Рецепт шавермы в лаваші
Прекрасна закуска, яку зручно взяти з собою на роботу або навчання для швидкого перекусу, після якого руки завжди залишаються чистими. Спробуйте зробити смачну шаверму за запропонованими нижче рецептами.
Інгредієнти:
курятина (філе з грудки і з стегенець) – 475 г;
томати з щільною м'якоттю – 145 г;
сметана 20% – 80 г;
огірки свіжі – 125 г;
майонез – 80 г;
карі (порошок) – 5 г;
куркума;
солодкий цибуля (фіолетовий) – 35 г;
листи лаваша.
Приготування
Курятину наріжте середньої величини соломкою і обсмажте в невеликій кількості олії. Лист лаваша злегка прогрійте на сухій сковороді і подрібнити овочі невеликими шматочками. Цибулю краще порізати слайсером на максимально тонкі півкільця.
Зробіть соус, змішавши сметану з майонезом, куркумою і порошком каррі.
На аркуші теплого лаваша розподіліть курятину, підготовлені овочі і щедро полийте соусом. Звернувши лаваш рулетом, відразу ж подавайте, щоб шаверма не встигла охолонути.
Інгредієнти:
філе з грудки і з стегон – 975 г;
кумін, коріандр, кардамон – по 1/2 ч. ложці;
паприка (порошок) – 5 г;
сік лимона – 10 мл
Соус:
йогурт густий, натуральний – 175 г;
зубок часнику;
кумин – 5 р.
Овочеве наповнення:
капуста червона – 75 г;
морква – 65 г;
зелені м'яти – 1 гілочка;
лимонний сік – 10 мл;
лаваш.
Приготування
Спершу потрібно замаринувати курятину, попередньо порізавши її невеликими скибочками: змішайте прянощі і ретельно обмажте м'ясо, добывьте лимонного соку. Через 25 хвилин обсмажте до готовності.
Зробіть соус, змішавши йогурт з пюрированным зубком часнику і меленим кумином.
Дрібно наріжте моркву і червону капусту, Додайте подрібнені листочки м'яти і полийте все лимонним соком. Далі можна приступати до формування шаверми. Першим розподіліть салат на лаваші, щедро полийте соусом, викладіть курку і скрутіть рулетом.
Інгредієнти:
листи лаваша – 2 шт.;
соус для шаверми – 175 г;
курячі ніжки – 275 г;
майонез – 65 г;
помідори – 75 г;
огірки – 65 г;
капуста – 75 г;
печериці – 125 г;
масло «Сільське» – 25 г;
твердий сир – 95 г;
спеції для курки – 25 г;
перець і сіль;
масло пісне – 35 мл
Приготування
Спочатку зробіть соус з будь-якого, описаному раніше рецептом. Підготуйте м'ясо, промариновав його в прянощах і майонезі хвилин 15 і обсмажте до готовності на прогрітій сковороді в невеликій кількості вершкового масла. Обсмажте до випаровування вологи дрібно нарізані шампіньйони і натріть сир.
Викладайте на промазанный соусом лаваш трохи сиру, далі розподіліть овочеве наповнення, половину грибів і м'яса. Полийте соусом, притрусіть сиром і поверніть лаваш рулетом. Прогрійте шаверму на сковороді до легкої рум'яності і пробуйте.
Домашня шаверма з куркою в лаваші - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Курятину наріжте середньої величини соломкою і обсмажте в невеликій кількості олії. Лист лаваша злегка прогрійте на сухій сковороді і подрібнити овочі невеликими шматочками. Цибулю краще порізати слайсером на максимально тонкі півкільця.
Зробіть соус, змішавши сметану з майонезом, куркумою і порошком каррі.
На аркуші теплого лаваша розподіліть курятину, підготовлені овочі і щедро полийте соусом. Звернувши лаваш рулетом, відразу ж подавайте, щоб шаверма не встигла охолонути.
Як приготувати шаверму в лаваші будинку?
Інгредієнти:
Соус:
Овочеве наповнення:
Приготування
Спершу потрібно замаринувати курятину, попередньо порізавши її невеликими скибочками: змішайте прянощі і ретельно обмажте м'ясо, добывьте лимонного соку. Через 25 хвилин обсмажте до готовності.
Зробіть соус, змішавши йогурт з пюрированным зубком часнику і меленим кумином.
Дрібно наріжте моркву і червону капусту, Додайте подрібнені листочки м'яти і полийте все лимонним соком. Далі можна приступати до формування шаверми. Першим розподіліть салат на лаваші, щедро полийте соусом, викладіть курку і скрутіть рулетом.
Шаверма в домашніх умовах в лаваші
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку зробіть соус з будь-якого, описаному раніше рецептом. Підготуйте м'ясо, промариновав його в прянощах і майонезі хвилин 15 і обсмажте до готовності на прогрітій сковороді в невеликій кількості вершкового масла. Обсмажте до випаровування вологи дрібно нарізані шампіньйони і натріть сир.
Викладайте на промазанный соусом лаваш трохи сиру, далі розподіліть овочеве наповнення, половину грибів і м'яса. Полийте соусом, притрусіть сиром і поверніть лаваш рулетом. Прогрійте шаверму на сковороді до легкої рум'яності і пробуйте.
Рекомендуємо добрі рецепти
Домашня шаверма
Традиційна шаверма може готуватися не тільки звичною і доступною курятини, але і з яловичини, приправляється вона широким асортиментом прянощів і
Шаверма - рецепт
Не поспішайте в крамницю фаст-фуду, щоб поласувати улюбленою шавермой. Запасіться необхідними компонентами і сміливо приступайте до створення цієї
Шаверма в домашніх умовах
Шаверма давно зарекомендувала себе як прекрасний варіант швидкого перекусу. Проте все ж її краще робити вдома, на своїй кухні, щоб закуска вийшла
Як зробити шаверму в лаваші будинку?
Зручний спосіб швидко перекусити, не забруднивши півкухні – зробити дивовижно смачну шаверму. Така закуска точно сподобається тим, хто поспішає і
Шаурма з куркою по-домашньому – рецепт
Не варто поспішати в найближчу крамницю фаст-фуду, щоб купити простий і не зовсім корисний перекус. Пропонуємо приготувати власноруч шаурму і
Як приготувати рулет з лаваша?
Для того, щоб побалувати себе новенької закускою, не обов'язково йти на складні хитрощі. Іноді для цього достатньо придбати тонкий лаваш запастися