Паста з курячим філе
Якщо потрібно нагодувати кількох людей швидко і досить ситно, один з кращих варіантів – паста з курячим філе, рецепт можна варіювати, використовуючи ті види пасти, які більше подобаються, і додаткові компоненти – в залежності від часу року, настрою і кількості їдців.
Паста з легким кремовим смаком
Найпростіше приготувати таку страву як паста з курячим філе у вершковому соусі. Це поєднання смаків не залишить байдужим нікого.
Інгредієнти:
філе курчати охолоджене – 07 кг;
олія соняшникова нерафінована холодного віджиму – 3 ст. ложки;
ріжки або спіральки – 400 г;
сіль, спеції – за смаком;
вершки 20% жирності – 120 мл
Приготування
Філе курчати відокремлюємо від шкіри (якщо вона є) і нарізаємо тонкими пластиками поперек волокон, намагаючись, щоб шматочки виходили приблизно однаковими за розміром.
У сковорідку наливаємо олію і чекаємо, поки з'явиться легкий димок. Опускаємо м'ясо і швидко підсмажуємо наші шматочки філе, щоб скоринка рівномірно покрила м'ясо, і воно залишилося соковитим. Після цього зменшуємо вогонь, накриваємо курку кришкою і залишаємо нудитися хвилин на 10.
Поки курка готується, ми цілком встигаємо відварити пасту. Кип'ятимо воду, солимо, додаємо макарони і засікаємо близько 7 хвилин.
Тим часом наша курочка майже готова. Солимо, додаємо трохи спецій і вливаємо вершки. Кип'ятити вершки не можна, тому, як тільки влили їх, відразу відкидаємо макарони на друшляк, добре зціджуємо воду і перекладаємо до курочці.
Як тільки всі разом прогріється, вимикаємо і даємо макаронів кілька хвилин, щоб вони просочилися соусом.
Подаємо з зеленню або соліннями.
Якщо вершків немає
Все-таки вершки є під рукою не завжди. Якщо вам дуже подобається паста з курячим філе, а вершків в холодильнику немає, приготуйте подібне блюдо, але із зовсім іншим смаком – насиченим і пряним.
Інгредієнти:
куряча грудка без шкірки і кісток – 1 шт.;
олія без запаху – 3 ст. ложки;
цибулина біла (салатна) – 1 шт.;
томатна паста – 2 ст. ложки;
часник гострий синій – 3 зубчики;
базилік – 3 гілочки;
сіль – за смаком;
спагетті – 300 р.
Приготування
Пряна паста з курячим філе в томатному соусі в італійському стилі швидко зігріє в холодний вечір і наситить після трудового дня. Секрет страви – дуже соковитий соус, тому куряче філе ріжемо дуже дрібно, можна навіть пропустити через м'ясорубку з дуже великою насадкою.
На розігрітій олії пасеруємо дуже дрібно нашатковану цибулину. Вона не повинна підсмажитися – як тільки шматочки цибулі стануть світлішати, додаємо м'ясо і, помішуючи, обсмажуємо протягом 4-5 хвилин. Додаємо роздавлений часник, сіль, дрібно нарізаний базилік і на самому повільному вогні під кришкою тушкуємо наш соус ще хвилини 3.
Воду на спагетті ставимо заздалегідь – до того часу, як приготується соус, макарони вже потрібно злити.
За допомогою виделки і ложки формуємо гніздечка з спагетті і в середину кожного накладаємо соус.
Про варіанти
Ще смачно виходить паста з курячим філе і грибами. Можна приготувати це блюдо зі свіжими грибами, замороженими або сушеними – які є під рукою.
Просто обсмажимо шматочки філе, додамо підварені гриби і будемо гасити приблизно чверть години.
Як бачите, приготувати пасту з курячим філе можна по-різному, але в будь-якому випадку буде смачно.
Паста з легким кремовим смаком
Найпростіше приготувати таку страву як паста з курячим філе у вершковому соусі. Це поєднання смаків не залишить байдужим нікого.
Інгредієнти:
Приготування
Якщо вершків немає
Все-таки вершки є під рукою не завжди. Якщо вам дуже подобається паста з курячим філе, а вершків в холодильнику немає, приготуйте подібне блюдо, але із зовсім іншим смаком – насиченим і пряним.
Інгредієнти:
Приготування
Про варіанти
Ще смачно виходить паста з курячим філе і грибами. Можна приготувати це блюдо зі свіжими грибами, замороженими або сушеними – які є під рукою.
Просто обсмажимо шматочки філе, додамо підварені гриби і будемо гасити приблизно чверть години.
Як бачите, приготувати пасту з курячим філе можна по-різному, але в будь-якому випадку буде смачно.
Рекомендуємо добрі рецепти
Паста з курячою грудкою
Дивно, як з простих, часом самих повсякденних інгредієнтів можна приготувати справжній кулінарний шедевр. Спробуйте наповнити домашню трапезу новими
Паста з печерицями у вершковому соусі
Слідуючи нашим детальним рекомендаціям, ви створите фантастично смачне частування. Далі підкажемо, як наповнити звичайну пасту печерицями у
Макарони з печінкою
Печінка - смачний і корисний продукт, але часто недооцінена, тому що не всі господині знають, як його приготувати. У нашій статті ми зібрали кілька
Макарони з курячим філе
Макарони з курячим філе - це класика кулінарного жанру. Що може бути простіше і швидше, ніж відварити спагеті і згасити їх з куркою? Але і тут є свої
Цвітна капуста з курячим філе
Цвітна капуста з курячим філе - чудове ситне блюдо, яке не потребує додаткового гарніру. Зробити його досить просто, а виглядати воно буде вишукано.
Паста з лососем
Паста з лососем - дуже смачне італійське блюдо, яке готується надзвичайно просто. Вам знадобляться лише хороші макарони, філе лосося, трохи овочів,