Плов з курячим філе
Пропонуємо кілька рецептів спрощеної варіації плову з ніжним і м'яким курячим філе, а як смачно приготувати, ми розповімо нижче.
Інгредієнти:
рис (круглий) – 400 г;
морква (велика) – 1 шт.;
часник – 1 головка;
куряче філе – 400 г;
куркума – 1 ч. ложка;
соняшникова олія – 40 мл;
сіль – за смаком;
чиста вода – 3 ст.
Приготування
Круглий рис три рази промиваємо в дуже холодній воді, а затока крупу в четвертий раз даємо їй постояти в такому вигляді близько 35 годин.
У розігріте на глибокій сковороді масло викладаємо моркву, нарізану соломкою і обсмажуємо, поки овоч не стане м'яким.
Далі поміщаємо в цю ємність подрібнене 2-3 сантиметровими кубиками куряче філе, присипаємо дрібкою дрібної солі і обсмажуємо до придбання ним рівномірного білого кольору.
Зливаємо з рису всю воду і розсипаємо крупу по всій поверхні м'яса з морквою, яку в свою чергу присипаємо куркумою і сіллю.
У центр блюда вставляємо невелику головку часнику, заливаємо все чистою водою і готуємо плов на малому вогні під щільно накритою кришкою до повного випаровування рідини.
Інгредієнти:
довгозерний рис – 15 склянки;
куряче філе – 450 г;
курячий бульйон – 3 ст.;
ріпчаста цибуля – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
соняшникова олія – 30-40 мл;
перець, сіль – за смаком.
Приготування
У невеликому сотейнику розігріваємо до ароматного серпанок масло й обсмажуємо на ньому кубики цибулі і натерту на середній тертці моркву.
Через 3 максимум 4 хвилини додаємо сюди нарізане невеликими шматочками куряче м'ясо і продовжуємо смажити ще близько 5 хвилин.
Переміщаємо вміст сотейника у форму поверх піджарки викладаємо промитий тричі рис, присипаємо все чорним перцем і заливаємо вже підсоленим курячим бульйоном.
Виставляємо ємність з пловом по центру духової шафи і готуємо його 1 годину 10 хвилин при 195 градусах.
Інгредієнти:
куряче філе – 550 г;
рис – 550 г;
цибулю, моркву – по 1 шт.;
приправа для плову – 1 ч. ложка;
хмелі-сунелі – 05 ч. ложки;
сіль – за смаком;
питна вода – 45 ст.;
соняшникова олія – 50 мл
Приготування
На мультиварці активуємо режим «Випічка» і відразу ж вливаємо в її чашу масло.
При початковій стадії його закипання викладаємо дрібно нашатковану цибулька з дрібно тертої морквою.
Буквально через 4-5 хвилин додаємо до вже підсмажених овочів, нарізане довгастими шматочками м'ясо і відразу ж присипаємо його хмелі-сунелі та спеціальної приправою для плову.
Продовжуємо смажити все близько 10 хвилин, після чого засипаємо замоченим і ретельно промитим рисом.
У воді розмішуємо трохи солі (за смаком) і вливаємо її в мультикастрюлю.
Закриваємо кришкою і готуємо незрівнянний плов з курячим філе 40 хвилин.
Рецепт плову з курячим філе на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Плов з курячим філе в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Плов з курячим філе в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Куряче філе у вершках на сковороді
Здатність курятини поєднуватися з різноманітними, часом несподіваними, компонентами дозволяє готувати дивовижні страви! Сьогодні ви дізнаєтеся, як
Як приготувати плов зі свининою в мультиварці?
Багато власниці мультиварки стверджують, що головним достоїнством цього диво-приладу є можливість готувати обід практично без присутності кухаря на
Макарони з курячим філе
Макарони з курячим філе - це класика кулінарного жанру. Що може бути простіше і швидше, ніж відварити спагеті і згасити їх з куркою? Але і тут є свої
Плов у горщику в духовці
Усе нам знайоме таке блюдо узбецької кухні, як плов?! А ви знаєте, що його можна приготувати не тільки в казані, але і в горщику в духовці? От про
Плов з індичкою
М'ясо індички - це смачний дієтичний продукт. Страв з м'яса цього птаха можна приготувати досить багато. І сьогодні ми поділимося простими, але в теж
Плов в мікрохвильовці
Звичайно, щоб приготувати справжній плов, необхідно слідувати певним правилам. Однак коли у вас немає часу, то приготувати плов можна і в