Сухарики в духовці
Сухарики в духовці – не тільки відмінний самостійний снек під легкий алкоголь або просто так, але і універсальне додаток для холодних закусок і гарячих перших страв. Купувати магазинні сухарики, рябіють буквами «Е» на упаковці немає потреби, адже висушити хліб зі спеціями можна абсолютно без проблем, озброївшись лише домашньої духовкою.
Сухарики із чорного хліба в духовці
Почати, як завжди, пропонуємо з базового класичного рецепту сухариків, що готуються з темного хліба з додаванням базового мінімуму спецій у вигляді солі і перцю.
Ніякого списку інгредієнтів запам'ятовувати не потрібно, достатньо просто чорний хліб нарізати на невеликі скибочки, після чого полити ці скибочки рослинним або розтопленим вершковим маслом і добре перемішати. Завдяки покриттю з олії сухарики вийдуть хрусткими після запікання. Помістіть деко з викладеними в один шар шматочками хліба в духовку і випікайте 12 хвилин при 200 градусах, перевертаючи по закінченні половини часу. Приправте гарячі сухарики зі смаком.
Часникові сухарики в духовці – рецепт
Для того, щоб надати сухарикам часниковий смак, але позбавити себе від поїдання пригорілих шматочків свіжого часнику, можна використовувати його висушений і розтертий в порошок аналог.
Інгредієнти:
буханець білого хліба;
оливкова олія - 65 мл;
часник сушений - 1 1/2 ч. ложки.
Приготування
Розділіть буханець білого хліба на кубики середньої величини. У даному рецепті якраз краще всього використовувати хліб не першої свіжості. Полийте кубики хліба маслом, посипте сушеним часником і щедрою пучкою солі, після чого розкладіть на деку. Запікайте сухарики при 180 градусах близько 12 хвилин, але стежте за ними, оскільки час приготування безпосередньо визначається розміром хлібних шматочків.
Сухарики з білого хліба в духовці
Щоб одержувати більш складні смаки, слід використовувати кілька різних видів спецій. Ідею одного з сполучень ми опишемо нижче.
Інгредієнти:
буханець білого хліба;
часник сушений - 1 ч. ложка;
паприка - 1 ч. ложка;
мелений кумін - 1 ч. ложка;
оливкова олія - 15 мл
Приготування
Кубики білого хліба покладіть в глибоку посуд. Окремо змішайте спеції зі списку. Полийте хліб маслом, перемішайте і лише потім всипайте суміш спецій і додавайте сіль (щоб краще прилипло). Розподіливши шматочки по пергаменту, надішліть їх підрум'янюватися при 200 градусах.
Домашні сирні сухарики в духовці
Ці сухарики нагадують невеликі бутерброди з сиром, які після висушування стають ідеальним доповненням до супів або компанією до соусу-діп.
Інгредієнти:
багет - 1 шт.;
вершкове масло - 65 г;
часник сушений - 2 ч. ложки;
сушену цибулю - 2 ч. ложки;
сушена петрушка - 1 ч. ложка;
тертий пармезан - 55 р.
Приготування
Розділіть багет на рівні скибочки і змастіть кожен розтопленим маслом з обох сторін. З'єднайте сушену цибулю з часником і петрушкою, а потім приправте цією сумішшю хлібні шматочки з обох сторін. На одну із сторін висипте невелику кількість тертого сиру, після чого поставте під гриль до зарум'янювання з обох сторін.
Як приготувати сухарики в духовці?
Інгредієнти:
вершкове масло - 45 г;
свіжий базилік - 1 ч. ложка;
свіжий чебрець, зелена цибуля - по 1/2 ч. ложці;
тостовий хліб - 4 скибочки;
сир - 4 скибочки.
Приготування
Розтопіть масло і змішайте його з добре подрібненими свіжими травами. На тостовий хліб викладіть скибочки сиру і складіть шматочки хліба разом. Залиште хліб висушитися і підрум'янитися під грилем з обох сторін, потім змастіть розтопленим маслом і наріжте кубиками.
Сухарики із чорного хліба в духовці
Почати, як завжди, пропонуємо з базового класичного рецепту сухариків, що готуються з темного хліба з додаванням базового мінімуму спецій у вигляді солі і перцю.
Ніякого списку інгредієнтів запам'ятовувати не потрібно, достатньо просто чорний хліб нарізати на невеликі скибочки, після чого полити ці скибочки рослинним або розтопленим вершковим маслом і добре перемішати. Завдяки покриттю з олії сухарики вийдуть хрусткими після запікання. Помістіть деко з викладеними в один шар шматочками хліба в духовку і випікайте 12 хвилин при 200 градусах, перевертаючи по закінченні половини часу. Приправте гарячі сухарики зі смаком.
Часникові сухарики в духовці – рецепт
Для того, щоб надати сухарикам часниковий смак, але позбавити себе від поїдання пригорілих шматочків свіжого часнику, можна використовувати його висушений і розтертий в порошок аналог.
Інгредієнти:
Приготування
Розділіть буханець білого хліба на кубики середньої величини. У даному рецепті якраз краще всього використовувати хліб не першої свіжості. Полийте кубики хліба маслом, посипте сушеним часником і щедрою пучкою солі, після чого розкладіть на деку. Запікайте сухарики при 180 градусах близько 12 хвилин, але стежте за ними, оскільки час приготування безпосередньо визначається розміром хлібних шматочків.
Сухарики з білого хліба в духовці
Щоб одержувати більш складні смаки, слід використовувати кілька різних видів спецій. Ідею одного з сполучень ми опишемо нижче.
Інгредієнти:
Приготування
Кубики білого хліба покладіть в глибоку посуд. Окремо змішайте спеції зі списку. Полийте хліб маслом, перемішайте і лише потім всипайте суміш спецій і додавайте сіль (щоб краще прилипло). Розподіливши шматочки по пергаменту, надішліть їх підрум'янюватися при 200 градусах.
Домашні сирні сухарики в духовці
Ці сухарики нагадують невеликі бутерброди з сиром, які після висушування стають ідеальним доповненням до супів або компанією до соусу-діп.
Інгредієнти:
Приготування
Розділіть багет на рівні скибочки і змастіть кожен розтопленим маслом з обох сторін. З'єднайте сушену цибулю з часником і петрушкою, а потім приправте цією сумішшю хлібні шматочки з обох сторін. На одну із сторін висипте невелику кількість тертого сиру, після чого поставте під гриль до зарум'янювання з обох сторін.
Як приготувати сухарики в духовці?
Інгредієнти:
Приготування
Розтопіть масло і змішайте його з добре подрібненими свіжими травами. На тостовий хліб викладіть скибочки сиру і складіть шматочки хліба разом. Залиште хліб висушитися і підрум'янитися під грилем з обох сторін, потім змастіть розтопленим маслом і наріжте кубиками.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сухарики до пива в домашніх умовах
Деколи хочеться подати до пінному щось нове і не дуже дороге, а сухарики - завжди особливо популярна закуска для великої компанії. Далі розповімо, як
Часникові грінки з чорного хліба – рецепт
Буденна страва з легкістю врятують ароматні часникові грінки. Їх успішно можна додавати в суп або салат, а також подати в якості пікантною закуски до
Як зробити грінки?
Грінки - це дуже універсальне блюдо і дуже бюджетне. З них виходить прекрасна основа для бутербродів, самостійна закуска до чаю або до перших страв.
Сухарики з часником в духовці
Часникові сухарики можуть стати приємним доповненням до перших страв, так і снеком, наприклад, до пива. Звичайно, такі сухарики можна купити в
Сухарики з білого хліба
У магазинах можна придбати сухарики на будь-який смак, виробники пропонують масу варіантів. Але, корисного в них мало. Ми ж розповімо вам, як
Сухарі з сиром
Сухарі з сиром - чудова закуска до пива. Також їх можна подати до супу, чаю або кави. А приготовані в домашніх умовах, вони набагато корисніше своїх