Свиняча корейка - рецепти
![Свиняча корейка - рецепти Свиняча корейка - рецепти](/uploads/posts/2016-05/svinyacha-koreyka-recepti_491.jpeg)
Рецепт свинячої корейки на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт свинячої корейки на кістки, обсмажені на сковороді, досить простий. М'ясо промиваємо, злегка обсушуємо, натираємо з усіх боків спеціями. На плиті розігріваємо сковороду з рослинним маслом, викладаємо корейку і смажимо з двох боків до утворення апетитною скоринки. Через 3 хвилини акуратно вливаємо курячий бульйон і чекаємо, коли він закипить. Потім встановлюємо слабенький вогонь і тушкуємо грудинку півгодини. Після цього викладаємо м'ясо на сервірувальну тарілку і посипаємо зверху свіжою зеленню.
Рецепт свинячої корейки в духовці у фользі
Інгредієнти:
Приготування
Далі ми розповімо вам рецепт приготування свинячої корейки в духовці. Отже, м'ясо промиваємо, акуратно зрізаємо зайвий жир і вздовж кісток робимо ножем глибокі надрізи. Присипаємо м'ясо спеціями і залишаємо маринуватися. Айву чистимо, виймаємо насіння і шаткуємо часточками. Вставляємо їх у підготовлені надрізи і загортаємо в бекон, нарізаний тонкими скибочками. Заготовку закріплюємо ниткою, загортаємо м'ясо у фольгу і викладаємо на деко. Запікаємо страву при 200 градусах хвилин 45. Тим часом готуємо просочення для м'яса: змішуємо в піалі мед з гірчицею. Після закінчення часу, акуратно витягаємо корейку з фольги, промазуємо маринадом і відправляємо в духовку ще на 15 хвилин.
Рецепт свинячої корейки в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Свинину ретельно промиваємо, виймаємо з неї маленькі кістки і відбиваємо м'ясо. Тепер беремо шприц, наповнюємо його соєвим темним соусом і акуратно вводимо в м'ясо. В окремій мисці збиваємо куряче яйце зі спеціями. Мультиварку включаємо в мережу, вибираємо програму «Смаження», виливаємо в чашу трохи рослинного масла і обережно опускаємо в неї м'ясо, попередньо вмочивши його в яйці і панірувальних сухарях. Готуємо страву 45 хвилин до утворення золотистої скоринки. Після сигналу, посипаємо м'ясо прованськими приправами, виставляємо режим «Гасіння» і засікаємо 20 хвилин.
Рецепт свинячої корейки в цибулинні
Інгредієнти:
Приготування
Лушпиння викладаємо в сито і промиваємо кілька разів під струменем гарячої води. Потім даємо повністю стекти рідини. Грудинку промиваємо і насухо витираємо паперовою серветкою. У каструлі змішуємо сіль з
![Свиняча корейка - рецепти Свиняча корейка - рецепти](/uploads/posts/2016-05/svinyacha-koreyka-recepti_892.jpeg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Що приготувати з свинячої корейки?](/uploads/posts/2016-04/scho-prigotuvati-z-svinyachoyi-koreyki_111.jpeg)
Що приготувати з свинячої корейки?
Корейка - це прекрасна частина свинячої туші, з якої практично кожне блюдо виходить шедевром. Тому ми вирішили поділитися трьома різними варіантами
![Варена грудинка в цибулинні](/uploads/posts/2016-03/varena-grudinka-v-cibulinn_941.jpeg)
Варена грудинка в цибулинні
Здивуйте гостей чудовою закускою власного приготування, адже ми пропонуємо найпростіші її рецепти. Розповімо, як зварити свинячу грудинку в маринаді
![Шашлик з корейки](/uploads/posts/2015-03/shashlik-z-koreyki_551.jpeg)
Шашлик з корейки
Шашлик з корейки - смачне і ароматне блюдо, яке припаде до смаку багатьом. Він виходить соковитим і м'яким. Розповімо, як зробити шашлик з корейки
![Страви з свинячої корейки](/uploads/posts/2015-03/stravi-z-svinyachoyi-koreyki_661.jpeg)
Страви з свинячої корейки
Корейка - це так звані спинні м'язи тварини, що проходять уздовж хребта з зовнішніх сторін. У м'ясі корейки міститься дуже мало жиру, воно є пісним.
![Свиняча корейка, запечена у фользі](/uploads/posts/2015-03/svinyacha-koreyka-zapechena-u-folz_921.jpeg)
Свиняча корейка, запечена у фользі
З м'яса корейки можна приготувати безліч цікавих і вишуканих страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно запекти свинячу корейку у фользі. Вийде чудова
![Свиняча корейка в духовці](/uploads/posts/2015-03/svinyacha-koreyka-v-duhovc_721.jpeg)
Свиняча корейка в духовці
Свиняча корейка - дуже ніжна і нежирна частину свинини, тому так улюблена багатьма господинями. Готувати корейку можна різними способами, але ми вам