Як посмажити печінку з цибулею на сковороді?
![Як посмажити печінку з цибулею на сковороді? Як посмажити печінку з цибулею на сковороді?](/uploads/posts/2016-05/yak-posmazhiti-pechnku-z-cibuleyu-na-skovorod_271.jpeg)
Як посмажити яловичу печінку з цибулею?
Інгредієнти:
Приготування
Вимиту печінка нарізаємо порційними шматочками. Ріжемо цибулю півкільцями. Кожен шматочок паніруємо в борошні. Після цього підготовлену печінку і цибулю, нашатковану півкільцями, відправляємо на сковороду з розігрітим маслом. З одного боку обсмажуємо близько 7 хвилин, потім перевертаємо, підсолюємо і тушкуємо під кришкою на невеликому вогні до готовності.
Як посмажити курячу печінку з цибулею?
Інгредієнти:
Приготування
Курячу печінку миємо й обсушуємо. Прибираємо всі сполучні тканини і прожилки. Печінку ріжемо на шматочки. Очищений цибулю шаткуємо півкільцями. У борошно кладемо сіль, перчик і добре розмішуємо. Кожен шматочок обвалюємо, надлишки борошна обтрушуемо. Розігріваємо олію. Кладемо в нього запаніровані шматочки печінки і обсмажуємо на сильному вогні. Потім перевертаємо і смажимо з другої сторони. Після цього печінка прибираємо зі сковороди, якщо треба, додаємо рослинне масло, кладемо цибулю і пасеруємо до прозорості. Тепер повертаємо печінку на сковороду, накриваємо кришкою і тушкуємо близько 10 хвилин на невеликому вогні. Ну а якщо хочеться отримати печінка з підливою, то в кінці можна додати сметану і влити трохи води. Коли рідина закипить, печінка з підливою готова для подачі.
Як смачно посмажити свинячу печінку з цибулею на сковороді?
Інгредієнти:
![Як посмажити печінку з цибулею на сковороді? Як посмажити печінку з цибулею на сковороді?](/uploads/posts/2016-05/yak-posmazhiti-pechnku-z-cibuleyu-na-skovorod_502.jpeg)
Приготування
Печінку промиваємо, надлишок вологи промаківающімі сухою серветкою, видаляємо пленочки і жили. Тепер нарізаємо печінку шматочками і обвалюємо в борошні. Шаткуємо півкільцями цибулю. Спочатку пасеруємо цибулю до прозорого стану, потім додаємо до нього свинячу печінку, обсмажуємо до рум'яності. Солимо за смаком. Накриваємо сковороду кришкою і смажимо близько 10 хвилин періодично розмішуючи. В кінці притрушиваем блюдо подрібненою зеленню. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
![Як посмажити свинячу печінку?](/uploads/posts/2016-05/yak-posmazhiti-svinyachu-pechnku_891.jpeg)
Як посмажити свинячу печінку?
Чудово урізноманітнити звичайний домашній обід допоможуть рецепти, наведені у статті. Розповімо, як незвично посмажити свинячу печінку. Таким блюдом
![Як загасити курячу печінку?](/uploads/posts/2016-05/yak-zagasiti-kuryachu-pechnku_171.jpeg)
Як загасити курячу печінку?
Курячу печінку складно зіпсувати в процесі приготування. Такі страви завжди виходять смачними, а шматочки чудово ніжними і м'якими. Далі опишемо, як
![Свиняча печінка, смажена з цибулею](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/svinaya_pechen_zharenaya_s_lukom.jpg)
Свиняча печінка, смажена з цибулею
Готується свиняча печінка смажена з цибулею абсолютно не складно, досить швидко і виходить дуже приємною на смак. Таке блюдо відмінно підійде до
![Смажена куряча печінка з цибулею](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/zharenaya_kurinaya_pechen_lukom_5.jpg)
Смажена куряча печінка з цибулею
Якщо вам потрібно швидко приготувати смачну вечерю, зупиніть свій вибір на курячої печінки, смажене з цибулею. Часу на приготування знадобитися
![Куряча печінка в вершках](/uploads/posts/2015-03/kuryacha-pechnka-v-vershkah_931.jpeg)
Куряча печінка в вершках
Куряча печінка - це дуже корисний продукт, який потрібно періодично вживати в їжу. А якщо її ще й у вершках приготувати, то вона буде не тільки
![Печінка з цибулею і морквою](/uploads/posts/2015-03/pechnka-z-cibuleyu-morkvoyu_821.jpeg)
Печінка з цибулею і морквою
Цибулю і моркву є найбільш універсальними доповненнями до приготування м'ясних страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально згасити з ними