Як зробити рулет з лаваша?
Закуска у вигляді рулету з лаваша стрімко завойовує все більшу популярність серед споживачів. Приголомшливий смак, оригінальність і незвичайність страви, безсумнівно, цьому сприяють.
Рулети з лаваша можна готувати з різними начинками. Ми сьогодні запропонуємо варіант закуски з грибами в духовці і розповімо про приготування холодного рулету з червоною рибою, зеленню і плавленим сиром.
Інгредієнти:
лаваш тонкий – 2 аркуша;
печериці свіжі – 220 г;
пікантний сир твердих сортів – 220 г;
листя петрушки або будь-якої іншої зелені – 1 пучок;
яйце невелика куряче – 1 шт.;
майонез – 60 г;
сіль – 1 щіпка;
мелений чорний перець – 1 щіпка;
олія соняшникова рафінована – 35 мл
Приготування
Для приготування закуски з лаваша з даного рецептом промиваємо і подрібнюємо грибочки, закладаємо їх у сковороду з соняшниковою без аромату маслом і обсмажуємо протягом дванадцяти-п'ятнадцяти хвилин, приправивши в кінці сіллю і меленим чорним перцем.
За цей час подрібнюємо також свіжу зелень, попередньо ополоснувши її і обсушивши від вологи, а твердий сир обробляємо на крупній тертці.
По готовності всіх компонентів приступаємо до оформлення рулету. Розгортаємо на столі лаваш викладаємо на нього половину грибів, сиру і зелені, розрівнюємо по всій поверхні, трохи не доходячи до краю, і звертаємо туго рулетом. Поступаємо аналогічно і з другим лавашем. Тепер укладаємо заготовки на деко або у форму для запікання, зверху змащуємо їх збитим яйцем і майонезом і відправляємо хвилин на десять в гарячу духовку. Температуру в цей час підтримуємо на рівні 200 градусів.
Інгредієнти:
лаваш тонкий – 2 шт.;
червона риба солена (філе сьомги, форелі або горбуші) – 480 г;
плавлений м'який сир – 280 м;
зелень свіжого кропу або будь-яка інша на вибір – за смаком;
салатні листя.
Приготування
Розгортаємо тонкий лаваш на столі і промазуємо щедро по всій поверхні плавленим сиром. Тепер промиваємо, обсушуємо й дрібненько рубаємо свіжу зелень і притрушиваем нею рівномірно закуску. Розкладаємо також подрібнені або цілі салатні листя. Не забуваємо також їх помити і обсушити. Далі філе риби нарізаємо тонкими слайсами і викладаємо їх по всій поверхні суцільним шаром. Звертаємо тепер виріб рулетом, повторюємо ті ж дії з другим лавашем і ставимо заготовки в холодильник на кілька годин для просочення. Тепер розрізаємо рулети на шматки шириною приблизно три-чотири сантиметри, викладаємо на широку тарілку, прикрашаємо гілочками зелені і листами салату і подаємо до столу.
Рулети з лаваша можна готувати з різними начинками. Ми сьогодні запропонуємо варіант закуски з грибами в духовці і розповімо про приготування холодного рулету з червоною рибою, зеленню і плавленим сиром.
Рулет з лаваша з грибами, сиром і зеленню в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування закуски з лаваша з даного рецептом промиваємо і подрібнюємо грибочки, закладаємо їх у сковороду з соняшниковою без аромату маслом і обсмажуємо протягом дванадцяти-п'ятнадцяти хвилин, приправивши в кінці сіллю і меленим чорним перцем.
За цей час подрібнюємо також свіжу зелень, попередньо ополоснувши її і обсушивши від вологи, а твердий сир обробляємо на крупній тертці.
По готовності всіх компонентів приступаємо до оформлення рулету. Розгортаємо на столі лаваш викладаємо на нього половину грибів, сиру і зелені, розрівнюємо по всій поверхні, трохи не доходячи до краю, і звертаємо туго рулетом. Поступаємо аналогічно і з другим лавашем. Тепер укладаємо заготовки на деко або у форму для запікання, зверху змащуємо їх збитим яйцем і майонезом і відправляємо хвилин на десять в гарячу духовку. Температуру в цей час підтримуємо на рівні 200 градусів.
Рулет з лаваша з червоною рибою, зеленню і плавленим сиром
Інгредієнти:
Приготування
Розгортаємо тонкий лаваш на столі і промазуємо щедро по всій поверхні плавленим сиром. Тепер промиваємо, обсушуємо й дрібненько рубаємо свіжу зелень і притрушиваем нею рівномірно закуску. Розкладаємо також подрібнені або цілі салатні листя. Не забуваємо також їх помити і обсушити. Далі філе риби нарізаємо тонкими слайсами і викладаємо їх по всій поверхні суцільним шаром. Звертаємо тепер виріб рулетом, повторюємо ті ж дії з другим лавашем і ставимо заготовки в холодильник на кілька годин для просочення. Тепер розрізаємо рулети на шматки шириною приблизно три-чотири сантиметри, викладаємо на широку тарілку, прикрашаємо гілочками зелені і листами салату і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рулет з лаваша з копченою куркою
Прекрасне кулінарне рішення - рулет з лаваша. Його подають на фуршетний стіл, як оригінальну закуску або беруть з собою в якості швидкого перекусу. У
Закуски з лаваша з начинкою
Оригінально оформити урочистий стіл сьогодні зовсім не складно. Використовуючи запропоновані далі рецепти і мінімальний набір компонентів, ви зможете
Рулет з лаваша з сьомгою
Рулет з лаваша з сьомгою - справжня королівська закуска. Страва виглядає настільки багато, що з легкістю стане хітом святкового столу. Разнообразив
Рулет з лаваша з куркою
Лаваш з куркою - це найкраща основа для приготування швидкої і оригінальної закуски. Зробивши з цих інгредієнтів рулет, у вас вийде досить незвичайне
Лаваш з ковбасою
Не знаєте чим пригостити гостей, які до вас несподівано завітали? У нас є для вас рішення - зробіть лаваш з ковбасою. Приготувати таку просту закуску
Лаваш з грибами
З лаваша виходять чудові закуски, які можна подати на святковий стіл, фуршет або просто взяти з собою на пікнік. І зараз ми з вами поділимося