Рецепти різних страв з свинячої корейки можна знайти як в Росії, так і закордоном. Ми поділимося з вами самими смачними і вишуканими способами приготування страв.
Рецепт свинячої корейки на сковороді
Інгредієнти: корейка свиняча на кістки – 415 г; спеції; оливкова олія – 25 мл; курячий бульйон – 215 мл Приготування Рецепт свинячої корейки на кістки, обсмажені на сковороді, досить простий. М'ясо промиваємо, злегка обсушуємо, натираємо з усіх боків спеціями. На плиті розігріваємо сковороду з рослинним маслом, викладаємо корейку і смажимо з двох боків до утворення апетитною скоринки. Через 3 хвилини акуратно вливаємо курячий бульйон і чекаємо, коли він закипить. Потім встановлюємо слабенький вогонь і тушкуємо грудинку півгодини. Після цього викладаємо м'ясо на сервірувальну тарілку і посипаємо зверху свіжою зеленню.
Рецепт свинячої корейки в духовці у фользі
Інгредієнти: свиняча корейка – 985 г; бекон – на смак; гірчичний мед – 10 мл; айва – 1 шт.; гірчиця готова – 1 ст. ложка; спеції; часник. Приготування Далі ми розповімо вам рецепт приготування свинячої корейки в духовці. Отже, м'ясо промиваємо, акуратно зрізаємо зайвий жир і вздовж кісток робимо ножем глибокі надрізи. Присипаємо м'ясо спеціями і залишаємо маринуватися. Айву чистимо, виймаємо насіння і шаткуємо часточками. Вставляємо їх у підготовлені надрізи і загортаємо в бекон, нарізаний тонкими скибочками. Заготовку закріплюємо ниткою, загортаємо м'ясо у фольгу і викладаємо на деко. Запікаємо страву при 200 градусах хвилин 45. Тим часом готуємо просочення для м'яса: змішуємо в піалі мед з гірчицею. Після закінчення часу, акуратно витягаємо корейку з фольги, промазуємо маринадом і відправляємо в духовку ще на 15 хвилин.
Рецепт свинячої корейки в мультиварці
Інгредієнти: свиняча корейка – 985 г; темний соєвий соус – 55 мл; яйце – 1 шт.; спеції; сухі трави прованські – за смаком; панірувальні сухарі – 1 пачка. Приготування Свинину ретельно промиваємо, виймаємо з неї маленькі кістки і відбиваємо м'ясо. Тепер беремо шприц, наповнюємо його соєвим темним соусом і акуратно вводимо в м'ясо. В окремій мисці збиваємо куряче яйце зі спеціями. Мультиварку включаємо в мережу, вибираємо програму «Смаження», виливаємо в чашу трохи рослинного масла і обережно опускаємо в неї м'ясо, попередньо вмочивши його в яйці і панірувальних сухарях. Готуємо страву 45 хвилин до утворення золотистої скоринки. Після сигналу, посипаємо м'ясо прованськими приправами, виставляємо режим «Гасіння» і засікаємо 20 хвилин.
Рецепт свинячої корейки в цибулинні
Інгредієнти: свиняча свіжа грудинка – 980 р; чиста вода – 1 л; сіль дрібна – 85 м; цибульна суха лушпиння – 2 жмені; часник – 10 г; спеції. Приготування Лушпиння викладаємо в сито і промиваємо кілька разів під струменем гарячої води. Потім даємо повністю стекти рідини. Грудинку промиваємо і насухо витираємо паперовою серветкою. У каструлі змішуємо сіль з
промитої лушпинням, заливаємо холодною водою і ставимо посуд на вогонь. Помішуючи, доводимо вміст до кипіння і опускаємо в гарячий розсіл свинину. Варимо грудинку приблизно 20 хвилин на середньому вогні, а потім обережно знімаємо з плити, накриваємо кришкою і залишаємо до повного охолодження. Остиглу каструлю прибираємо в холодильник і маринуємо м'ясо 12 годин. Після цього дістаємо його з води і знову витираємо рушником. У невеликій ємності змішуємо видавлений через прес часник з меленим перцем і натираємо сухою сумішшю грудинку з усіх боків. Щільно загортаємо її в харчову плівочку і прибираємо приблизно на 6 годин в холодильник.