Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Шашлик з курячих сердечок

Шашлик з курячих сердечок

28-04-2016, 20:43
2 214
Шашлик з курячих сердечок
Для всіх, хто не вважає себе прихильником курячих потрухів, шашлик з курячих сердечок може здатися досить незвичайним блюдом і мало апетитним. На ділі ж невеликі шашлички з курячих нутрощів – страва досить широко поширене в усьому світі і користується великим попитом.

Шашлик з курячих сердечок в духовці


Почнемо з самого мінімалістичного рецепта шашличків який прийшов до нас із Бразилії. В його рамках потрухи маринуються в простої суміші лимона і пюрированного часнику.
Інгредієнти:

  • курячі серця - 540 г;

  • лимон - 1 шт.;

  • оливкова олія - 35 мл;

  • часник - 3 зубки;

  • вода - 115 мл


  • Приготування
    Закип'ятіть воду і добре посоліть її. Додайте до окропу оливкова олія, видавіть сік лимона слідом, а потім додайте розтертий в пасту часник. Залиште маринад охолодитися. За цей час окріп дозволить екстрагувати з часнику максимум смаку і аромату. Занурте промиті серця в отриманий маринад і залиште на пару годин. Після маринування обсушіть серця паперовим рушником і запровадити на попередньо вимочені в холодній воді шпажки. Помістіть отримані шашлички запікати 20 хвилин при 180. Подавайте з лимонними часточками.

    Шашлик з курячих сердечок на мангалі


    Не за горами весняні свята і літо, що означає відкриття сезону страв, приготованих на мангалі. Одним з блюд у вашому літньому меню можуть стати ці шашлички з сердець, мариновані з цибулею та лимоном.
    Інгредієнти:

  • курячі серця - 980 р;

  • ріпчаста цибуля - 75 г;

  • лимон - 1 шт.;

  • сушений орегано, петрушка - по 1 ч. ложці;

  • часник - 1 зубок.


  • Приготування
    Перед тим, як замаринувати курячі сердечка для шашлику, добре промийте їх, видаляючи залишки крові. Промивши сердечка, обсушіть їх і покладіть в ємність для маринування. Подрібніть цибулю і змішати його з соком лимона і сушеної зеленню. Додайте добру пучку солі і пюрированный часник. Залиште сердечка в маринаді на півгодини, надіньте їх на шампури або вимочені шпажки, а потім обсмажте на мангалі.

    Шашлик з курячих сердечок по-азіатськи – рецепт


    В Азії курячі потрухи у великій пошані і готують їх на найрізноманітніший манер. Ми зупинимося на класичних східних смаки, з'єднавши сою, імбир і часник для маринаду в цьому рецепті.
    Інгредієнти:

  • курячі серця - 430 г;

  • соєвий соус - 15 мл;

  • тертий імбир, часник - по 1 ч. ложці;

  • цукор - 25 г;

  • рисове вино - 45 мл


  • Приготування
    Розведіть цукор в суміші рисового вина і соєвого соусу. Додайте пюрированный часник і імбир, а потім занурте в отриманий маринад промиті серця. Залишати їх там надовго немає потреби, півгодини цілком вистачить для того, щоб курятина ввібрала смак маринаду. Далі серця насаджують на вимочені шпажки і обсмажують на грилі, змащуючи маринадом під час приготування.

    Як приготувати шашлик з курячих сердечок на шпажках?


    В рамках цього рецепту ми будемо готувати серця без попереднього маринування, а лише з просаливанием, яке може тривати від 3 до 8 годин. Готові шашлики подаються в компанії простого соусу.
    Інгредієнти:

  • вода - 950 мл;

  • сіль - 15 г;

  • цукор - 5 г;

  • курячі серця - 320 г;
  • Шашлик з курячих сердечок

  • жменя зелені петрушки;

  • часник - 1 зубок;

  • винний оцет - 25 мл;

  • мед - 10 мл


  • Приготування
    Попередньо необхідно буде просолити серця в суміші солі і цукру, розведених в холодній воді. На просолювання піде близько 3 годин, після чого серця можна обсушувати, насаджувати на шпажки і обсмажувати будь-яким зручним способом. Коли сердечка дійдуть до готовності, швидко приготуйте соус з суміші пюрированного часнику з рубаною зеленню, оцтом і медом. Змастіть отриманим маринадом шашлики на шпажках і подавайте.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Крильця на мангалі
    Крильця на мангалі
    Курячі крильця на мангалі – дуже ніжне і соковите ласощі. Приготувати його можна самими різними способами, кожен з яких відмінно підійде для закуски
    Шашлик із сьомги на мангалі – рецепт
    Шашлик із сьомги на мангалі – рецепт
    Шашлик з сьомги виходить дуже смачним. Блюдо, приготоване на мангалі, порівняно з шашликом з м'яса є досить легким. Але щоб його приготувати,
    Курячі шашлички на шпажках
    Курячі шашлички на шпажках
    Якщо ви любите курку, то вам припаде до вподоби нове блюдо - курячі шашлички на шпажках. Готувати їх неймовірно просто, потрібно тільки замаринувати,
    Курячі сердечка в сметані
    Курячі сердечка в сметані
    Страви з курячих сердечок оцінять навіть справжні гурмани, але тільки в тому випадку, якщо правильно їх приготувати. Як же смачно приготує сердечка
    Як смачно приготувати курячі сердечка?
    Як смачно приготувати курячі сердечка?
    Курячі сердечка досить універсальний продукт, який можна тушкувати, смажити, запікати. І сьогодні ми підкажемо вам кілька цікавих рецептиков, як
    Курячі сердечка в мультиварці
    Курячі сердечка в мультиварці
    Тушковані або смажені курячі сердечка - досить вишукане блюдо, яке може виступати в якості м'ясної доповнення до обіду або чудовою закускою до пива.