Як посмажити горбушу?
Смажена горбуша – відмінну страву, яке можна подати на святковий стіл або порадувати домашніх, урізноманітнивши повсякденне меню. У нашій статті мова піде про те, як посмажити горбушу, щоб вона була приголомшливо соковитою і неймовірно смачною.
Інгредієнти:
горбуша свіжа – 1250 г;
борошно – 90 г;
олія рослинна;
суха приправа для риби;
спеції.
Приготування
Отже, рибу очищаємо, видаляємо всі плавці, акуратно потрошимо і відрізаємо голову з хвостом. Оброблену тушку промиваємо, промаківающімі паперовими рушниками і ріжемо невеликими шматочками, товщиною близько 4 сантиметрів кожен. Складаємо скибочки в глибоку тарілку, приправляємо з усіх боків спеції, перемішуємо і маринуємо 20 хвилин.
У плоску тарілку висипаємо гіркою борошно, додаємо приправу для риби і по черзі вмочаємо горбушу в ароматну суху суміш. У сковороді розігріваємо гарненько олію, викладаємо рівним шаром рибні шматочки і обсмажуємо на сильному вогні з кожного боку по 3 хвилинки. Гарячі стейки акуратно знімаємо і викладаємо на блюдо.
Інгредієнти:
філе горбуші – 1 кг;
масло рослинне – 20 мл;
лимон – 1 шт.;
спеції – на смак;
свіжа зелень.
Приготування
Філе нарізаємо шматочками, скроплюємо соком лимона, обсипаємо з усіх боків спеціями і маринуємо 30 хвилин. У сковороду наливаємо рослинне масло, розжарюємо його як слід і викладаємо підготовлені рибні скибочки. Обсмажуємо горбушу до готовності, а потім викладаємо на блюдо і посипаємо свіжою зеленню петрушки.
Інгредієнти:
горбуша свіжа – 980 р;
олія рослинна.
Для маринаду:
оцет – 45 мл;
лимон – 45 г;
спеції ;
зелень петрушки.
Для кляру:
молоко – 285 мл;
борошно – 95 г;
яйце відбірне – 1 шт.;
олія рослинна – 15 мл
Приготування
Рибу обробити, потрошимо, промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. В піалі змішуємо оцет з лимонним соком, додаємо подрібнену петрушку і спеції. Заливаємо рибку приготовленим маринадом і залишаємо на 25 хвилин.
Тим часом готуємо кляр: в холодне молоко розбиваємо яйця, вливаємо олію і всипаємо просіяне борошно. Замариновані шматочки опускаємо в кляр і обсмажуємо на розігрітій масло до утворення скоринки.
Як правильно посмажити горбушу на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Отже, рибу очищаємо, видаляємо всі плавці, акуратно потрошимо і відрізаємо голову з хвостом. Оброблену тушку промиваємо, промаківающімі паперовими рушниками і ріжемо невеликими шматочками, товщиною близько 4 сантиметрів кожен. Складаємо скибочки в глибоку тарілку, приправляємо з усіх боків спеції, перемішуємо і маринуємо 20 хвилин.
У плоску тарілку висипаємо гіркою борошно, додаємо приправу для риби і по черзі вмочаємо горбушу в ароматну суху суміш. У сковороді розігріваємо гарненько олію, викладаємо рівним шаром рибні шматочки і обсмажуємо на сильному вогні з кожного боку по 3 хвилинки. Гарячі стейки акуратно знімаємо і викладаємо на блюдо.
Як посмажити філе горбуші на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Філе нарізаємо шматочками, скроплюємо соком лимона, обсипаємо з усіх боків спеціями і маринуємо 30 хвилин. У сковороду наливаємо рослинне масло, розжарюємо його як слід і викладаємо підготовлені рибні скибочки. Обсмажуємо горбушу до готовності, а потім викладаємо на блюдо і посипаємо свіжою зеленню петрушки.
Як смачно посмажити горбушу в клярі?
Інгредієнти:
Для маринаду:
Для кляру:
Приготування
Рибу обробити, потрошимо, промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. В піалі змішуємо оцет з лимонним соком, додаємо подрібнену петрушку і спеції. Заливаємо рибку приготовленим маринадом і залишаємо на 25 хвилин.
Тим часом готуємо кляр: в холодне молоко розбиваємо яйця, вливаємо олію і всипаємо просіяне борошно. Замариновані шматочки опускаємо в кляр і обсмажуємо на розігрітій масло до утворення скоринки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Горбуша, запечена в духовці у фользі
Запікаючи будь-яку рибу з використанням фольги ви можете бути впевненими, що продукт точно не вийде сухим і чудово пропечеться. До того ж це
Горбуша під сиром
Горбуша, запечена з сиром - ніжне блюдо, яке сподобається всім без винятку. Соковиті рибні шматочки, в поєднанні з сиром чудово поєднуються один з
Горбуша - рецепти
Горбуша - нежирна риба, в якій містяться корисні мінерали для нашого організму. З неї можна приготувати безліч цікавих страви: рибну юшку, салат,
Горбуша в сметані
Горбуша - смачна рибка, яку можна готувати різними способами: тушкувати, смажити, варити і запікати. У нашій статті ми зібрали найбільш цікаві
Горбуша в клярі
Горбуша, смажена в клярі - просте і смачне блюдо. Відмінно підійде для повсякденного меню. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих рецептиков це
Горбуша в аерогрилі
Зажаристая горбуша з хрусткою скоринкою, або ніжна під сирною «шубкою» - все це легко можна приготувати в аерогрилі за нашим простим рецептами, за