Баклажани в яйці
Є маса цікавих рецептів приготування синеньких. Як приготувати баклажани з яйцем, дізнаєтеся нижче.
Інгредієнти:
грибний бульйонний кубик – 1 шт.;
яйця великі – 2 шт.;
цибуля – 300 г;
баклажани середнього розміру – 5 шт.;
салатний майонез – 30 г;
зелень;
масло рослинне – 30 мл;
зубчики часнику – 2 шт.;
сіль.
Приготування
Нарізаємо кубиками вимиті баклажани і кладемо в миску. Вбиваємо яйця і ретельно розмішуємо.
Цибулю шаткуємо кубиками і обсмажуємо до прозорості. Сюди ж висипаємо баклажани в яйці.
Обсмажуємо, помішуючи. В кінці додаємо майонез, грибний бульйонний кубик, подрібнену зелень і часник.
Добре все розмішуємо і готуємо ще 5 хвилин під кришкою.
Інгредієнти:
баклажани – 1 кг;
часник – 4 зубчики;
яйця – 5-6 шт.;
зелень;
сіль.
Приготування
Невеликими кубиками нарізаємо баклажани.
Збиваємо яйця, вливаємо їх баклажани, солимо, перемішуємо, залишаємо на 2 години, періодично помішуючи.
Викладаємо отриману масу на сковороду з маслом і смажимо, помішуючи, на невеликому вогні.
Часник пропускаємо через прес і кладемо його вже практично в кінці гасіння.
Притрушиваем блюдо подрібненою зеленню вже при подачі.
Інгредієнти:
баклажани – 4 шт.;
цибуля – 3 шт.;
приправа грибна;
яйця – 3 шт.;
перчик мелений;
часник – 3 зубчики;
рослинна олія;
зелень.
Приготування
Підготовлені баклажани миємо й чистимо. Нарізаємо брусочками, солимо і на кілька хвилин залишаємо, щоб видалити гіркоту. Після цього обов'язково промиваємо.
Яйця розбиваємо в миску і віночком збиваємо. Туди ж відправляємо підготовлені баклажани.
Добре розмішуємо і даємо постояти хвилин 20.
У сковороді прогріваємо масло.
Цибулю чистимо і шаткуємо кубиками, викладаємо його в масло й обсмажуємо. Додаємо баклажани і смажимо близько 3 хвилин, помішуючи.
Додаємо грибну приправу, знову добре розмішуємо і тушкуємо до готовності.
В кінці додаємо подрібнений часник спеції, зелень.
Інгредієнти:
баклажани середнього розміру – 4 шт.;
цибуля – 250 г;
яйця – 3 шт.;
чорний перець мелений;
гриби сухі – 50 г;
рослинна олія;
сіль.
Приготування
Сухі гриби заливаємо окропом і відставляємо.
З баклажанів чистимо шкірку і нарізаємо їх кубиками.
Яйця збиваємо і заливаємо отриманою масою баклажани. Добре перемішуємо і на чверть години залишаємо.
Поміщаємо замочені в яйці баклажани на сковороду з маслом і смажимо до рум'яності.
Додаємо цибулю, перемішуємо і хвилини 3 смажимо.
Додаємо замочені раніше грибочки, підсолюємо, притрушиваем перчиком і доводимо до готовності.
Баклажани в яйці з грибним кубиком
Інгредієнти:
Приготування
Баклажани, гриби, смажені в яйці
Інгредієнти:
Приготування
Баклажани з яйцем – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Смажені баклажани з м'ясом і грибами – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти

Баклажани-човники, запечені в духовці
Чудове блюдо, яке впевнено можна включити у урочисте меню - чарівні човники з баклажанів, наповнені чудовою начинкою. Крім оригінального вигляду, це

Баклажани, запечені з овочами в духовці
Чудово смачне і досить ситне блюдо можна зробити лише з овочів, не включаючи до складу м'ясо. Далі запропонуємо кілька варіацій цікавого страви з

Салат «Баклажани з яйцем і маринованою цибулею»
Закуска, про яку піде мова далі, просто чудова і стане чудовим доповненням до урочистого меню або ідеальним ситним блюдом для домашнього вечері.

Баклажани з яйцем як гриби
Завдяки своїй текстурі і нейтрального смаку, баклажани можна легко приготувати на манер грибів, причому зробити це так, що ніхто з присутніх за

Баклажани в соєвому соусі
Якщо ви любите пікантні страви з овочів, ці рецепти неодмінно стануть вам в нагоді. Далі опишемо цікаві способи приготування баклажанів з соєвим

Баклажани в духовці з помідорами
Баклажани, запечені з помідорами - дивовижно соковита закуска з приємним ароматом, яка неодмінно прикрасить ваш святковий стіл. У нашій статті ми