Млинці з яблуками
Іноді хочеться приготувати щось оригінальне і незвичайне. Саме для такого випадку, ми розповімо вам, як приготувати млинці з яблуками. Вони виходять неймовірно смачними, з приємною фруктовою кислинкою.
Інгредієнти:
борошно – 25 г;
яйце – 125 г;
молоко – 1230 мл;
сіль – щіпка;
цукор – 15 г;
ароматне масло – 45 мл;
ванілін;
сода – 5 г;
цукрова пудра, мед , сметана – за смаком;
яблука – 3 шт.
Приготування
Яйця без шкаралупи збиваємо виделкою з сіллю, цукром, содою і ваніліном. Далі підливаємо трохи тепленького молока і невеликими порціями всипаємо борошно пшеничне. Замішуємо густе тісто без грудочок і вводимо кілька ложок ароматної олії. Після цього виливаємо все інше молоко, перемішуємо і відставляємо масу в сторону на 20 хвилин.
Ставимо сковорідку на вогонь і добре нагріваємо. Не гаючи часу, зрізаємо з яблук шкірку і натираємо їх на крупній терочке. Розпечену сковорідку промазуємо злегка олією, викладаємо рівним шаром фруктову масу і заливаємо все рівномірним шаром тесту. Обсмажуємо млинці з яблучним припеком на середньому вогні до золотистого кольору, а потім обережно перевертаємо на інший бік і підрум'янюємо. Готові млинчики посипаємо дрібної цукровою пудрою і подаємо з квітковим медом або нежирної сметаною.
Інгредієнти:
борошно – 305 м;
молоко – 295 мл;
яйце – 95 г;
масло рослинне – 25 мл;
цукор – 45 г;
яблука солодкі – 205 г;
сметана, згущене молоко або дрібна цукрова пудра – за бажанням.
кориця мелена – на смак.
Приготування
Яйця розбиваємо в миску, додаємо цукор і гарненько збиваємо суміш виделкою до появи піни. Потім вливаємо тепле молоко, всипаємо борошно і перемішуємо до однорідної консистенції. Далі вводимо в тісто олію і смажимо млинці на розпеченій сковороді з двох боків до рум'яного стану.
Далі готуємо начинку для млинців з яблук. Фрукти промиваємо, очищаємо від шкірки і серцевини, натираємо на крупній тертці, додаємо за смаком корицю, цукор і ретельно все перемішуємо. Тепер залишилося тільки нафарширувати млинці яблучною масою. Для цього викладаємо невелику кількість фруктового пюре на млинець, акуратно загортаємо краю і формуємо конвертик або трикутничок. Точно також чинимо з усіма іншими млинцями. Далі перекладаємо їх на сковороду і обсмажуємо кілька хвилин до рум'яної скоринки. Подаємо страву зі сметаною, згущеним молоком або просто присипавши дрібної цукровою пудрою.
Інгредієнти:
молоко – 985 мл;
борошно – 555 г;
яйце велике -5 шт.;
цукор – 25 г;
сіль – щіпка;
сода – щіпка;
цукрова пудра , шоколад – за бажанням;
масло рослинне – 55 мл
Для начинки:
яблука – 6 шт.;
банани – 90 г;
цукор – на смак.
Приготування
Молоко трохи підігріваємо в мікрохвильовці і рівно половину відливаємо в миску. Додаємо в нього сіль, соду, цукор і розбиваємо курячі яйця. Перемішуємо вінчиком і поступово всипаємо борошно. Замішуємо однорідне тісто, а потім виливаємо молоко, що залишилося і рослинне масло. Випікаємо млинці на розігрітій сковороді з двох сторін.
Далі готуємо начинку для млинців з бананів і яблук. Яблука промиваємо, видаляємо насінну коробку і шаткуємо невеликими кубиками. Засипаємо фрукти цукром і тушкуємо на слабенькому вогні, зрідка помішуючи, до м'якого стану. З бананів знімаємо шкірку, дрібно нарізаємо їх і додаємо до яблук і ретельно перемішуємо. Тепер викладаємо фруктову начинку на млинці і щільно загортаємо конвертиком. Поливаємо ласощі розтопленим шоколадом або просто посипаємо цукровою пудрою.
Млинці з яблучним припеком
Інгредієнти:
Приготування
Яйця без шкаралупи збиваємо виделкою з сіллю, цукром, содою і ваніліном. Далі підливаємо трохи тепленького молока і невеликими порціями всипаємо борошно пшеничне. Замішуємо густе тісто без грудочок і вводимо кілька ложок ароматної олії. Після цього виливаємо все інше молоко, перемішуємо і відставляємо масу в сторону на 20 хвилин.
Ставимо сковорідку на вогонь і добре нагріваємо. Не гаючи часу, зрізаємо з яблук шкірку і натираємо їх на крупній терочке. Розпечену сковорідку промазуємо злегка олією, викладаємо рівним шаром фруктову масу і заливаємо все рівномірним шаром тесту. Обсмажуємо млинці з яблучним припеком на середньому вогні до золотистого кольору, а потім обережно перевертаємо на інший бік і підрум'янюємо. Готові млинчики посипаємо дрібної цукровою пудрою і подаємо з квітковим медом або нежирної сметаною.
Млинці з яблуками та корицею
Інгредієнти:
Приготування
Яйця розбиваємо в миску, додаємо цукор і гарненько збиваємо суміш виделкою до появи піни. Потім вливаємо тепле молоко, всипаємо борошно і перемішуємо до однорідної консистенції. Далі вводимо в тісто олію і смажимо млинці на розпеченій сковороді з двох боків до рум'яного стану.
Далі готуємо начинку для млинців з яблук. Фрукти промиваємо, очищаємо від шкірки і серцевини, натираємо на крупній тертці, додаємо за смаком корицю, цукор і ретельно все перемішуємо. Тепер залишилося тільки нафарширувати млинці яблучною масою. Для цього викладаємо невелику кількість фруктового пюре на млинець, акуратно загортаємо краю і формуємо конвертик або трикутничок. Точно також чинимо з усіма іншими млинцями. Далі перекладаємо їх на сковороду і обсмажуємо кілька хвилин до рум'яної скоринки. Подаємо страву зі сметаною, згущеним молоком або просто присипавши дрібної цукровою пудрою.
Рецепт млинців з яблуками та бананами
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Молоко трохи підігріваємо в мікрохвильовці і рівно половину відливаємо в миску. Додаємо в нього сіль, соду, цукор і розбиваємо курячі яйця. Перемішуємо вінчиком і поступово всипаємо борошно. Замішуємо однорідне тісто, а потім виливаємо молоко, що залишилося і рослинне масло. Випікаємо млинці на розігрітій сковороді з двох сторін.
Далі готуємо начинку для млинців з бананів і яблук. Яблука промиваємо, видаляємо насінну коробку і шаткуємо невеликими кубиками. Засипаємо фрукти цукром і тушкуємо на слабенькому вогні, зрідка помішуючи, до м'якого стану. З бананів знімаємо шкірку, дрібно нарізаємо їх і додаємо до яблук і ретельно перемішуємо. Тепер викладаємо фруктову начинку на млинці і щільно загортаємо конвертиком. Поливаємо ласощі розтопленим шоколадом або просто посипаємо цукровою пудрою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Млинці на йогурті
Млинці на основі кисломолочних продуктів завжди виходять трохи пишніше звичних і набагато ніжніше. Далі опишемо, як приготувати ці незрівнянні вироби
Оладки з яблуками на кефірі
Оладки - це саме швидке і просте ласощі, яке вміє робити майже кожна господиня. Однак, навіть таке поширене блюдо може набриднути. Пропонуємо
Млинці з припеком
Млинці з припеком відрізняються від простих млинців наявністю начинки, яка запікається прямо в блинном тісті. Готувати такі млинці трохи складніше,
Млинці на кефірі - рецепт
Млинці - традиційне і неймовірно смачне блюдо російської кухні, улюблене багатьма. Їх зазвичай подають з медом, варенням, сметаною і т. д. Давайте
Млинці з бананами - рецепт
Млинці - улюблене багатьма з нас страву. І можна зробити з різноманітними начинками і подавати з варенням або згущеним молоком. І сьогодні ми з вами
Млинці з сиром
Хто з нас не любить таку чудову смакота як млинці? Напевно таких знайдеться небагато. Подати їх можна просто так, або з варенням, медом і т. д. І