Багато хто, напевно, пам'ятають, як коридорами всього дитячого садка майорів сирно-ванільний аромат сирників, що доноситься з кухні. А адже такі сирники, як ми їли в дитячому саду, можна приготувати і вдома. Так що саме цим і пропонуємо вам сьогодні зайнятися.
Правильні сирні сирники з манкою, як у дитячому садку - рецепт
Інгредієнти: домашній сир – 280 м; дрібний цукор – 15 ст. ложки; манна крупа – 4 ст. ложки (з гіркою); свіжі курячі яйця – 2 шт.; пшеничне борошно – 50 р; розпушувач – 15 ч. ложки; ванілін – 1 ч. ложка; соняшникова олія – 80 мл Приготування Якщо сир вологий, то викладаємо його у відріз чистої марлі і хорошенечко віджимаємо. Пропускаємо його через велике сито м'ясорубки, а потім вбиваємо сюди свіжі курячі яйця, додаємо дрібну манну крупу і перемішуємо до отримання однорідності маси. Далі додаємо в сирну масу розпушувач, просіяне через сито борошно пшеничне, цукор, а щоб аромат був таким же насиченим як у садку вводимо ваніль. Тепер, все що ми з'єднали перемішуємо і відправляємо хвилин на 20 в камеру холодильника. Потім дістаємо і набираємо чистої долонькою трохи сирного тіста. Скачуємо його в кульку, який ми трохи сплющує пальцями і викладаємо заготівлю сирника в прогріту з маслом широку сковороду. Як тільки сирнички придбають равностороннюю рум'яність, тоді сміливо знімаємо їх з гарячої сковороди.
Смачні сирники із сиру, як у дитячому садку – рецепт
Інгредієнти: знежирений сир – 320 г; курячі яйця – 2 шт.; дрібний цукор – 35 ст. ложки; ванільний цукор – 1 пакет; пшеничне борошно – 5 ст. ложок; соняшникова олія -50 мл Приготування Сир ми поміщаємо у велике металеве сито і протираємо. Додаємо сюди відокремлені від шкаралупи яйця і буквально пару ложок борошна. Далі додаємо в миску ванільний і звичайний дрібний цукор і починаємо перемішувати всю масу, стежачи за тим, щоб яйця в ній добре растерлись. Таке тісто трохи м'якше, тому трохи відібравши його ложкою, викладаємо масу відразу в блюдце з залишилася борошном і паніруючи в ній сирник оформляємо його у вигляді кружечка. Потім викладаємо наші ароматні сирники в тефлонову сковороду і обсмажуємо в олії. При появі з обох сторін сирників золотих кірочок знімаємо їх з сковороди.