Сирники як у дитячому садку
Багато хто, напевно, пам'ятають, як коридорами всього дитячого садка майорів сирно-ванільний аромат сирників, що доноситься з кухні. А адже такі сирники, як ми їли в дитячому саду, можна приготувати і вдома. Так що саме цим і пропонуємо вам сьогодні зайнятися.
Інгредієнти:
домашній сир – 280 м;
дрібний цукор – 15 ст. ложки;
манна крупа – 4 ст. ложки (з гіркою);
свіжі курячі яйця – 2 шт.;
пшеничне борошно – 50 р;
розпушувач – 15 ч. ложки;
ванілін – 1 ч. ложка;
соняшникова олія – 80 мл
Приготування
Якщо сир вологий, то викладаємо його у відріз чистої марлі і хорошенечко віджимаємо. Пропускаємо його через велике сито м'ясорубки, а потім вбиваємо сюди свіжі курячі яйця, додаємо дрібну манну крупу і перемішуємо до отримання однорідності маси. Далі додаємо в сирну масу розпушувач, просіяне через сито борошно пшеничне, цукор, а щоб аромат був таким же насиченим як у садку вводимо ваніль. Тепер, все що ми з'єднали перемішуємо і відправляємо хвилин на 20 в камеру холодильника. Потім дістаємо і набираємо чистої долонькою трохи сирного тіста. Скачуємо його в кульку, який ми трохи сплющує пальцями і викладаємо заготівлю сирника в прогріту з маслом широку сковороду. Як тільки сирнички придбають равностороннюю рум'яність, тоді сміливо знімаємо їх з гарячої сковороди.
Інгредієнти:
знежирений сир – 320 г;
курячі яйця – 2 шт.;
дрібний цукор – 35 ст. ложки;
ванільний цукор – 1 пакет;
пшеничне борошно – 5 ст. ложок;
соняшникова олія -50 мл
Приготування
Сир ми поміщаємо у велике металеве сито і протираємо. Додаємо сюди відокремлені від шкаралупи яйця і буквально пару ложок борошна. Далі додаємо в миску ванільний і звичайний дрібний цукор і починаємо перемішувати всю масу, стежачи за тим, щоб яйця в ній добре растерлись. Таке тісто трохи м'якше, тому трохи відібравши його ложкою, викладаємо масу відразу в блюдце з залишилася борошном і паніруючи в ній сирник оформляємо його у вигляді кружечка. Потім викладаємо наші ароматні сирники в тефлонову сковороду і обсмажуємо в олії. При появі з обох сторін сирників золотих кірочок знімаємо їх з сковороди.
Правильні сирні сирники з манкою, як у дитячому садку - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Якщо сир вологий, то викладаємо його у відріз чистої марлі і хорошенечко віджимаємо. Пропускаємо його через велике сито м'ясорубки, а потім вбиваємо сюди свіжі курячі яйця, додаємо дрібну манну крупу і перемішуємо до отримання однорідності маси. Далі додаємо в сирну масу розпушувач, просіяне через сито борошно пшеничне, цукор, а щоб аромат був таким же насиченим як у садку вводимо ваніль. Тепер, все що ми з'єднали перемішуємо і відправляємо хвилин на 20 в камеру холодильника. Потім дістаємо і набираємо чистої долонькою трохи сирного тіста. Скачуємо його в кульку, який ми трохи сплющує пальцями і викладаємо заготівлю сирника в прогріту з маслом широку сковороду. Як тільки сирнички придбають равностороннюю рум'яність, тоді сміливо знімаємо їх з гарячої сковороди.
Смачні сирники із сиру, як у дитячому садку – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Сир ми поміщаємо у велике металеве сито і протираємо. Додаємо сюди відокремлені від шкаралупи яйця і буквально пару ложок борошна. Далі додаємо в миску ванільний і звичайний дрібний цукор і починаємо перемішувати всю масу, стежачи за тим, щоб яйця в ній добре растерлись. Таке тісто трохи м'якше, тому трохи відібравши його ложкою, викладаємо масу відразу в блюдце з залишилася борошном і паніруючи в ній сирник оформляємо його у вигляді кружечка. Потім викладаємо наші ароматні сирники в тефлонову сковороду і обсмажуємо в олії. При появі з обох сторін сирників золотих кірочок знімаємо їх з сковороди.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сирник на сковороді – класичний рецепт
Не у всіх кулінарів ідеальні сирника: вироби часом розпливаються в сковороді, а часом зовсім не виходять схожими на задумане блюдо. Спробуйте зробити
Рецепт приготування сирників з сиру
Сирники – це смачний і легкий сніданок, який із задоволенням оцінять навіть маленькі прівереди. А для дорослих це відмінна поживна і корисна їжа, яка
Сирники в духовці як у дитячому садку
Основне правило смачних сирників - правильно підібрані якісні продукти. Особливо варто приділити увагу базового інгредієнту – сиру, який і визначить
Апельсинові сирники
Варіантів приготування сирників дуже багато. Їх смажать з фруктами, родзинками, курагою. А сьогодні ми підкажемо вам кілька цікавих варіантів
Оладки, як у дитячому садку
Напевно у кожної господині є свій фірязикай рецепт приготування оладок. Але буває так, що дитині не все оладки припадають до смаку, і як би не
Сирники для дітей
Сирник для дітей мало чим відрізняються від таких для дорослих, ось правда сирна маса повинна бути трохи більш ніжної в результаті зменшення