Як посмажити м'ясо?
Від смачно пожаренного м'яса не відмовиться жоден любитель даного продукту. Це ситна і смачна страва має безліч варіантів приготування. І сьогодні ми разом з вами розглянемо,як правильно посмажити м'ясо різними способами.
Інгредієнти:
свинина (вирізка) – 555 г;
цибуля ріпчаста – 85 м;
лимон – 25 г;
олія оливкова ;
оцет столовий – 10 мл;
спеції.
Приготування
Далі ви дізнаєтеся, як посмажити м'ясо, щоб воно було чудово соковитим і м'яким. Отже, свинину обробляємо, нарізаємо шматочками і промиваємо. Лук очищаємо, рубаємо півкільцями і складаємо підготовлені інгредієнти в миску. Тепер готуємо маринад: змішати в тарілці оцет, сіль, лимонний сік і перець. Ретельно перемішуємо і заливаємо цим соусом м'ясо з цибулею. Маринуємо вміст миски близько години, поставивши посуд в холодильник. Далі беремо сковороду, наливаємо масло і розжарюємо його гарненько. Викладаємо замариновану свинину і обсмажуємо, помішуючи, 15 хвилин.
Інгредієнти:
м'якоть свинини – 405 г;
морква – 45 г;
цибулина – 55 г;
болгарський перець – 05 шт.;
масло рослинне – 35 мл;
помідор – 55 г;
спеції і прованські трави – за смаком.
Приготування
Перед тим, як посмажити м'ясо, підготуємо всі інгредієнти: свинину обробляємо, промиваємо і рубаємо невеликими скибочками. Цибулю чистимо, кришимо півкільцями, а моркву натираємо на тертці соломкою. Болгарський перець обробляємо і подрібнюємо кубиками. На сковороду з розігрітим маслом викладаємо спочатку нарізане м'ясо і обсмажуємо його на сильному вогні кілька хвилин. Потім додаємо моркву, цибулю і перець, зменшуємо вогонь і підрум'янюємо всі 5 хвилин. Після цього підсолюємо страву до смаку, заправляємо прованськими травами, додаємо помідори, тертий на тертці і тушкуємо до закипання. Далі знімаємо сковороду з плити і розкладаємо страву по тарілках.
Інгредієнти:
свинина (м'якоть) – 355 г;
спеції;
олія рослинна;
червоне сухе вино – 3 ст. ложки.
Приготування
Свинину обробляємо, нарізаємо шматочками і кладемо в миску. Посипаємо м'ясо спеціями, ретельно перемішуємо і маринуємо 3 години, прибравши посуд в холодильник. У чашу мультиварки наливаємо масло, включаємо «Смаження» і прогріваємо кілька хвилин. Потім викладаємо в один шар замариноване м'ясо і обсмажуємо його при відкритій кришці 20 хвилин. Після цього акуратно перевертаємо шматочки, вливаємо вино і продовжуємо смажити протягом 20 хвилин до готовності, закривши прилад.
Інгредієнти:
свинина (вирізка) – 415 г;
свіжі печериці – 215 г;
цибуля ріпчаста – 45 г;
чорнослив сухий – 5 шт.;
куркума мелена – 05 ч. ложки;
спеції;
петрушка для прикраси;
олія рослинна.
Приготування
М'ясо промиваємо, просушуємо на рушник і гострим ножем нарізаємо на невеликі шматочки. Викладаємо їх у миску, присипаємо дрібною сіллю, перцем за смаком і кидаємо куркуму. Все ретельно перемішуємо і маринуємо свинину кілька годин. Тим часом обробляємо всі овочі: цибулю чистимо і розрізаємо тонкими півкільцями. Оброблену моркву обполіскуємо і шаткуємо соломкою на крупній тертці. Тепер беремо сковороду з маслом і добре розігріваємо його. Акуратно викладаємо шматочки свинини і обсмажуємо до рум'яної скоринки з усіх боків. Слідом додаємо порізані пластинами гриби, моркву і цибулю, а також попередньо замочений і порізаний соломкою чорнослив. Обсмажуємо страву на середньому вогні до готовності, не забуваючи помішувати. Подаючи до столу, прикрашаємо страву гілочками свіжої петрушки.
Як посмажити м'ясо з цибулею на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Далі ви дізнаєтеся, як посмажити м'ясо, щоб воно було чудово соковитим і м'яким. Отже, свинину обробляємо, нарізаємо шматочками і промиваємо. Лук очищаємо, рубаємо півкільцями і складаємо підготовлені інгредієнти в миску. Тепер готуємо маринад: змішати в тарілці оцет, сіль, лимонний сік і перець. Ретельно перемішуємо і заливаємо цим соусом м'ясо з цибулею. Маринуємо вміст миски близько години, поставивши посуд в холодильник. Далі беремо сковороду, наливаємо масло і розжарюємо його гарненько. Викладаємо замариновану свинину і обсмажуємо, помішуючи, 15 хвилин.
Як смачно посмажити м'ясо на сковороді шматочками?
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як посмажити м'ясо, підготуємо всі інгредієнти: свинину обробляємо, промиваємо і рубаємо невеликими скибочками. Цибулю чистимо, кришимо півкільцями, а моркву натираємо на тертці соломкою. Болгарський перець обробляємо і подрібнюємо кубиками. На сковороду з розігрітим маслом викладаємо спочатку нарізане м'ясо і обсмажуємо його на сильному вогні кілька хвилин. Потім додаємо моркву, цибулю і перець, зменшуємо вогонь і підрум'янюємо всі 5 хвилин. Після цього підсолюємо страву до смаку, заправляємо прованськими травами, додаємо помідори, тертий на тертці і тушкуємо до закипання. Далі знімаємо сковороду з плити і розкладаємо страву по тарілках.
Як посмажити м'ясо в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Свинину обробляємо, нарізаємо шматочками і кладемо в миску. Посипаємо м'ясо спеціями, ретельно перемішуємо і маринуємо 3 години, прибравши посуд в холодильник. У чашу мультиварки наливаємо масло, включаємо «Смаження» і прогріваємо кілька хвилин. Потім викладаємо в один шар замариноване м'ясо і обсмажуємо його при відкритій кришці 20 хвилин. Після цього акуратно перевертаємо шматочки, вливаємо вино і продовжуємо смажити протягом 20 хвилин до готовності, закривши прилад.
Як смачно посмажити м'ясо?
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо промиваємо, просушуємо на рушник і гострим ножем нарізаємо на невеликі шматочки. Викладаємо їх у миску, присипаємо дрібною сіллю, перцем за смаком і кидаємо куркуму. Все ретельно перемішуємо і маринуємо свинину кілька годин. Тим часом обробляємо всі овочі: цибулю чистимо і розрізаємо тонкими півкільцями. Оброблену моркву обполіскуємо і шаткуємо соломкою на крупній тертці. Тепер беремо сковороду з маслом і добре розігріваємо його. Акуратно викладаємо шматочки свинини і обсмажуємо до рум'яної скоринки з усіх боків. Слідом додаємо порізані пластинами гриби, моркву і цибулю, а також попередньо замочений і порізаний соломкою чорнослив. Обсмажуємо страву на середньому вогні до готовності, не забуваючи помішувати. Подаючи до столу, прикрашаємо страву гілочками свіжої петрушки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Шашлик зі свинини з оцтом
Кулінари стверджують, що ідеальним інгредієнтом для замочування шашлику є оцет. Чи Так це, пропонуємо розібратися, вивчивши рецепти, детально описані
Як посмажити свинину?
Найпростіше посмажити свинину. З приготуванням страви на її основі впорається навіть новачок. Далі розповімо нові оригінальні способи її приготування
Як тушкувати яловичину?
Добитися м'якості і соковитості яловичини можна шляхом тривалого томління страви. Далі розповімо, як тушкувати м'ясо по-новому і запропонуємо
Як посмажити картоплю з грибами?
Дуже гармонійне поєднання картоплі і грибів можна зробити ще більш смачним, використовуючи запропоновані далі рецепти. Розповімо, як оригінально
Як посмажити стейк свинини на сковороді?
Одним із простих і розповсюджених видів стейка є той, що приготований з свинини. Це чудове м'ясне блюдо відмінно поєднується овочевим салатом або із
Свинина, смажена з цибулею
Бюджетним способом приготування м'яса, є його обсмажування з цибулею окремо і в доповнення з овочами. Таке просте блюдо стане смачним і швидким