Картопляний суп з м'ясом, рецепт
![Картопляний суп з м'ясом, рецепт Картопляний суп з м'ясом, рецепт](/uploads/posts/2016-05/kartoplyaniy-sup-z-myasom-recept_351.jpeg)
Рецепт картопляного супу з м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо промиваємо, обробляємо, нарізаємо порційними шматочками і обережно опускаємо в каструлю з водою. Готуємо до закипання на сильному вогні, а потім зменшуємо полум'я, підсолюємо і готуємо бульйон близько 15 годин. Після цього акуратно виймаємо м'яке м'ясо з каструлі, а бульйон пропускаємо через ситечко. Картоплю чистимо, нарізаємо тоненькою соломкою і кидаємо в киплячий бульйон. Цибулю і моркву чистимо і підрум'янюємо на вершковому маслечко. Викладаємо обжарку в суп, видавлюємо зубчик часнику і додаємо нарізане м'ясо. Варимо ще кілька хвилин і в самому кінці додаємо рубану зелень. Готовий суп накриваємо кришкою і настоюють 20 хвилин.
Картопляний суп-пюре з м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати картопляний суп, м'ясо обробляємо і відварюємо його 2 години в підсоленій воді. Готуємо зажарку: пасеруємо дрібненько нарізану цибулину і моркву на розігрітому рослинному маслі. Через 45 хвилин у киплячий бульйон кидаємо нарізану соломкою картоплю і тушкуємо до м'якості. Обережно виймаємо м'ясо і знімаємо його з кістки. Отримані волокна кладемо назад в каструлю. Додаємо підготовлені овочі, дрібно посічену зелену цибулю, зелень і збиваємо все блендером. Вливаємо нежирні вершки, перемішуємо і проварюємо суп близько 15 хвилин на слабкому вогні.
Картопляний суп з м'ясом і сосисками
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо обробляємо, промиваємо, нарізаємо порційними шматочками і кидаємо в
![Картопляний суп з м'ясом, рецепт Картопляний суп з м'ясом, рецепт](/uploads/posts/2016-05/kartoplyaniy-sup-z-myasom-recept_932.jpeg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Квасолевий суп з консервованої квасолі](/uploads/posts/2016-04/kvasoleviy-sup-z-konservovanoyi-kvasol_271.jpeg)
Квасолевий суп з консервованої квасолі
Чудово смачний, наваристий суп вийде зі свіжої або консервованої квасолі. У таку страву навіть м'ясо можна не додавати, таким живильним він виходить.
![Елеш](/uploads/posts/2016-01/elesh_561.jpeg)
Елеш
Елеш - традиційне блюдо в татарської кухні, яке готується з м'яса. Зазвичай елеш представляє з себе соковитий пиріг з начинкою з курки з картоплею,
![Суп з рисом і картоплею](/uploads/posts/2015-12/sup-z-risom-kartopleyu_621.jpeg)
Суп з рисом і картоплею
Найпростіший суп можна перетворити до невпізнання. Пропонуємо скористатися запропонованими рецептами і зварити чудово смачне перше блюдо на основі з
![Курячий суп з яйцем](/uploads/posts/2015-09/kuryachiy-sup-z-yaycem_661.jpeg)
Курячий суп з яйцем
Курячий суп - це легке перше блюдо, яке можна приготувати без праці і клопоту. Для ситності і більш густої консистенції додамо в основний склад сире
![Суп з червоної риби](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/sup_iz_krasnoy_ryby_0.jpg)
Суп з червоної риби
Червона риба відноситься до одного з найбільш корисних видів риб сімейства лососевих. Головна перевага червоної риби - підвищений вміст омега-кислот,
![Суп зі свіжої капусти](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/sup_iz_svezhey_kapusty.jpg)
Суп зі свіжої капусти
Коли хочеться чогось немудрого, але в той же час ситного і поживного, відразу згадується суп зі свіжої капусти. І продуктів мінімум, і часу забирає