Тушковане куряче філе
Куряче філе - улюблений продукт людей, які дотримуються здорового способу життя. Біле м'ясо містить речовини, які надають енергію і силу, а способи приготування допомагають скласти корисний раціон харчування. Розглянемо рецепти приготування курячої грудки в поєднанні з різноманітними інгредієнтами.
Використовуючи доступні продукти, можна приготувати оригінальне блюдо, анітрохи не поступається за своїми смаковими якостями вишуканого кулінарного шедевру. Куряче філе, тушкована в сметані з додаванням грибів і спецій перетворить повсякденний вечеря в святковий.
Інгредієнти:
куряче філе -800 г;
печериці - 180 г;
сметана - 250 мл;
курячий бульйон - 200 мл;
рослинне масло - 55 мл;
часник - 5 р;
майонез -60 г;
сушений базилік - 5 г;
чорний мелений перець -1/6 ч. ложки.
Приготування
Куряче філе, наріжте невеликими смужками і замаринуйте в майонезі, додавши перець і базилік. Дайте настоятися протягом чверті години.
Викладіть філе на розігріту сковороду і обсмажте в олії не більше двох хвилин.
Підготовлені шампіньйони, наріжте і додайте до м'яса. Готуйте кілька хвилин, після чого влийте бульйон і потримайте страву на вогні не більше десяти хвилин.
Сметану змішайте з подрібненим часником, з'єднайте з стравою і тушкуйте чверть години.
Приготування в мультиварці - правильний спосіб збереження корисних властивостей курячого філе і овочів. Поетапне приготування інгредієнтів в одному температурному режимі зберігає соковитість продуктів. Тушковане куряче філе - рецепти, завдяки яким, ароматне куряче м'ясо набуває різноманітні пікантні відтінки.
Інгредієнти:
куряче філе - 500 г;
вода - 200 мл;
цибуля - 55 г;
болгарський перець - 80 г;
помідори - 65 г;
чорний мелений перець - 1/6 ч. ложки;
рослинне масло - 20 мл;
заморожена кольорова капуста - 180 р.
Приготування
Наріжте кубиками цибулю і болгарський перець, викладіть в чашу мультиварки, попередньо наливши олію, і готуйте пару хвилин в режимі "Смаження".
Куряче філе наріжте кубиками, приправте перцем. Зверху покладіть порізані помідори і цвітну капусту.
Залийте масу водою і готуйте близько години в режимі "Гасіння".
Тушковане куряче філе з грибами в сметані
Використовуючи доступні продукти, можна приготувати оригінальне блюдо, анітрохи не поступається за своїми смаковими якостями вишуканого кулінарного шедевру. Куряче філе, тушкована в сметані з додаванням грибів і спецій перетворить повсякденний вечеря в святковий.
Інгредієнти:
Приготування
Тушковане куряче філе з овочами в мультиварці
Приготування в мультиварці - правильний спосіб збереження корисних властивостей курячого філе і овочів. Поетапне приготування інгредієнтів в одному температурному режимі зберігає соковитість продуктів. Тушковане куряче філе - рецепти, завдяки яким, ароматне куряче м'ясо набуває різноманітні пікантні відтінки.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Куряче філе з сиром в духовці
Дієтичне і ніжне м'ясо курки, філе - продукт популярний не тільки завдяки універсальному смаком, але і простотою приготування. А сири - чудовий
Куряче філе, тушковане з овочами
Куряче філе - дієтичний вид м'яса, популярний серед прихильників здорового харчування. Невиразне філе поєднується з різними овочами та приправами,
Як смачно приготувати філе стегна індички - рецепти
Ніжне індиче м'ясо користується небувалою популярністю в кулінарії різних країн, і різноманітність рецептів по приготуванню – гідне тому
Куряче філе з грибами
Куряче м'ясо по праву вважається самим смачним, корисним і легким у приготуванні. З цих причин багато мами готують його своїм родинам. Курячі ніжки і
Куряче філе в пароварці
Куряче філе - відмінне блюдо, готувати яке можна багатьма способами. Один з них - приготування в пароварці. Зробити курячу грудку за таким рецептом