Паста з тунцем
Любителі риби по достоїнству оцінять запропоновані рецепти приготування пасти. В даному випадку ми зробимо її з тунцем. Звичайно, ідеально було б взяти свіжу рибу. Але придбати таку часто проблематично, тому скористаємося консервованим продуктом. Соус, супроводжуючий пасту в даному випадку, може бути приготований на основі вершків або білого вина. Кожен варіант по-своєму гарний, а тонкощі його виконання ви зможете дізнатись нижче.
Інгредієнти:
паста будь – 260 г;
тунець консервований в олії або у власному соку – 1 стандартна банку;
олія оливкова без аромату – 25 мл;
цибулина салатна біла – 90 г;
вершки середньої жирності – 120 мл;
часникові зубки – 2 шт.;
гілочки свіжої петрушки – 1/2 пучка або по смаку;
сухі італійські трави ароматні (мікс) – 2-3 щіпки;
пармезан – 35 г;
сіль кам'яна і мелений червоний і свіжозмелену чорний перець – за смаком.
Приготування
Для приготування у вершковому соусі з тунцем можна взяти будь-яку пасту, будь-то спагетті, спіральки, фетучіні або інші види макаронних виробів з твердих сортів пшениці. Ставимо пасту варитися в підсоленій воді і одночасно беремося за приготування вершкового соусу. Пасеруємо на оливковій без аромату олії очищену і нарізану дрібненькими кубиками салатну цибулину і часникові зубки. Тепер розминаємо консервований тунець виделкою, викладаємо в сковороду до цибулі і часнику, солимо, присмачую двома видами перчика і міксом сухих ароматних трав і прогріваємо пару хвилин. Вливаємо в сковороду вершки, даємо закипіти соусу при безперервному помішуванні, і перекладаємо в каструлю з готовою пастою, з якої необхідно попередньо злити рідину, в якій вона варилася. Додаємо подрібнені листочки свіжої петрушки, прогріваємо пасту разом з соусом три хвилинки і тут же подаємо, приправивши перетертим пармезаном.
Інгредієнти:
паста будь – 360 г;
тунець консервований в олії або у власному соку – 1 стандартна банку;
помідори свіжі – 650 г;
шпинат свіжий – 1 великий пучок;
базилік фіолетовий – 1 маленький пучок;
олія оливкова без аромату – 35 мл;
червоні цибулини – 130 г;
вино сухе біле – 160 мл;
часникові зубки – 3 шт.;
невеликий стручок червоного перцю чилі – 025-05 шт.;
сухі італійські трави ароматні (мікс) – 2-3 щіпки;
сіль кам'яна і свіжозмелену чорний перець – за смаком.
Приготування
Одночасно ставимо на сусідні конфорки каструлю з водою для пасти і сковороду для соусу. Поки вода
гріється, наливаємо в сковороду оливкове без аромату масло і закладаємо заздалегідь нарубану цибулину, нашатковану як можна дрібніше перчик чилі і часникові зубки. Через три хвилини додаємо до цибулі з часником і перцем подрібнені томати. З них необхідно попередньо зняти шкірку, обдавши для цього плоди окропом протягом хвилини. Разом з томатами додаємо в сковороду тунець, розібраний на шматочки, солимо і присмачую соус перчиком і ароматними сухими травами. Припускаємо вміст сковороди протягом п'яти хвилин. На даному етапі закидаємо у воду пасту і перемішуємо.
Тепер додаємо вогонь під сковородою, вливаємо в неї вино і смажимо, помішуючи, протягом трьох хвилин. Потім закладаємо нарізаний базилік, а через хвилину шпинат. За цей час повинна вже зваритися паста. Зливаємо в неї воду, перекладаємо в каструлю соус зі сковороди, перемішуємо, даємо під кришкою пару хвилин настоятися і тут же подаємо, розклавши по тарілках. До пасти з соусом з тунця особливо доречним буде келих хорошого білого вина.
Паста з консервованим тунцем у вершковому соусі - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування у вершковому соусі з тунцем можна взяти будь-яку пасту, будь-то спагетті, спіральки, фетучіні або інші види макаронних виробів з твердих сортів пшениці. Ставимо пасту варитися в підсоленій воді і одночасно беремося за приготування вершкового соусу. Пасеруємо на оливковій без аромату олії очищену і нарізану дрібненькими кубиками салатну цибулину і часникові зубки. Тепер розминаємо консервований тунець виделкою, викладаємо в сковороду до цибулі і часнику, солимо, присмачую двома видами перчика і міксом сухих ароматних трав і прогріваємо пару хвилин. Вливаємо в сковороду вершки, даємо закипіти соусу при безперервному помішуванні, і перекладаємо в каструлю з готовою пастою, з якої необхідно попередньо злити рідину, в якій вона варилася. Додаємо подрібнені листочки свіжої петрушки, прогріваємо пасту разом з соусом три хвилинки і тут же подаємо, приправивши перетертим пармезаном.
Паста з тунцем, шпинатом, базиліком і помідорами - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Одночасно ставимо на сусідні конфорки каструлю з водою для пасти і сковороду для соусу. Поки вода
![Паста з тунцем Паста з тунцем](/uploads/posts/2016-08/pasta-z-tuncem_232.jpeg)
Тепер додаємо вогонь під сковородою, вливаємо в неї вино і смажимо, помішуючи, протягом трьох хвилин. Потім закладаємо нарізаний базилік, а через хвилину шпинат. За цей час повинна вже зваритися паста. Зливаємо в неї воду, перекладаємо в каструлю соус зі сковороди, перемішуємо, даємо під кришкою пару хвилин настоятися і тут же подаємо, розклавши по тарілках. До пасти з соусом з тунця особливо доречним буде келих хорошого білого вина.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Паста з томатами](/uploads/posts/2016-08/thumbs/pasta-z-tomatami_321.jpeg)
Паста з томатами
Прекрасну варіацію італійської пасти пропонуємо відтворити за запропонованим у цьому матеріалі рецептами. Розповімо, як здивувати рідних напрочуд
![Паста з фаршем](/uploads/posts/2016-08/thumbs/pasta-z-farshem_861.jpeg)
Паста з фаршем
Самим ситним варіантом наповнення пасти можна впевнено назвати болоньєзе. Шалено смачне блюдо пропонуємо приготувати на прикладі двох рецептів,
![Паста фетучіні](/uploads/posts/2016-08/thumbs/pasta-fetuchn_281.jpeg)
Паста фетучіні
Спробуйте урізноманітнити звичайний обід, подавши замість звичного ситного страви справжню італійську пасту. Фетучіні готувати зовсім не складно, а
![Паста з креветками в вершково-часниковому соусі](/uploads/posts/2015-09/pasta-z-krevetkami-v-vershkovo-chasnikovomu-sous_791.jpeg)
Паста з креветками в вершково-часниковому соусі
Пропонуємо урізноманітнити буденне меню і приготувати на вечерю чудову і неймовірно смачну пасту. Додати вишуканості страви допоможуть креветки, в
![Паста з креветками у вершковому соусі](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/height_250/natalymar/pasta_s_krevetkami_v_slivochnom_souse.jpg)
Паста з креветками у вершковому соусі
Ніжний вершковий смак цієї страви нікого не залишить байдужим, а вже любителів італійської кухні – тим більше. Паста з креветками у вершковому соусі
![Салат з тунцем і кукурудзою](/uploads/posts/2015-03/salat-z-tuncem-kukurudzoyu_981.jpeg)
Салат з тунцем і кукурудзою
Салат з тунцем і кукурудзою - це смачна і поживна їжа, приготувати яку досить швидко. У ньому міститься багато корисних речовин і мікроелементів, до