Шинка з свинини в домашніх умовах
![Шинка з свинини в домашніх умовах Шинка з свинини в домашніх умовах](/uploads/posts/2016-04/shinka-z-svinini-v-domashnh-umovah_291.jpeg)
Рецепт домашньої шинки з свинини
Підсумкова вартість домашньої шинки з свинини мало відрізняється від вже готового продукту, смаком вони теж дуже схожі, а сам процес варіння дуже простий, хоч і займає тривалий час.
Інгредієнти:
Приготування
Використання м'яса з жирком в рецепті дозволяє зберегти апетитний колір готового продукту і його соковитість. Не варто брати вирізку, м'якуш та інші «пісні» шматки, оскільки весь час буде витрачено даремно – готова шинка буде володіти смаком і кольором простого вареного м'яса.
Почніть з приготування простого розсолу, в ньому наш шматок буде маринуватися, а потім і варитися. Сіль залийте літром води, додати гострий перець, перець горошком, гвоздику і лавр. Залиште маринад для шинки з свинини закипіти, зніміть з вогню і повністю остудіть. З допомогою шприца введіть в шматок як можна більший обсяг маринаду, глибоко і по всій товщині. Після, м'ясо залиште в холоді на три доби, час від часу перевертаючи.
Промаринований шматок оберніть плівкою або перев'яжіть ниткою, щоб під час варіння він зберіг акуратну форму. Залишився розсіл влийте в каструлю і з'єднайте з водою. Дайте рідини дійти до 80 градусів і покладіть на неї шматок шинки. Температура тут вкрай важлива, оскільки, якщо вона підніметься вище 80-85 то м'ясо вийде просто відварною, а не таким ніжним і приємним кольором, як те, що ми бачимо в магазині.
Вариться шматок близько 2 годин, після чого його охолоджують повністю звільняють від ниток і нарізають.
Шинка з свинини в ветчиннице – рецепт
Ветчинница – нехитрий пристрій, що представляє собою нержавіючий циліндр з пружинами, що надає шматку м'яса необхідну форму. З її допомогою дуже зручно готувати порізану шинку, якої ми приділимо увагу далі.
Інгредієнти:
Приготування
Попередньо свинину наріжте досить великими шматками. Змішайте м'ясо з пучкою солі і мускатом, додайте пюрированный часник, желатин, а потім і колотий лід. Останній забезпечить соковитість м'яса. Надішліть все в холодильник на 3 години. По закінченні часу викладіть м'ясо в рукав, зав'яжіть обидва його краї, а потім покладіть в ветчинницу. Добре затягніть всі пружини, надаючи м'яса форму. Далі можна піти двома шляхами: запекти м'ясо в деко з водою близько півтора годин при 180 або відварити пару годин на слабкому вогні (не більше 80 градусів).
Рубана шинка з свинини в домашніх умовах потім охолоджується протягом не менше 5 годин, а лише після витягується з форми.
Домашня шинка зі свинини швидкого приготування
Інгредієнти:
![Шинка з свинини в домашніх умовах Шинка з свинини в домашніх умовах](/uploads/posts/2016-04/shinka-z-svinini-v-domashnh-umovah_542.jpeg)
Приготування
За ніч до того, як приготувати домашню шинку з свинини, натріть шматок парою столових ложок солі і залиште в холоді. По закінченні часу м'ясо перев'яжіть і залиште варитися в маринаді з решти солі, майорану, лавра, перцю і часнику. Після закінчення 40 хвилин, м'ясо знімають з вогню і залишають в розсолі до його остигання, після чого шматок виймають і кладуть у холодильник.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Свинина в цибулинні в домашніх умовах](/uploads/posts/2016-03/svinina-v-cibulinn-v-domashnh-umovah_341.jpeg)
Свинина в цибулинні в домашніх умовах
Дуже популярними стали усілякі рецепти м'яса в цибулинні. Не будемо відставати від перебігу та запропонуємо свої версії чудового страви. Далі
![Тамбовський окіст](/uploads/posts/2016-03/tambovskiy-okst_591.jpeg)
Тамбовський окіст
Тамбовський окіст на манер — це варено-копчене м'ясо, але так як коптилен у більшості з нас немає, доведеться обійтися простим запіканням, але не
![Як приготувати буженину в духовці у фользі?](/uploads/posts/2016-01/yak-prigotuvati-buzheninu-v-duhovc-u-folz_251.jpeg)
Як приготувати буженину в духовці у фользі?
«Цвяхом» святкового застілля пропонуємо зробити чудову буженину, яку можна приготувати за запропонованими далі рецептами. Це неймовірне блюдо сміливо
![Буженина в мультиварці у фользі - рецепти](/uploads/posts/2015-12/buzhenina-v-multivarc-u-folz-recepti_161.jpeg)
Буженина в мультиварці у фользі - рецепти
Представляємо рецепти неймовірного страви, яке ефектно прикрасить святковий стіл. Буженину можна подати гарячої або, як передбачає традиційний
![Буженина з свинини в домашніх умовах](/uploads/posts/2015-11/buzhenina-z-svinini-v-domashnh-umovah_931.jpeg)
Буженина з свинини в домашніх умовах
Приготування домашніх м'ясних делікатесів - справа зовсім не клопітка, хоча і не швидке. Приготувавши буженину з свинини за запропонованими далі
![Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?](/uploads/posts/2015-07/yak-prigotuvati-gulyash-z-svinini-z-pdlivkoyu_801.jpeg)
Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
Смачний і досить простий рецепт гуляшу представлений у цій статті. В даному блюді особливе значення має пікантна підлива, яка з'являється в процесі