – використання дуже холодної води, бо за півгодини до початку приготування покладіть пляшку газованої води в морозильну камеру.
Борошно змішайте з розпушувачем, здобріть щедрою пучкою солі, а потім почніть вливають газовану воду.
Коли тісто стане однорідним, занурюйте в нього обсушені шматочки рибного філе і викладайте його на сковороду з розігрітим маслом.
Як тільки риба підрум'яниться і стане хрусткою – готово!
Інгредієнти:
філе пангасіуса – 1 шт.;
лимонний сік – 10 мл;
жменя в'ялених томатів ;
великий пучок шпинату;
ріпчаста цибуля – 65 г;
часник – 2 зубки.
Приготування
Розділіть рибне філе, прорізавши його горизонтально на дві пластини рівної товщини. Розділіть половинки ще раз, приправте сіллю з перцем, збризніть соком лимона і відкладіть в сторону.
Припустіть дрібно нарізану ріпчасту цибулю з часником, поки шматочки не стануть м'якими.
Додайте листя шпинату і дочекайтеся, поки вони зів'януть.
Змішайте начинку з шпинату з нарізаними в'яленими томатами, приправте і розподіліть між трьома шматочками філе.
Поверніть філе в рулет, зафіксуйте шпажкою і обсмажте з усіх боків до готовності.
З жирного філе пангасіуса виходять дуже соковиті котлетки, які можна подавати на додаток до овочевих гарнірів або використовувати в приготуванні рибних бургерів.
Інгредієнти:
картопляні бульби – 760 г;
рибне філе – 340 г;
яйце – 1 шт.;
діжонська гірчиця – 1 ст. ложка;
хлібна крихта – 1 ст.;
жменя зелені петрушки та зеленої цибулі.
Приготування
Відваріть картопляні бульби і пюрируйте їх.
Змішайте охолоджене пюре з рибним фаршем, приправити суміш гірчицею, перцем і пучкою солі. Додайте дрібно нарізану зелень.
Збийте яйце з парою столових ложок води.
Сформуйте котлети, занурте їх в яєчну суміш і обваляйте в сухарях.
Обсмажте котлети на олії до рум'янцю, а потім подавайте до столу гарячими доповнення до основних страв, або в якості закуски разом з соусом і часточками лимона.
Філе пангасіуса в духовці – рецепт
Найпростіший спосіб отримати соковите філе – запекти його з невеликою кількістю масла і спецій при невисоких температурах. Буквально за 15-20 хвилин риба встигне ідеально пропектися.
Інгредієнти:
Приготування
Філе пангасіуса в клярі
Ще один спосіб того, як можна смачно приготувати філе пангасіуса – обсмажити рибу в клярі. Шматочки в хрусткому клярі стануть відмінним доповненням до улюблених гарнірів або самостійною закускою.
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати філе пангасіуса з овочами на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Котлети з філе пангасіуса
З жирного філе пангасіуса виходять дуже соковиті котлетки, які можна подавати на додаток до овочевих гарнірів або використовувати в приготуванні рибних бургерів.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Філе пангасіуса в духовці
Шалено смачне блюдо можна створити з простенької рибки. Далі розповімо, як запекти філе пангасіуса по-новому. Підкажемо, якими компонентами краще
Філе в клярі
Філе вважається найціннішою частиною тушки будь-якої тварини: курки, риби, худоби і навіть дичини. Далі ви дізнаєтеся, як оригінально готувати таке
Котлети по-албанськи
Котлети по-албанськи - шалено смачне блюдо, яке дуже схоже на звичні для нас рубані котлети. Тільки роблять їх виключно з курячого філе і наповнюють
Пангасіус – рецепти
Пангасіус - смачна недорога риба, родом з В'єтнаму. Багато відмовилися від цієї риби з-за чуток про її шкоду, але ті, хто чуток не боїться, тільки
Пангасіус в клярі
Пангасіус в клярі - досить просте у приготуванні блюдо. Його можна зробити до сімейного обіду або вечері, а гарнір можна подати картопляне пюре і
Пангасіус в духовці
Пангасіус - недорога, але тим не менш смачна риба, яку можна готувати будь-якими способами. Ми докладніше зупинимося на приготуванні пангасіуса в