Суп з картопляними кульками
![Суп з картопляними кульками Суп з картопляними кульками](/uploads/posts/2016-05/sup-z-kartoplyanimi-kulkami_251.jpeg)
Гречаний суп з грибами і картопляними галушками
Інгредієнти:
Для галушок:
Приготування
Починаючи приготування супу з картопляними галушками, або як їх ще називають галушками, ставимо в одній ємності варитися курячу грудку, а в іншій очищені картопляні бульби. По готовності овочевих скибочок зливаємо відвар, а картоплю розминаємо толкушкой і залишаємо остигати.
Далі очищаємо цибулю та нарізаємо її кубиками. Морква пропускаємо через тертку, а промиті грибочки дрібненько шаткуємо і викладаємо в прогріту сковороду з рослинним без аромату маслом. Обсмажуємо грибну масу до випаровування всієї вологи, а після цього додаємо цибулю і моркву і смажимо все разом ще хвилин десять.
В остигле картопляне пюре вбиваємо яйце, додаємо борошно, підсолюємо її і ретельно розмішуємо до отримання в'язкої текстури тіста.
Куряче м'ясо виймаємо з бульйону, позбавляємо при необхідності від кісток, нарізаємо дрібно і викладаємо назад в бульйон. Маємо його знову на вогонь і після закипання додаємо гречану крупу і піджарку з цибулею, морквою і грибочками. Кидаємо в супчик також лаврові листочки, горошини перчика і кухонну сіль за смаком і варимо до м'якості гречаних зерен, після чого набираємо чайною ложечкою картопляне тісто і вводимо його крок за кроком в суп, формуючи круглі галушки. Даємо страви прокипіти приблизно від трьох до чотирьох хвилин, щоб галушки зварилися, а потім додаємо нарізану свіжу зелень і подаємо до столу, розлив по тарілках.
Суп з картопляними ньоккі
Інгредієнти:
Для картопляні ньоккі:
Приготування
Спочатку займемося бульйоном. Ставимо куряче м'ясо варитися, заливши його попередньо водою і додавши за смаком сіль, лаврове листя і горошини духмяного перцю. По готовності м'яса позбавляє його від кісток, розбираємо на волокна і повертаємо в каструлю.
Поки вариться курка, готуємо ньоккі. Для цього відварену в мундирі і очищений картопля перетираємо через саму дрібну тертку і змішуємо з яйцем, сіллю і пшеничного просіяним борошном до отримання пружного тіста. Скачуємо з нього круглі невеликого розміру кульки і вкладаємо їх на обробну дошку, припылив її попередньо борошном.
![Суп з картопляними кульками Суп з картопляними кульками](/uploads/posts/2016-05/sup-z-kartoplyanimi-kulkami_812.jpeg)
Тепер прогріваємо в сковороді олію оливкову, закладаємо в нього підготовлений заздалегідь і подрібнений цибуля ріпчаста і порей, моркву, нарізану дрібненькими кубиками і болгарський перчик і обсмажуємо все разом до м'якості, помішуючи, додавши до завершення дрібненько нарубані часникові зубчики і стебла зеленого лука.
У киплячий бульйон з м'ясом кидаємо підготовлені картопляні ньоккі, викладаємо піджарку, підсолюємо страву за смаком, додаємо свіжу зелень і варимо протягом трьох хвилин, після чого даємо страви ще п'ять хвилин настоятися перед подачею.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Суп на свинячому бульйоні](/uploads/posts/2016-04/sup-na-svinyachomu-bulyon_641.jpeg)
Суп на свинячому бульйоні
Присутність перших страв у повсякденному раціоні просто необхідно. Тому пропонуємо урізноманітнити звичайний обід новими стравами. Розповімо, як
![Яєчний суп](/uploads/posts/2016-04/yayechniy-sup_401.jpeg)
Яєчний суп
Урізноманітнити повсякденний раціон новими першими стравами зовсім не складно. Скористайтеся запропонованими рецептами відмінного супчика. Розповімо,
![Пісний борщ з квасолею](/uploads/posts/2016-04/psniy-borsch-z-kvasoleyu_491.png)
Пісний борщ з квасолею
Ідеальним рішенням зробити пісний борщ більш насиченим, поживним і неодмінно стане смачним додавання в основний склад звичайної квасолі. Страва вийде
![Суп з яловичини з картоплею](/uploads/posts/2016-02/sup-z-yalovichini-z-kartopleyu_451.jpeg)
Суп з яловичини з картоплею
Супи на яловичому бульйоні завжди виходять особливими - смачними, наваристими і, головне, доповнювати їх можна новими оригінальними компонентами, не
![Курячий суп - рецепт](/uploads/posts/2015-09/kuryachiy-sup-recept_281.jpeg)
Курячий суп - рецепт
З курячого бульйону суп виходить легким, дієтичним, що володіє рядом вельми корисних властивостей. Пропонуємо кілька рецептів цього смачного першого
![Як приготувати курячий суп з вермішеллю?](/uploads/posts/2015-09/yak-prigotuvati-kuryachiy-sup-z-vermshellyu_951.jpeg)
Як приготувати курячий суп з вермішеллю?
Суп на курячому бульйоні з вермішеллю – це найпростіше перше блюдо, яке вміє готувати, напевно, кожна господиня. А щоб урізноманітнити цей досить